- פותח/ת השרשור
לנעול את הבית והחלונות ולחכות למשטרה
כמה פעמים צריך בן אדם גדול וחזק להתנגש בדלת פלדלת כדי לגרום לה להתפרק מהמסגרת שלה?
או כמה שניות לוקח לפרוץ אחת כזאת?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לנעול את הבית והחלונות ולחכות למשטרה
בהצלחה עם בבקבוקי תבערה שישרפו אותךלנעול את הבית והחלונות ולחכות למשטרה
לקוות שיתחילו להיות קלים על ההדק עם ההתפרעויות מההתחלה ולגבות את המשטרה... אין מה לעשות צריך מזל גם בחייםבהצלחה עם בבקבוקי תבערה שישרפו אותך
לא חלילה מאחל זה בדיוק מה שקרה בלוד
לקוות שיתחילו להיות קלים על ההדק עם ההתפרעויות מההתחלה ולגבות את המשטרה... אין מה לעשות צריך מזל גם בחיים
מסכים, דברים כאלה מתקנים בקלפי ולצערי הרוב ממשיכים להצביע לביבי...זאת הבעיה בדיוק, ובמהומות 2000 המשטרה ירתה במפגינים אש חיה והמהומות פסקו.
בשומר החומות 2021 המשטרה בחוסר אונחם שלה נתנה רוח גבית לאלימות הערבית.
אתה עדיין סומך עליהם שיהיו "קלים על ההדק"? אל תשכח שלערבים יש נשק לא פחות מלמשטרה, והרבה פחות חששות מבתי משפט
די הרבה ממה שראיתי. פעם בילוש ניסו לפרוץ לחבר שלי את הפלדלת (כולה ישבנו כמה חברים ועישנו ירוק לא יותר מזה), הם ניסו להתנגש ולבעוט בדלת בכל הכוח ולא הצליחו לפרוץ עד שהעפנו/הורדנו באסלה הכל ופתחנו להם.כמה פעמים צריך בן אדם גדול וחזק להתנגש בדלת פלדלת כדי לגרום לה להתפרק מהמסגרת שלה?
או כמה שניות לוקח לפרוץ אחת כזאת?
לייק
ברור שהאופציה השניה. כאילו למי יש ספק בזה שהמדינה לא נותנת שום פתרוןמבין 2 האפשרויות, תגיד לי איזו עדיפה מבחינתך.
בן אדם פלוני שגר בעיר מעורבת.
פורצת מלחמה כוללת ויש מהומות ופורעים מתחילים לשרוף לו את הבית.
הוא לא עומד בתבחינים להחזקת נשק ברישיון.
מה עדיף, תיאורטית, שיחזיק נשק בלי רישיון ואולי יצליח להציל את עצמו ומשפחתו,
או לחלופין שיהיה שומר חוק, יתקשר למשטרה, ימתין לבואם, ויהיה נתון לחסדי הפורעים?
כמובן שאין באמור לעיל משום המלצה לנשיאת נשק לא כחוק אלא מדובר בתרחיש תיאורטי בלבד
ברור שהאופציה השניה. כאילו למי יש ספק בזה שהמדינה לא נותנת שום פתרון
באיזה שנה זה היה? ואיך הם באו(שכנים שהתלוננו? ) מניח שזה היה לפני המון שנים ומקווה שהיום לא מתעסקים בשטויות האלהדי הרבה ממה שראיתי. פעם בילוש ניסו לפרוץ לחבר שלי את הפלדלת (כולה ישבנו כמה חברים ועישנו ירוק לא יותר מזה), הם ניסו להתנגש ולבעוט בדלת בכל הכוח ולא הצליחו לפרוץ עד שהעפנו/הורדנו באסלה הכל ופתחנו להם.
חלונות לעומת זאת מרגיש לי יותר מסוכן במיוחד אם אתה גר בקומות נמוכות
2002-2003 משהו כזה. באו כי הם הכירו את הבחור, היה לו איזה תיק או שניים על אחזקה של גראס אז החליטו לבוא לביקור.באיזה שנה זה היה? ואיך הם באו(שכנים שהתלוננו? ) מניח שזה היה לפני המון שנים ומקווה שהיום לא מתעסקים בשטויות האלה
רעיון נפלא. המשטרה הרי מצטיינת בלהגן על האזרחים ועל הרכוש שלהם.לנעול את הבית והחלונות ולחכות למשטרה
רעיון נפלא. המשטרה הרי מצטיינת בלהגן על האזרחים ועל הרכוש שלהם.
אני חושב שהם משתמשים בדיפנס הוא הרבה יותר חלש מסברה רדמבחינתו אתה ילד קטן שבכה מזה, יותר מאשר להבין שתרסיס פלפל זה תרסיס פלפל, ולמשטרה אין משהו טוב יותר ממה שיש בחנויות
דעתי האישית אינה רלוונטית מכיוון שהמחוקק קבע מה מותר לשימוש והחזקה ומה לא.מבחינתו אתה ילד קטן שבכה מזה, יותר מאשר להבין שתרסיס פלפל זה תרסיס פלפל, ולמשטרה אין משהו טוב יותר ממה שיש בחנויות
וזה עבירה פלילית להסתובב איתו. הוא בתקן משטרתי(כמעט)סברה רד זה אחד התרסיסים החזקים שיש
מי שיושב ומחכה למשטרה שתבוא ותציל אותו הוא קורבן, רעיון גרוע.ולחכות למשטרה
רעיון מעולה , אפשר גם לדאוג שתמיד יהיה מלפפון חמוץ , פיתות וחומוס בבית שבמיקרה ונכנסו תוכל להציע להם לאכול עד שהמשטרה מגיעה.לנעול את הבית והחלונות ולחכות למשטרה