עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין יותר מידי עדיפות לאוכל. תאכלי מה שנכנס לערכים, ושרוב התזונה לא תהיה מג'אנק. זהו. אם את רוצה ממש ממש להשיקע את יכולה גם לספור ויטמינים ומינרלים ולא רק חלבון שומן וקלוריות.מה הבעיה?
בא לי חידוש ממתאמנים כאן
שאלה כללית מידי , השאלה איזה ערכים חסר לך .אשמח לדעת
(אולי תחדשו לי)
למזון שעדיף לאכול במסה?
מזון טוב ובריא
למסה לפיתוח שרירים
*מה שנכנס לך בערכים*מה הבעיה?
בא לי חידוש ממתאמנים כאן
כמה רמי לוי משלם לך?מחקרים כפולי סמיות נטולי אינטרסים גילו שמיץ גזר עם פירות וירקות שונים הכי יעיל לפיתוח שרירים.
המיץ האהוב עלי הוא,
גזר, תפוחי עץ, לימון, אשכולית אדומה, ג'ינג'ר, כורכום, סלק ואננס.
המחקר הראה שאצל נבדקים ששתו את המיץ כל יום, מסת השריר עלתה במהירות כפולה, הכוח התקדם מהר יותר מקבוצה ללא המיץ, הם נהיו אנשים יפים יותר, נחמדים יותר, ובסך הכל מושלמים בכל קנה מידה.
מסקנת החוקרים שמיץ ירקות זה מזון על.
נ.ב. אני ניהלתי את המחקר, ואני הייתי הנבדק בשתי הקבוצות השונות, ואני לגמרי אובייקטיבי ונטול אינטרסים.
לא מספיק 🙄כמה רמי לוי משלם לך?
מחקרים כפולי סמיות נטולי אינטרסים גילו שמיץ גזר עם פירות וירקות שונים הכי יעיל לפיתוח שרירים.
המיץ האהוב עלי הוא,
המחקר הראה שאצל נבדקים ששתו את המיץ כל יום, מסת השריר עלתה במהירות כפולה, הכוח התקדם מהר יותר מקבוצה ללא המיץ, הם נהיו אנשים יפים יותר, נחמדים יותר, ובסך הכל מושלמים בכל קנה מידה.
נ.ב. אני ניהלתי את המחקר, ואני הייתי הנבדק בשתי הקבוצות השונות, ואני לגמרי אובייקטיבי ונטול אינטרסים.
אשמח לדעת
(אולי תחדשו לי)
למזון שעדיף לאכול במסה?
מזון טוב ובריא
למסה לפיתוח שרירים
מחקרים כפולי סמיות נטולי אינטרסים גילו שמיץ גזר עם פירות וירקות שונים הכי יעיל לפיתוח שרירים.
הכל חקרנו הכל חביבי.היי האם מלפפון בחומץ נחקר גם?
מה קיבלו קבוצת הפלסבו?
איך נמדדה העליה במסת השריר? דקסה או משקל גוף של שיאומי?
"מושלמים בכל קנה מידה", נראה לי שדרוש מחקרים נוספים בנושא.
אני מושקע בכליות שלי, אז אני צריך לדאוג להמשך קיומם.אז אתה מושקע בפירות וירקות אה? זה הסיפור שלך...
אשמח לדעת
(אולי תחדשו לי)
למזון שעדיף לאכול במסה?
אפשר בבקשה מתכון?מחקרים כפולי סמיות נטולי אינטרסים גילו שמיץ גזר עם פירות וירקות שונים הכי יעיל לפיתוח שרירים.
המיץ האהוב עלי הוא,
פשוט לזרוק הכל ביחדאני שותה כל בוקר מיץ שבתוכו אני שם,
שקית גזר
2 תפוחי עץ ירוקים
לימון
אשכולית אדומה
שורש ג'ינג'ר
שורש כורכום
סלק
לפעמים אכניס כל מיני ירקות כמו כרוב, סלרי, מלפפון אבל הם לא טעימים במיוחד.
מה שכן, אננס זה ממש טעים במיץ, הוא גם מכיל אנזים ברומליין שמפרק חלבון.
חשוב להשתמש במסחטת מיצים ולא בלנדר.
בתיאבון, תוך קצת זמן את דוגמנית.
עברתי על הכל,נכנסתי למתח קיוותי לא למצוא את הק׳אץ ובסוף הוא הגיע..מחקרים כפולי סמיות נטולי אינטרסים גילו שמיץ גזר עם פירות וירקות שונים הכי יעיל לפיתוח שרירים.
המיץ האהוב עלי הוא,
זה מה שאני עושה, תעשי את מה שאת אוהבת.פשוט לזרוק הכל ביחד
•שקית גזר ?(זה הרבה גזרים לפחות 10) בטוח?
זה רק לי אז 3 יספיק ?
יש לך במקרה סרטון הכנה של זה?
אין קאץ', זה מעיין הנעורים.עברתי על הכל,נכנסתי למתח קיוותי לא למצוא את הק׳אץ ובסוף הוא הגיע..
זה מה שאני עושה, תעשי את מה שאת אוהבת.
אבל תזכרי ליטר מיץ כזה, מוסיף 100 גרם שריר בשבוע.
אין קאץ', זה מעיין הנעורים.
מה ? פרט נמק הסבראבל תזכרי ליטר מיץ כזה, מוסיף 100 גרם שריר בשבוע.
הנה המסחטה שאני ממליץ לכולם.זה חשוב איזו מסחטה?
אפשר גם מסחטה פשוטה?
איזה לך יש ?
אחי, זה מדע, לא צריך להסביר.מה ? פרט נמק הסבר