הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמני כוח

• פותח/ת השרשור RaN
  • פורסם בתאריך

RaN

משתמש מתחיל
239
0
נק' מוניטין:
24
239
0
מישהוא יכול להביא לי דוגמא טובה למישהוא שעבד רק תוכניות כוח כמו SS
והגיע למסת שריר מכובדת בלי תוכניות פיצול [אם אפשר תמונה?] ברמה של מפתח גוף או שאין כזה?

אני לא מבין למה אתה כל כך כועס עידן, הוא שואל בדיוק מה שאתה שאלת בהקשר של תזונה רק לפני כמה שעות.

נערך לאחרונה:
אני לא מבין למה אתה כל כך כועס עידן, הוא שואל בדיוק מה שאתה שאלת בהקשר של תזונה רק לפני כמה שעות.

נכון, רק אני יכול להביא דוגמאות בקלות, ממך אני עדיין מחכה.
אפילו בפורום הזה אני יכול למצוא דוגמאות ואתה שוב נתקל בקיר.
ואמרתי לך אלף פעם, שאם אני אראה הוכחות לעדיפות של התזונה הזאת, אני אהיה הראשון
שיעבור אליה.

אמרת ש"עוד לא ראית מחקרים", אז אני מניח שזה סוג של בקשה, אם מחקרים לא היו מעניינים אותך כנראה לא היית אומר ש"לא ראית" כאלה. בכל מקרה. אני עדיין לא מבין למה כעסת על הבחור פה, הוא, כמוך, ביקש דוגמא לטענה. אתה אולי כועס כי הוא לא טרח לקרוא את החומרים שאפשר למצוא פה בקלות בפורום בנושא? ושאולי יכולת הסקת המסקנות שלו לקוייה, ושהוא צריך ללמוד עוד על הנושא?

נערך לאחרונה:
אמרתי ש"עוד לא ראית מחקרים", אז אני מניח שזה סוג של בקשה, אם מחקרים לא היו מעניינים אותך כנראה לא היית אומר ש"לא ראית" כאלה. בכל מקרה. אני עדיין לא מבין למה כעסת על הבחור פה, הוא, כמוך, ביקש דוגמא לטענה. אתה אולי כועס כי הוא לא טרח לקרוא את החומרים שאפשר למצוא פה בקלות בפורום בנושא? ושיכולת הסקת המסקנות שלו לקוייה, ושהוא צריך ללמוד עוד על הנושא?

😆
תכלס אז אין אנשים כאלה?
גם אם יש, זה עדיין לא אומר שהיא עדיפה, אבל לפחות יהיה איזהשהוא בסיס לא תאורתי.
בנתיים אני מחפש בפורום אנשים עם סקוואט מעל 3 פלטות שאוכלים ככה ואני לא מוצא, 3 פלטות זה רמה של מתאמן חצי שנה-שנה.

אתה יותר גרוע מאנשים ששופטים כוח לפי כמה הכפיפות מרפק במכונה שלך. אבל סבבה. אני אזרום איתך. סקוואט *מלא* של איזה משקל בא לך לראות בשביל "להאמין"?

אתה יותר גרוע מאנשים ששופטים כוח לפי כמה הכפיפות מרפק במכונה שלך. אבל סבבה. אני אזרום איתך. סקוואט *מלא* של איזה משקל בא לך לראות בשביל "להאמין"?

בפורום אני אשמח לסקוואט של 3-4 פלטות.
מחוץ לפורום אני כבר יעדיף קבוצה של מתאמנים באיזה ספורט, עדיף ברמה גבוהה.

וברור ששופטים על פי הישגים, איך אני אשפוט אז, על פי מי הכי נחמד?

אני אישית גם בדעה שמי שרוצה להיות חזק צריך לאכול פחמימות, אבל אם אתם מחפשים אנשים חזקים שלא אכלו פחמימות, טומי קונו סיפר באיזה ראיון על התזונה שלו:

As a record holder in four of the seven weight classes, I'm curious what type of diet you were on to move up through the weight classes? Did your diet change before physique competitions, such as Mr. Universe?
Gaining weight meant eating more often. By nature I was not meant to be a large person so my bodyweight could go up to 176 but anything beyond that was extremely difficult for me. The highest bodyweight I ever achieved was 186 and I held this bodyweight for about one week. I spent my early lifting career of 4 years in the 148 lb. class. While in the military stationed in W. Germany (after the Helsinki Olympics) I could not keep my bodyweight down with the army chow so I moved up to the 165 lb. class. Later I lifted at the Nationals and World Championships in the 181 lb. class but weighing only 172. I force fed myself so I can go above the 181 lb. class and break record in the 198 lb. class.
When my bodyweight was 165 I had reasonable size and good definition and because I was in fairly good proportion I was able to project my posing across to the judges and the audience. My diet then was rich in protein and green salads with minimal of carbohydrates.

והנה כמה מהתארים שלו :

TITLES - WEIGHTLIFTING
1952 Olympic Lightweight Champion Helsinki, Finland
1953 World Middleweight Champion Stockholm, Sweden
1954 World Light-Heavyweight Champion Vienna, Austria
1955 World Light-Heavyweight Champion Munich, Germany
1956 Olympic Light-Heavyweight Champion Melbourne, Germany
1957 World Middleweight Champion Teheran, Iran
1958 World Middleweight Champion Stockholm, Sweden
1959 World Middleweight Champion Warsaw, Poland
1955 Pan American Games Light- Heavyweight Champion Mexico City, Mexico
1959 Pan American Games Middleweight Champion Chicago, Illinois
1963 Pan American Games Light-Heavyweight Champion Sao Paulo, Brazil

TITLE - PHYSIQUE
1954 "Mr. World" Roubaix, France
1955 "Mr. Universe" Munich, Germany
1957 "Mr. Universe" Teheran, Iran
1961 "Mr. Universe" Vienna, Austria

INTERNATIONAL RECORDS ESTABLISHED
26 World Record
7 Olympic Records
8 Pan American Games Records

PROFESINAL ACHIEVMENT AND HONORS
National & Olympic Coach for Mexico
National & Olympic Coach For Western Germany
Olympic Coach for U.S.A.
I.W.F. International Coach Title
International Referee - Category 1
U.S. Olympic Hall of Fame
One Hundred Golden Olympians

INTERNATIONAL WEIGHTLIFTING FEDERATION HONORS
International Weightlifting Hall of Fame
I.W.F 25 Year Service Award
Most Successful Weightlifter
-Olympic & World for 8 consecutive years
-World & Olympic Titles in 3 Different bodyweight classes
-Established World Records in 4 different bodyweight classes
I.W.F. LIFTER OF THE CENTURY AWARD

Kono2.jpg

Kono1.jpg

וסתם סרטון שלו :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
על פי, לא יודע, ג'יז, עובדות פיזיולוגיות? ולא היקשים שנוחים לך?

מה זה ג'יז?
איזה עובדות פיזיולוגיות?
ואיפה יש היקשים?

סך הכל ביקשתי לקרוא על אנשים שמתאמנים ככה, זה כמו שאם הייתי שומע על השיטה של broz, מבלי לדעת שיש אנשים שמתאמנים ככה ומגיעים לתוצאות זה היה נשמע לי מופרך לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
MOO להיות ציני לאו דווקא עושה אותך מגניב
DEUS מה קשור ליצנים רציתי דוגמא כן כי בקלות היום אפשר להביא לך דוגמאות לאנשים שהגיע לתוצאות מרשימות עם תוכנית פיצולים ודווקא עם תוכניות כמו SS פחות אז צא מהבואה. והבחור שהבאת בתמונה חוץ מ30 קילו מיותרים שיש עליו הוא לא נראה ממש מרשים.
מצידי תרים גם 400 קילו סקוואט זה לא המטרה שלי להיות חזק ולהשמין בגלל זה שאלתי מה עדיף להיפוטרפיה

בנושא התזונה שלו לא שאני זוכר, אני יחפש קצת במחשב בערב, תגגל עליו יש עליו הרבה חומר אולי תמצא משהו.

מה זה ג'יז?
איזה עובדות פיזיולוגיות?
ואיפה יש היקשים?

סך הכל ביקשתי לקרוא על אנשים שמתאמנים ככה, זה כמו שאם הייתי שומע על השיטה של broz, מבלי לדעת שיש אנשים שמתאמנים ככה ומגיעים לתוצאות זה היה נשמע לי מופרך לחלוטין.
העובדות שאני ומורן פורשים בפנייך כל פעם שהדיון הזה עולה ואתה לא ממש מסרב לקבל אותן. כל העניין הוא שאין סיבה שתזונה כמו AD לא תעבוד. אם אתה רוצה לדעת למה תתחיל לקרוא על פחמימות וביצועים, תתחיל במידע שמורן שם פה בדיונים הקודמים. אני סיימתי , אין לי כוח יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית