הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות בAD

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
התחלתי AD וכמו שכתוב במאמר,אחרי 12 יומים ראשונים דלי פחמימה מחר באים יומיים של העמסה שכלכך חיכיתי להם!
הנייטראלי שלי בערך 2400 ק"ל,הגרעון שלי כל יום הוא בערך 700 ק"ל(ז"א כל יום אני עומד על 1700 ק"ל בלי לחשב אימון אנארובי ואירובי).
עם אירובי ואנארובי בייחד יוצא לי סביבות 2500.

אחרי כל הנתונים האלה,כמה ק"ל לצרוך ביום של העמסה?
כמו יום רגיל רק עם דגש על פחמימה?
או שכמו במאמר על החיטוב-נייטראלי(2400)+500 עד 1000 קלוריות?

תודה מראש על העזרה!

• פותח/ת השרשור
כן את זה אני יודע,פשוט במאמר על AD מדובר על מאסה,וכמות הקלוריות של יום דל בפחמימות זהה לכמות של יום העמסה,פשוט החלוקה שונה.
בגלל זה אני שואל,לקחת מ"ס קלוריות כמו ביום רגיל ולחלק אחרת?
או שלהוסיף לתחזוקה שלי 1000-500 קלוריות(יוצא לי בערך פי 2 מיום רגיל).

כן את זה אני יודע,פשוט במאמר על AD מדובר על מאסה,וכמות הקלוריות של יום דל בפחמימות זהה לכמות של יום העמסה,פשוט החלוקה שונה.
בגלל זה אני שואל,לקחת מ"ס קלוריות כמו ביום רגיל ולחלק אחרת?
או שלהוסיף לתחזוקה שלי 1000-500 קלוריות(יוצא לי בערך פי 2 מיום רגיל).
ראית תגובה למעלה? קרא אותה שוב, כל עוד ההעמסה נקייה (מקסימום פחמימה, פחמימה איכותית עם מינימום פרוטקוז, מינימום שומן, חלבון כפול 1.5-1.8 משקל גוף) זה לא משנה וזה לא קריטי אם ההעמסה 500 מעל או 1500 מעל, העיקר תקפיד לעשות את ההעמסה נקייה בלי שטויות, אפשר לשלב בקטנה.. כל הקטע בהעמסה שהיא תהיה מעל המאזן הנייטרלי בשביל להוריד את הגרלין ולעלות את הלפטין ולאזן פפטייד וכו(הורמונים) ובשביל למלא מאגרי גליקוגן.
אני הייתי אומר לך לעשות 1000 מעל הנייטרלי הכי טוב, אבל שמור אותה נקייה.

ראית תגובה למעלה? קרא אותה שוב, כל עוד ההעמסה נקייה (מקסימום פחמימה, פחמימה איכותית עם מינימום פרוטקוז, מינימום שומן, חלבון כפול 1.5-1.8 משקל גוף) זה לא משנה וזה לא קריטי אם ההעמסה 500 מעל או 1500 מעל, העיקר תקפיד לעשות את ההעמסה נקייה בלי שטויות, אפשר לשלב בקטנה.. כל הקטע בהעמסה שהיא תהיה מעל המאזן הנייטרלי בשביל להוריד את הגרלין ולעלות את הלפטין ולאזן פפטייד וכו(הורמונים) ובשביל למלא מאגרי גליקוגן.
אני הייתי אומר לך לעשות 1000 מעל הנייטרלי הכי טוב, אבל שמור אותה נקייה.

גם בחיטוב? כשבמשך השבוע נמצאים בגירעון כלשהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית