הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין לי אופציה לישון יותר מ6 שעות

אוראל לוס

משתמש מתחיל
10
3
נק' מוניטין:
6
10
3
היי שלום...
חזרתי להתאמן ובגדול אבל התחלתי איזשהוא עניין בבקרים שמצריך אותי לקום ב6 (יכול גם ב7 אבל חייב לרוץ בבוקר אז...) ואני חוזר מהעבודה רק ב10 מתאמן בחדכ בבית אוכל נס קפה והולך לישון..
אני על 6 שעות שינה וזה לא מפריע לי לא מרגיש עייף או משהו והשאלה היא כזאת..
6 שעות שינה יפגע לי בהתקדמות בדרך כלשהי בין אם זה מסה חיטוב או בפאן של תרגילי כוח?
תודה לעוזרים

היי שלום...
חזרתי להתאמן ובגדול אבל התחלתי איזשהוא עניין בבקרים שמצריך אותי לקום ב6 (יכול גם ב7 אבל חייב לרוץ בבוקר אז...) ואני חוזר מהעבודה רק ב10 מתאמן בחדכ בבית אוכל נס קפה והולך לישון..
אני על 6 שעות שינה וזה לא מפריע לי לא מרגיש עייף או משהו והשאלה היא כזאת..
6 שעות שינה יפגע לי בהתקדמות בדרך כלשהי בין אם זה מסה חיטוב או בפאן של תרגילי כוח?
תודה לעוזרים

אתה תהיה בסדר ככל הנראה.
בעיקר תלוי בהתאוששות שלך.

אם אין לך אפשרות לישון יותר אז מה אתה בעצם מנסה לברר? מה יצא לך מזה פרקטית?

• פותח/ת השרשור
אם אין לך אפשרות לישון יותר אז מה אתה בעצם מנסה לברר? מה יצא לך מזה פרקטית?

במקסימום לוותר על אירובי ורק שישי שבת :(
למרות שזה ממש חשוב לי הריצת בוקר.

וגם סתם להיות רגוע שזה לא יפגע

זה יכול להיות לא אידיאלי למישהו שמתאמן בעצימות גבוהה. אבל זה נטו תלוי בך- לא בקטע של בחירה, אבל אתה צריך לבדוק אם יש אצלך פגיעה בהתאוששות בטווח הארוך, או תסמינים של עייפות ותשישות. אם אין, אז לא אמורה להיות בעיה.

אם כן פוגע (אחרי שבדקת על תקופה מספיק ארוכה ושללת בעיות אחרות), יש שתי אפשרויות, וזה להוריד עצימות או איכשהו להשיג יותר שינה (גם שנ״צ יכול לעזור אם זאת אופציה)
בכל מקרה 6 שעות טובות של שינה בדרך כלל טובות יותר מ-7/8 של שינה בינונית. אז תקפיד על היגיינת שינה טובה, בשעות קבועות / מדיטציה לפני.
יכול להיעזר גם במלטונין מפעם לפעם.

לא הייתי שותה נס קפה לפני שינה והייתי מנסה למצוא דרך להשיג עוד שינה, זה איכות חיים מבחינתי ובא לפני אימונים אבל זאת השקפה שלי

קבצים מצורפים

• yCiBOH8xDjDU9Iy3NITXVspGgOJ5nAwxCiLwvepPj7c.jpg
    yCiBOH8xDjDU9Iy3NITXVspGgOJ5nAwxCiLwvepPj7c.jpg
    KB 92.3 · צפיות: 40
6 שעות זה בסדר גמור, במיוחד אם אתה לא מרגיש חוסר או עייפות מצטברת.
יש יותר מדי דיבור על "חייב לישון לפחות 8 שעות כל לילה עחי אחרת כל הגיינז הולכים לפח" עד שאנשים חיים בסרט שאם הם ישנים רק 7:55 שעות אז עדיף להפסיק להתאמן לגמרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית