הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגנה עצמית לאור שומר החומות

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ועד עכשיו לא החזירו לו את הנשק
מאיפה אתה יודע את זה?

כן רק שהוא לא היה סתם בחקירה אלא נעצר למשך כמה ימים
מן הסתם, הסיטואציה באותה עת הייתה שיש קרבות בין יהודים לערבים. באותו מצב נתון יש ערבי מת ויש יהודי שירה. משתמע מכך שהוא בהכרח ייעצר עד שיגלו את נסיבות המקרה.
לקח כמה ימים להשיג צילומים ועדויות וכשהתמונה התבהרה הוא שוחרר בלי רישום פלילי ובלי כלום

המשטרה פעלה כמצופה ממנה. אוי ואבוי לנו אם היו משחררים אותו רק כי הוא טען להגנה לעצמית מבלי שיבדקו את זה לעומק

כן רק שהוא לא היה סתם בחקירה אלא נעצר למשך כמה ימים, לא עוכב לכמה שעות אלא נעצר כחשוד ברצח לכמה ימים ועד עכשיו לא החזירו לו את הנשק גם שיש איומים ברורים על חייו גם שהתמונות שלו הופצו ברשת שיש לחסלו.

שלחת טור דעה
"כמי שייצג את החייל אלאור אזריה במשפטו הפלילי" אפשר כבר להבין באיזה דעות מחזיק בכותב

תפסיקו להאמין לכל שטות ימנית כזאת
ואני בצד הימני ובצד שמודע לכמה המשטרה ומערכת המשפט בישראל לא גופים הגיוניים

מי שיורה כדי להציל לעצמו את החיים ויכול להוכיח את זה לא ישב דקה במעצר.

מאיפה אתה יודע את זה?

מן הסתם, הסיטואציה באותה עת הייתה שיש קרבות בין יהודים לערבים. באותו מצב נתון יש ערבי מת ויש יהודי שירה. משתמע מכך שהוא בהכרח ייעצר עד שיגלו את נסיבות המקרה.
לקח כמה ימים להשיג צילומים ועדויות וכשהתמונה התבהרה הוא שוחרר בלי רישום פלילי ובלי כלום

המשטרה פעלה כמצופה ממנה. אוי ואבוי לנו אם היו משחררים אותו רק כי הוא טען להגנה לעצמית מבלי שיבדקו את זה לעומק
יודע ממנהל האזרחים שהגן על התושבים ורכש מצלמות באופן עצמאי, התחושה שהצד השני לא סיים ורק לקח פסק זמן.

• פותח/ת השרשור
כל מי שסומך על הגופים האלה הוזה.

@frozen אתה מדבר על שטויות שאנשים כתבו ואז אומר שאזרח לא יכול להחזיק תרסיס פלפל, שאפשר לקנות בכל חנות טיולים.
בנוסף, לא היו "קרבות בין יהודים לערבים". היו ערבים שעשו פרעות, ומדי פעם יהודי שניסה להגן על עצמו.
לגבי זה שהרישיון ניתן ל3 שנים, ואז מי שגר ביישוב זכאי יכול להנות מהרישיון אפילו אם עבר משם, עד החידוש, גם לא נכון. זה נקרא שינוי נסיבות שצריך לדווח עליו ומכאן הרישיון יילקח.

@Biggg מי שהשתמש בנשק לא צריך להוכיח שהוא השתמש בו כהגנה עצמית. המאשימה (הפרקליטות) צריכה להוכיח שזה לא מה שהוא עשה.

יש דין אחד ליהודים ודים שונה לערבים. אני לא מתכוון לנסות להוכיח את זה כאן כי מי שלא מבין את זה מהמציאות הקיימת, גם חא יבין את זה מדוגמאות ומגמות ברורות שיוצגו לו. עברתם שטיפת מוח והנדסת תודעה רציפה מהתשקורת והממסד.

@Biggg מי שהשתמש בנשק לא צריך להוכיח שהוא השתמש בו כהגנה עצמית. המאשימה (הפרקליטות) צריכה להוכיח שזה לא מה שהוא עשה
זה דעתך האישית או החוק?
ירית במישהו, אתה תשב מול חוקר ותסביר למה ירית. אם החוקר לא ישתכנע,יתחיל נגדך הליך פלילי

אזרח לא יכול להחזיק תרסיס פלפל, שאפשר לקנות בכל חנות טיולים.
אני לא בטוח כי זה לא כל כך מעניין אותי אבל מה שמוכרים בחנויות והגז פלפל שיש בתחום האבטחה הוא שונה באפקט גם אם על שניהם כתוב גז פלפל.
בגדול, כמה פעמים נעצרת לחיפוש? כנראה ש0, מכאן תסיק מה שאתה רוצה

בשורה התחתונה, אי שביעות הרצון שלך מגורמי האכיפה לא משנה את העובדה שיש חוק במדינה. החוק הזה נועד כדי למנוע מבבונים לירות בכל מה שזז כי חתכו אותם בכביש או כי ערבי לא היה נראה להם או כי בידיוק יש פרעות וצריך להחזיר את הכבוד
זה שיש פה לכל ערבי שלישי נשק, זה שאין אכיפה בחברה הערבית גם לא משנה את החוק.
מאחל לך בהצלחה בלמצוא איך להגן על עצמך

@frozen אתה מדבר על שטויות
בסדר, תמשיך לחפש את התשובות שלך בבלוגים של פנאטים
עברתם שטיפת מוח והנדסת תודעה רציפה מהתשקורת והממסד.
כן, זה בדיוק מה שקרה לכולנו. כולם חוץ ממך
ואז אומר שאזרח לא יכול להחזיק תרסיס פלפל, שאפשר לקנות בכל חנות טיולים.
בחנות טיולים מוכרים לך תרסיס בריכוז מאוד נמוך. בהצלחה להדוף תוקף עם זה.
זה שכתוב עליו "פלפל" נועד לפתות אנשים כמוך לקנות

לגבי זה שהרישיון ניתן ל3 שנים, ואז מי שגר ביישוב זכאי יכול להנות מהרישיון אפילו אם עבר משם, עד החידוש, גם לא נכון. זה נקרא שינוי נסיבות שצריך לדווח עליו ומכאן הרישיון יילקח.
לא נכון, אתה מחוייב לדווח על שינוי במצב הבריאותי. וגם את זה אף אחד לא עושה בפועל.
אף אחד לא מחייב אותך לגור בישוב שבגינו הוצאת רשיון והבעיות היחידות שלך יעלו כשתרצה לחדש אותו.

אגב, גם מעבר דירה לא מונע ממך לחדש. כל עוד לא שינית את הכתובת בספח תעודת הזהות אף אחד לא ידע

נערך לאחרונה:
בזמנו רציתי לבדוק על משהו שקוראים לו איירופסט משהו כזה(גם פתחתי על זה בזמנו אשכול בפורום) , יש עם כדורי זכוכית ויש עוד משהו , אבל הבנתי שגם זה מסובך ולא נכנסתי לעומק של הנושא .
תבדוק לעומק ותעדכן : P

• פותח/ת השרשור
אגב, גם מעבר דירה לא מונע ממך לחדש. כל עוד לא שינית את הכתובת בספח תעודת הזהות אף אחד לא ידע

אף אחד לא יידע, עד שצריך להשתמש בנשק, תהיה חקירת משטרה, יבדקו מאיזה עילה יש לך רישיון נשק, יגלו שחידשת אותו למרות שאתה כבר לא באמת גר ביישוב זכאי בפועל, ויגידו שחידשת אותו במירמה
בזמנו רציתי לבדוק על משהו שקוראים לו איירופסט משהו כזה(גם פתחתי על זה בזמנו אשכול בפורום) , יש עם כדורי זכוכית ויש עוד משהו , אבל הבנתי שגם זה מסובך ולא נכנסתי לעומק של הנושא .
תבדוק לעומק ותעדכן : P

שאלתי לעיל על אפשרות כזאת.. הפאנטים פה השיבו ל שזה "רעיון מפגר" "לא חוקי" או שאר תגובות לא ענייניות

אף אחד לא יידע, עד שצריך להשתמש בנשק, תהיה חקירת משטרה, יבדקו מאיזה עילה יש לך רישיון נשק, יגלו שחידשת אותו למרות שאתה כבר לא באמת גר ביישוב זכאי בפועל, ויגידו שחידשת אותו במירמה

שאלתי לעיל על אפשרות כזאת.. הפאנטים פה השיבו ל שזה "רעיון מפגר" "לא חוקי" או שאר תגובות לא ענייניות
לא חוקי זאת תגובה עניינית .
רעיון מפגר אני לא חושב , זה דבר שכן יכול לעזור בשעת צרה שלא תיהיה.

השאלה אם זה חוקי..
לצערי אנשים לא מבינים את זה וחושבים שאנשים הוזים , זה הולך למקום שלא יהיה אפשר ללכת ברחוב , אנשים יורידו לאנשים שעונים מהידיים , יוציאו אנשים מהמכוניות , כמות הפשיעה גדלה ברמות שאין לתאר , אין מישהו שיכול להתמודד מול זה , לא המשטרה וכנראה גם לא הצבא (כי לא רוצים או לא יודע מה) יש היום איזורים בארץ שפשוט משעות מסוימות אי אפשר להסתובב שם .
הפשיעה מתחילה מגיל צעיר וברמות קשות , עושה רושם שבאמת כל אחד יצטרך להגן על משפחתו .

תדברו עם אנשים שנוסעים ליישובים וכבר עושים סיורים בעצמם בידיעה שכנראה כמה מכוניות יקבלו אבנים בדרך , או בנות יהודיות בעכו , שלא נדבר בנגב.

• פותח/ת השרשור
לא חוקי זאת תגובה עניינית .
רעיון מפגר אני לא חושב , זה דבר שכן יכול לעזור בשעת צרה שלא תיהיה.

השאלה אם זה חוקי..
לצערי אנשים לא מבינים את זה וחושבים שאנשים הוזים , זה הולך למקום שלא יהיה אפשר ללכת ברחוב , אנשים יורידו לאנשים שעונים מהידיים , יוציאו אנשים מהמכוניות , כמות הפשיעה גדלה ברמות שאין לתאר , אין מישהו שיכול להתמודד מול זה , לא המשטרה וכנראה גם לא הצבא (כי לא רוצים או לא יודע מה) יש היום איזורים בארץ שפשוט משעות מסוימות אי אפשר להסתובב שם .
הפשיעה מתחילה מגיל צעיר וברמות קשות , עושה רושם שבאמת כל אחד יצטרך להגן על משפחתו .

תדברו עם אנשים שנוסעים ליישובים וכבר עושים סיורים בעצמם בידיעה שכנראה כמה מכוניות יקבלו אבנים בדרך , או בנות יהודיות בעכו , שלא נדבר בנגב.

בהצלחה עם המגיבים פה, שמעדיפים יהודי מותקף והעיקר שהוא סומך על המשטרה, הפרקליטות, והחוקים שלהם שנועדו לאזרחים הנורמטיביים בלבד.

בהצלחה עם המגיבים פה, שמעדיפים יהודי מותקף והעיקר שהוא סומך על המשטרה, הפרקליטות, והחוקים שלהם שנועדו לאזרחים הנורמטיביים בלבד.
שלא יתנו אבל ברעיון שיתנו לבת שלהם להסתובב לבד בעכו / בנגב בלילה . כמעט כל יום יש זריקות אבנים באיזורים בירושלים / בשומרון .
גם גברים סובלים בכבישים שפתאום חבורת מכוניות מקיפה אותם .
אי אפשר להתכחש לפשיעה הערבית , ואי אפשר להתכחש לזה שהיו מקרים שאנשים היו בשעת צרה והתקשרו למשטרה ועד שהם הגיעו, הם יכלו להספיק לעשות קניות באושר עד לפני חג.

• פותח/ת השרשור
שלא יתנו אבל ברעיון שיתנו לבת שלהם להסתובב לבד בעכו / בנגב בלילה . כמעט כל יום יש זריקות אבנים באיזורים בירושלים / בשומרון .
גם גברים סובלים בכבישים שפתאום חבורת מכוניות מקיפה אותם .
אי אפשר להתכחש לפשיעה הערבית , ואי אפשר להתכחש לזה שהיו מקרים שאנשים היו בשעת צרה והתקשרו למשטרה ועד שהם הגיעו, הם יכלו להספיק לעשות קניות באושר עד לפני חג.

ממליץ לכולם להקשיב ליצחק בריק. ויותר ספציפי יש ביוטיוב שיחה של משה פייגלין עם יצחק בריק. מדברים שם על איום קיומי למדינה.

אבל עזוב, תן להם להמשיך לצוטט לך פה חוקים ומדיניות ושאר אמירות ילדותיות שהעדפתי לא להגיב להן כמו "עדיף שתעבור מפה"/"תעשה לכולנו טובה ותקנה תרסיס פלפל"/"אתה פרנואיד". (מצחיק גם שאותו אחד שדיבר אלי ככה נוסע עם נשק, לום, תרסיס פלפל)

אגב, ככה בדיוק אומרים על בריק ודומיו, וככה בדיוק אמרו על אלה שהתריעו לפני פרוץ מלחמת יום כיפור.

מצחיק גם שאותו אחד שדיבר אלי ככה נוסע עם נשק, לום, תרסיס פלפל)
הנשק בכספת רוב הזמן
שאר הדברים שם בעיקר נגד הבבון הישראלי המצוי
ואף אחד לא התווכח איתך שצריך אמצעי להגנה עצמית, סה"כ אמרתי שלבן אדם עם לוגיקה כמו שלך עדיף לא לגעת בכלי הרג, אבל למזלך לא אני זה שחותם על רישיונות נשק

• פותח/ת השרשור
ואף אחד לא התווכח איתך שצריך אמצעי להגנה עצמית, סה"כ אמרתי שלבן אדם עם לוגיקה כמו שלך עדיף לא לגעת בכלי הרג, אבל למזלך לא אני זה שחותם על רישיונות נשק

למזלך אתה לא מנתח לוגיקות

תעבוד על ספרינטים, ככה שתוכל לברוח
ותהיה כמה שיותר גדול וחטוב ככה שמראש לא יתעסקו איתך (בסרטונים שראיתי הם בעיקר נתפלו לאנשים קטנים)
מול כמה גם לפרנסיס אנגאנו אין סיכוי
בחור חכם לא יכנס לקטטה מלכתחילה לא מול ערבים ולא מול ערס במועדון, גם אחד עם שנים של רקע מקצועי באומנויות לחימה רלוונטיות

• פותח/ת השרשור
תעבוד על ספרינטים, ככה שתוכל לברוח
ותהיה כמה שיותר גדול וחטוב ככה שמראש לא יתעסקו איתך (בסרטונים שראיתי הם בעיקר נתפלו לאנשים קטנים)
מול כמה גם לפרנסיס אנגאנו אין סיכוי

למקרה שלא הייתי ברור עד כה, אני מדבר על תרחיש בו אתה יושב בבית שלך עם המשפחה שלך, ומתחילה התנפלות המונית על הבניין שלך עם כלי נשק. (קרה כבר בלוד, רק פחות עם הכלי נשק, אבל להבא עלול לקרות גם עם כלי נשק ולא רק עם פורעעם לא חמושים)

למקרה שלא הייתי ברור עד כה, אני מדבר על תרחיש בו אתה יושב בבית שלך עם המשפחה שלך, ומתחילה התנפלות המונית על הבניין שלך עם כלי נשק. (קרה כבר בלוד, רק פחות עם הכלי נשק, אבל להבא עלול לקרות גם עם כלי נשק ולא רק עם פורעעם לא חמושים)
לנעול את הבית והחלונות ולחכות למשטרה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית