מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
הזמנתי משלוח ממייפרוטאין ב 235.80 שח שבעת ההזמנה היו מתחת ל 75 דולר.

כשהגיע לארץ כנראה הדולר צנח.

זה עבר לטיפול חברת gcx או משהו. ביקשו הצהרה שזה לא כולל מזון אסור. שלחתי את ההצהרה.

עכשיו רוצם ממני תשלום של 81 ש"ח לשחרור חבילה שהשווי שלה 75.5 דולר.

מה זה ההפקרות הזאת?? קרה לעוד מישהו פה?? זה 35 אחוז ממחיר החבילה!!!

ואין טלפון להתקשר אפילו
קרה לי. לא לקחתי את החבילה והזמנתי חדשה. עוד מעט אתבע אותם בפייפאל. מה אתה בלחץ על 300 שקל מה התחרפנת?

קרה לי. לא לקחתי את החבילה והזמנתי חדשה. עוד מעט אתבע אותם בפייפאל. מה אתה בלחץ על 300 שקל מה התחרפנת?

תתבע את מי? את מייפרוטאין?
בכל מקרה חברת השילוח כבר ביטלה לו את החיוב.

@Elfom ושאר האנשים שדרשו מהם תשלום - שלחו לכם את זה בהודעה לטלפון/התקשרו/שלחו בדואר/איך קיבלתם את ההודעה עם הדרישה לשלם?
החבילה שלי בלילה עודכן שהיא עוברת מכס אז אני במתח

עדכון?

231.49
גם ביום ההזמנה וגם היום אני רואה שזה קצת פחות מ 75$ אבל מהשרשור אני רואה שהם נוכלים החארות האלה

אתמול קיבלתי SMS וגם מייל ש"המשלוח נחת וצפוי להימסר בימים הקרובים, בוצע נסיון לאתר אותך ללא הצלחה נא ליצור קשר"
כתבתי להם בפייסבוק ובאתר שהם ביקשו ליצור קשר, מחכה לתשובה.
מה שמעניין שבאתר של gcx כתוב "ערך החבילה 75.21$" אז אני צופה שירצו תשלום. בכל מקרה הסכום הוא פחות מ 75$.
אעדכן מה קורה

אתמול קיבלתי SMS וגם מייל ש"המשלוח נחת וצפוי להימסר בימים הקרובים, בוצע נסיון לאתר אותך ללא הצלחה נא ליצור קשר"
מה שמעניין שבאתר של gcx כתוב "ערך החבילה 75.21$" אז אני צופה שירצו תשלום. בכל מקרה הסכום הוא פחות מ 75$.
אעדכן מה קורה

ניסינו ליצור קשר = לטובת תשלום
חלאות

לפי בדיקה שלי זה 74.53$
איך אתה בודק?
אני פשוט כותב בגוגל 230.04 nis to usd
אה כן לפי שער הדור יוצא בערך 74.5
בדקתי באיזה אתר של המרה, יש מצב שהוא לא מדוייק 😲
כתבו לי עכשיו במייל, שאלו האם החבילה לשימוש אישי או לשימוש בעסק, עניתי כמובן אישי. אני מריח כאן מילוי ושליחה של איזה הצהרת שקר כלשהו שכרוכה בעמלה, אני צודק? מישהו כאן נדרש למשהו כזה? יש תשלום על החרא הזה?

@yujinius לא חושב שעל דבר כזה תצטרך לשלם. מה שבטוח שנהיה מציק כל ההתערבות של חברת השילוח הזאת.

ואולי כל זה בגלל שמבחינתם החבילה שלך חרגה מתקרת הפטור ממכס, ומכאן ה"הצקה". תבדוק מה כתוב בשווי החבילה אצלם

תבדוק מה כתוב בשווי החבילה אצלם
באתר של gcx כתוב "ערך החבילה 75.21$

הנה שלחו לי הצהרה למלא ולהחזיר, עשיתי את זה.
מה שבטוח שנהיה מציק כל ההתערבות של חברת השילוח הזאת.
אכן מציק, אבל אם זה רק להצהיר שזה לשימוש אישי ולשלוח להם זה עוד בקטנה, עדיין להזמין ממייפרוטאין שווה את זה 😃

הנה שלחו לי הצהרה למלא ולהחזיר, עשיתי את זה.

אכן מציק, אבל אם זה רק להצהיר שזה לשימוש אישי ולשלוח להם זה עוד בקטנה, עדיין להזמין ממייפרוטאין שווה את זה 😃

אני ממתין לפוסט הזועם שלך שהם דורשים ממך עוד תשלום 😃

Screenshot_20211117-150933.png

זהו אין כזה דבר יותר משלוח חינם בMYPROTEIN
סופו של עידן

אני ממתין לפוסט הזועם שלך שהם דורשים ממך עוד תשלום 😃
חבורה של בני זונות נוכלים!!! שלחתי להם את ההצהרה, עכשיו שולחים לי דרישה לתשלום 103 ש"ח!!!! 🤬🤬🤬🤬🤬
מה שלחתם להם שיבטלו את השקר הזה? צילום מסך של ההזמנה עם הסכום בשקלים?

חבורה של בני זונות נוכלים!!! שלחתי להם את ההצהרה, עכשיו שולחים לי דרישה לתשלום 103 ש"ח!!!! 🤬🤬🤬🤬🤬
מדינה של גנבים

או שיורידו את הרף של המשלוח חינם. בעבר זה היה 250 ש"ח, עם ירידת הדולר הורידו ל 230
כי עכשיו הדולר ירד עוד בוכטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית