עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין למה אתה כל כך כועס עידן, הוא שואל בדיוק מה שאתה שאלת בהקשר של תזונה רק לפני כמה שעות.
אז אני רוצה לראות הוכחות (ומחקרים) שSS עדיפה על ABCD להיפרטרופיה
SHOOT
אמרתי ש"עוד לא ראית מחקרים", אז אני מניח שזה סוג של בקשה, אם מחקרים לא היו מעניינים אותך כנראה לא היית אומר ש"לא ראית" כאלה. בכל מקרה. אני עדיין לא מבין למה כעסת על הבחור פה, הוא, כמוך, ביקש דוגמא לטענה. אתה אולי כועס כי הוא לא טרח לקרוא את החומרים שאפשר למצוא פה בקלות בפורום בנושא? ושיכולת הסקת המסקנות שלו לקוייה, ושהוא צריך ללמוד עוד על הנושא?
אתה יותר גרוע מאנשים ששופטים כוח לפי כמה הכפיפות מרפק במכונה שלך. אבל סבבה. אני אזרום איתך. סקוואט *מלא* של איזה משקל בא לך לראות בשביל "להאמין"?
על פי, לא יודע, ג'יז, עובדות פיזיולוגיות? ולא היקשים שנוחים לך?
העובדות שאני ומורן פורשים בפנייך כל פעם שהדיון הזה עולה ואתה לא ממש מסרב לקבל אותן. כל העניין הוא שאין סיבה שתזונה כמו AD לא תעבוד. אם אתה רוצה לדעת למה תתחיל לקרוא על פחמימות וביצועים, תתחיל במידע שמורן שם פה בדיונים הקודמים. אני סיימתי , אין לי כוח יותרמה זה ג'יז?
איזה עובדות פיזיולוגיות?
ואיפה יש היקשים?
סך הכל ביקשתי לקרוא על אנשים שמתאמנים ככה, זה כמו שאם הייתי שומע על השיטה של broz, מבלי לדעת שיש אנשים שמתאמנים ככה ומגיעים לתוצאות זה היה נשמע לי מופרך לחלוטין.