הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף תזונה לשינה

FatBoy

משתמש מתחיל
154
7
נק' מוניטין:
7
154
7
היי חברים
האם יש תוספי תזונה שתומכים בשינה טובה יותר? בתור אחד עם שינה קלה ובעיות שינה בכללי הייתי שמח לדעת אם יש תוסף שיעזור
*לוקח 400 ג אשווגנדה במהלך היום,האם אפשר להוסיף עוד כדור של 400 באופן בטוח?

נערך לאחרונה:
לא ממש,כי גם שנץ אני נרדם בכוח אולי לחצי שעה
שורה תחתונה אני מאמין שזה לחץ מצטבר שלא נותן לי לישון ולכן מחפש הקלה מיידית ליום יומיים עד שהלחץ ירגע
אבל אפשר להגיד שרוב העייפות היא בוקר-צהריים וכמובן שזה מורגש באימונים ובתפקוד המוח

חחחחחח איפה התקופות של לנסוע 45 דק' בשביל גרם ב120 ש"ח של פיטרוזיליה מרוססת.
לא יודע מה איתך, אני מדבר על התקופה של שקית של 20 גרם ב 100 שקל 🙄
אמנם בשביל שקית גדולה עם חומר משובח בד"כ היה צורך בנסיעה של 15-30 דקות לעיר אחרת.
במרחק הליכה אפשר היה להביא משהו קטן יותר עם איכות בין סביר למעפן

שורה תחתונה אני מאמין שזה לחץ מצטבר שלא נותן לי לישון ולכן מחפש הקלה מיידית ליום יומיים עד שהלחץ ירגע
אבל אפשר להגיד שרוב העייפות היא בוקר-צהריים וכמובן שזה מורגש באימונים ובתפקוד המוח
אם לא יעבור לך תוך כמה ימים תפתח אשכול וננסה לעזור לך.

קנאביס לא רלוונטי ככה או ככה חברים
לא צריך קנאביס, כולם פה נרקומנים אל תקשיב להם

לא יודע מה איתך, אני מדבר על התקופה של שקית של 20 גרם ב 100 שקל 🙄
אמנם בשביל שקית גדולה עם חומר משובח בד"כ היה צורך בנסיעה של 15-30 דקות לעיר אחרת.
במרחק הליכה אפשר היה להביא משהו קטן יותר עם איכות בין סביר למעפן

כן, זה נקרא נייס גאי ☠️

• פותח/ת השרשור
אם לא יעבור לך תוך כמה ימים תפתח אשכול וננסה לעזור לך.

לא צריך קנאביס, כולם פה נרקומנים אל תקשיב להם
קנאביס באמת לא רלוונטי וגם על תרופות כאלה או אחרות אני לא משתגע אבל חד פעמי לא הרג אף אחד

אני מציע-

1.טבעי ולטווח ארוך (ואולי יעזור לך גם בתחומים אחרים) L-Theanine. יש בארץ. זה מרגיע ובטוח וגם מחקרים הראו שזה מגביר במוח גלי אלפא ומשפר שינה. הרבה יותר טוב מאשווגנדה.

2. טונייט או כל אנטי היסטמין אחר שהוא OTC (בלי מרשם) לטווח המיידי. לא בטוח שתגיב כמו שאתה רוצה, אבל תנסה. יש בזול בכל פארם.

3. תזמין מלטונין. לא צריך להשתגע עם המינונים. 300mcg גם עובד. עד שזה יגיע תנסה את 1 ו-2. גם אם הראשון או השני יעזרו לך תמיד טוב שיש בבית מלטונין לג׳ט לג.

תעדכן..

• פותח/ת השרשור
אני מציע-

1.טבעי ולטווח ארוך (ואולי יעזור לך גם בתחומים אחרים) L-Theanine. יש בארץ. זה מרגיע ובטוח וגם מחקרים הראו שזה מגביר במוח גלי אלפא ומשפר שינה. הרבה יותר טוב מאשווגנדה.

2. טונייט או כל אנטי היסטמין אחר שהוא OTC (בלי מרשם) לטווח המיידי. לא בטוח שתגיב כמו שאתה רוצה, אבל תנסה. יש בזול בכל פארם.

3. תזמין מלטונין. לא צריך להשתגע עם המינונים. 300mcg גם עובד. עד שזה יגיע תנסה את 1 ו-2. גם אם הראשון או השני יעזרו לך תמיד טוב שיש בבית מלטונין לג׳ט לג.

תעדכן..
1. אפשר לשלב? מה המינונים? חברה מומלצת או שלא קריטי?
2. מה הכוונה בלא תגיב כמו שתרצה?

1. אפשר לשלב? מה המינונים? חברה מומלצת או שלא קריטי?
2. מה הכוונה בלא תגיב כמו שתרצה?

לגבי L-Theanine, זה מאוד בטוח. מינון קלאסי זה 500 מ״ג, אבל אין באמת הגבלה. אין חברה מומלצת, הכל אותו דבר. אתה יכול לשלב.

לגבי אנטי היסטמין (טונייט) זה כנראה יעשה אותך עייף. הבעיה בתרופות האלה שההשפעה יכול להימשך גם לתוך הבוקר. ואז אתה גם עייף וגם לא מרוכז. תנסה ותראה, אולי זה יעזור.

על L-Theanine ומלטונין אני ממליץ בכל מקרה. זה זול ובטוח ותמיד טוב שיש בבית.

• פותח/ת השרשור
לגבי L-Theanine, זה מאוד בטוח. מינון קלאסי זה 500 מ״ג, אבל אין באמת הגבלה. אין חברה מומלצת, הכל אותו דבר. אתה יכול לשלב.

לגבי אנטי היסטמין (טונייט) זה כנראה יעשה אותך עייף. הבעיה בתרופות האלה שההשפעה יכול להימשך גם לתוך הבוקר. ואז אתה גם עייף וגם לא מרוכז. תנסה ותראה, אולי זה יעזור.

מזל שאני מובטל עד יום ראשון חחח

איפה משיגים l theanine בארץ? הרגע יצאתי מסופר פארם ולא היה,חנויות טבע למיניהן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית