תמשיך להציק ותדרוש פיצויים או שאתה תובע על נסיון הונאה, אסור לתת לזה לעבור בשקטזיכו אותי! מתלבט אם להמשיך להציק ולשאול אותם למה מלכתחילה חייבו אותי, או לעזוב את זה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמשיך להציק ותדרוש פיצויים או שאתה תובע על נסיון הונאה, אסור לתת לזה לעבור בשקטזיכו אותי! מתלבט אם להמשיך להציק ולשאול אותם למה מלכתחילה חייבו אותי, או לעזוב את זה
קרה לי. לא לקחתי את החבילה והזמנתי חדשה. עוד מעט אתבע אותם בפייפאל. מה אתה בלחץ על 300 שקל מה התחרפנת?הזמנתי משלוח ממייפרוטאין ב 235.80 שח שבעת ההזמנה היו מתחת ל 75 דולר.
כשהגיע לארץ כנראה הדולר צנח.
זה עבר לטיפול חברת gcx או משהו. ביקשו הצהרה שזה לא כולל מזון אסור. שלחתי את ההצהרה.
עכשיו רוצם ממני תשלום של 81 ש"ח לשחרור חבילה שהשווי שלה 75.5 דולר.
מה זה ההפקרות הזאת?? קרה לעוד מישהו פה?? זה 35 אחוז ממחיר החבילה!!!
ואין טלפון להתקשר אפילו
קרה לי. לא לקחתי את החבילה והזמנתי חדשה. עוד מעט אתבע אותם בפייפאל. מה אתה בלחץ על 300 שקל מה התחרפנת?
אתמול קיבלתי SMS וגם מייל ש"המשלוח נחת וצפוי להימסר בימים הקרובים, בוצע נסיון לאתר אותך ללא הצלחה נא ליצור קשר"עדכון?
אתמול קיבלתי SMS וגם מייל ש"המשלוח נחת וצפוי להימסר בימים הקרובים, בוצע נסיון לאתר אותך ללא הצלחה נא ליצור קשר"
כתבתי להם בפייסבוק ובאתר שהם ביקשו ליצור קשר, מחכה לתשובה.
מה שמעניין שבאתר של gcx כתוב "ערך החבילה 75.21$" אז אני צופה שירצו תשלום. בכל מקרה הסכום הוא פחות מ 75$.
אעדכן מה קורה
כן משום מה גם לי יש תחושה שהם לא ניסו ליצור קשר כדי לשאול מה שלומיניסינו ליצור קשר = לטובת תשלום
חלאות
כן משום מה גם לי יש תחושה שהם לא ניסו ליצור קשר כדי לשאול מה שלומי
היום זה 73.96$, נראה לי בסדר. מה גם שראית שאם מערערים הם לא מחייבים/מחזיריםעשיתי הזמנה שעוד לא נשלחה ב 230.04 שח ואני בלחץ.
צריך לדבר איתם להוריד את הסכום
היום זה 73.96$, נראה לי בסדר. מה גם שראית שאם מערערים הם לא מחייבים/מחזירים
אה כן לפי שער הדור יוצא בערך 74.5לפי בדיקה שלי זה 74.53$
איך אתה בודק?
אני פשוט כותב בגוגל 230.04 nis to usd
כתבו לי עכשיו במייל, שאלו האם החבילה לשימוש אישי או לשימוש בעסק, עניתי כמובן אישי. אני מריח כאן מילוי ושליחה של איזה הצהרת שקר כלשהו שכרוכה בעמלה, אני צודק? מישהו כאן נדרש למשהו כזה? יש תשלום על החרא הזה?כתבתי להם בפייסבוק ובאתר שהם ביקשו ליצור קשר, מחכה לתשובה.
תבדוק מה כתוב בשווי החבילה אצלם
באתר של gcx כתוב "ערך החבילה 75.21$
אכן מציק, אבל אם זה רק להצהיר שזה לשימוש אישי ולשלוח להם זה עוד בקטנה, עדיין להזמין ממייפרוטאין שווה את זה 😃מה שבטוח שנהיה מציק כל ההתערבות של חברת השילוח הזאת.
הנה שלחו לי הצהרה למלא ולהחזיר, עשיתי את זה.
אכן מציק, אבל אם זה רק להצהיר שזה לשימוש אישי ולשלוח להם זה עוד בקטנה, עדיין להזמין ממייפרוטאין שווה את זה 😃
או שיורידו את הרף של המשלוח חינם. בעבר זה היה 250 ש"ח, עם ירידת הדולר הורידו ל 230
חבורה של בני זונות נוכלים!!! שלחתי להם את ההצהרה, עכשיו שולחים לי דרישה לתשלום 103 ש"ח!!!! 🤬🤬🤬🤬🤬אני ממתין לפוסט הזועם שלך שהם דורשים ממך עוד תשלום 😃
מדינה של גנביםחבורה של בני זונות נוכלים!!! שלחתי להם את ההצהרה, עכשיו שולחים לי דרישה לתשלום 103 ש"ח!!!! 🤬🤬🤬🤬🤬
מה שלחתם להם שיבטלו את השקר הזה? צילום מסך של ההזמנה עם הסכום בשקלים?
או שיורידו את הרף של המשלוח חינם. בעבר זה היה 250 ש"ח, עם ירידת הדולר הורידו ל 230
כי עכשיו הדולר ירד עוד בוכטהחבורה של בני זונות נוכלים!!! שלחתי להם את ההצהרה, עכשיו שולחים לי דרישה לתשלום 103 ש"ח!!!! 🤬🤬🤬🤬🤬
מה שלחתם להם שיבטלו את השקר הזה? צילום מסך של ההזמנה עם הסכום בשקלים?