הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצתכם על התזונה

Megiprial

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום אני בניתי לעצמי סוג של תפריט תוך היעזרות כאן באתר ובעוד כמה אתרים. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בבקשה.

אני 1.74 גובה ו80 קילו. מכוון למסה נקייה. התחלתי להתאמן לפני חודשיים עם אחוז שומן גבוה שאני שואף לשרוף ולכן מרבה גם באירובי.

הינה התפריט. אודה לעצתכם תודה:

https://i.imagesup.co/images2/0__0616a70aa11127.jpg

https://i.imagesup.co/images2/0__0616a70bb1ec68.jpg

כמובן העדשים והעוף מתחלפים במקורות פחמימה וחלבון אחרים.
תודה מראש 😃

נערך לאחרונה:
קשה לי להבין את השאלה. כמה אירובי וכמה כוח אתה עושה במשך השבוע? אתה מכוון ל-2,500 קלוריות ביום?
תוכל להוסיף את החלוקה לבוקר, צהריים וערב? עוד ארוחות אם יש.
אני יכול גם לשתף איתך את התפריט הכללי שלך מותאם ל-2,500 קל.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להבין את השאלה. כמה אירובי וכמה כוח אתה עושה במשך השבוע? אתה מכוון ל-2,500 קלוריות ביום?
תוכל להוסיף את החלוקה לבוקר, צהריים וערב? עוד ארוחות אם יש.
אני יכול גם לשתף איתך את התפריט הכללי שלך מותאם ל-2,500 קל.

תודה אני מתנצל אפרט יותר, הארוחות שלי לרוב מחולקות כך: IMG-20211016-171018

אימוני כח אני עושה בעצימות גבוהה בין 3-4 פעמים בשבוע - במכון כושר במשך כשעה ורבע.

אימוני אירובי אני עושה בין 2-3 בשבוע, בעצימות בינונית - הליכה / ריצה קלה למשך כחצי שעה.

לא הבנתי למה התכוונת שאתה יכול לשתף אותי בתפריט כללי? אני מבקש לשמוע את דעתכם בבקשה אם התפריט הוא טוב או שעוד יש בו נקודות לשיפור. בתגובתי הקודמת ניתן לראות את הערכים הסופיים.

תודה

קבצים מצורפים

• IMG_20211016_171018.jpg
    IMG_20211016_171018.jpg
    KB 114.6 · צפיות: 40
אני עדיין לא מצליח להבין. ירקות אתה מחשיב כללא קלוריות או לא אוכל בכלל? שקד מייצג שומן או שאתה אוכל רק שקד?
על-פניו התפריט מאוד חד-גוני ומשעמם.

• פותח/ת השרשור
נשמע או מתכון לפציעות או שאתה לא יודע מה זה עצימות. מה אתה מגדיר עצימות גבוהה?

עבורי מה שעצימות גבוהה אומרת זה לעשות אימון בכל הכח עד שמתעייפים. לדוגמה שלושה תרגילים לשריר שלושה סטים של 8-10 חזרות לאט עד שאני לא יכול להמשיך.

אני עדיין לא מצליח להבין. ירקות אתה מחשיב כללא קלוריות או לא אוכל בכלל? שקד מייצג שומן או שאתה אוכל רק שקד?
על-פניו התפריט מאוד חד-גוני ומשעמם.

אני אוכל ירקות בין הארוחות, פשוט לא מחשב אותם בתפריט כי הם שוליים. השקד מייצג שומן כמו גם קשיו וכו. ציינתי שאני מגוון בין הפחמימות וגם בין חלבונים - עדשים קינואה אורז עוף דגים בשר...

עבורי מה שעצימות גבוהה אומרת זה לעשות אימון בכל הכח עד שמתעייפים. לדוגמה שלושה תרגילים לשריר שלושה סטים של 8-10 חזרות לאט עד שאני לא יכול להמשיך.
אז זה לא עצימות גבוהה. עצימות גבוהה זה להיות קרוב לכשל עם נפח נמוך. אז בסדר, כנראה שלא תיפגע מעצימות גבוהה מידי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית