הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השאלת קלוריות

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אני בחיטוב כרגע, אוכל 2800 קלוריות ביום.
אתמול בערב סיימתי את המכסה היומית ונתקפתי רעב בשלוש בלילה אז אכלתי והייתי בעודף של 700 קלוריות.

האם זה כדאי כביכול להשאיל את הקלוריות של היום לאתמול? זאת אומרת שבגלל שאתמול הייתי בעודף של 700 היום אני אהיה במינוס של 700 ממה שאני אוכל כל יום? או שזה לא כדאי ועדיף להישאר ברגיל היום ולא לעשות כלום? אגב שניהם ימים שעשיתי בהם אימון (A B)

אני יודע שזה רק 700 קלוריות וזה כביכול מאה גרם בשומן בערך אבל עדיין חשוב לי להצמד לתפריט ולא להתחיל לזגזג מה דעתכם?
תודה לעונים

אני אישית חושב שכן כדאי להשלים אם זה לא יותר מידי כאב ראש, מה שכן אם זה אירוע חד פעמי באמת מיותר להתעסק בזה, תעשה מה שזורם לך.

אני בחיטוב כרגע, אוכל 2800 קלוריות ביום.
אתמול בערב סיימתי את המכסה היומית ונתקפתי רעב בשלוש בלילה אז אכלתי והייתי בעודף של 700 קלוריות.

האם זה כדאי כביכול להשאיל את הקלוריות של היום לאתמול? זאת אומרת שבגלל שאתמול הייתי בעודף של 700 היום אני אהיה במינוס של 700 ממה שאני אוכל כל יום? או שזה לא כדאי ועדיף להישאר ברגיל היום ולא לעשות כלום? אגב שניהם ימים שעשיתי בהם אימון (A B)

מה שתבחר מבינהם לא ישנה כל כך וסביר להניח שתשכח מזה עוד יומיים.
לא באמת רלוונטי, תבחר מה שיגרום לך להרגיש עם עצמך טוב.

אני יודע שזה רק 700 קלוריות וזה כביכול מאה גרם בשומן בערך אבל עדיין חשוב לי להצמד לתפריט ולא להתחיל לזגזג מה דעתכם?

WHAT?

• פותח/ת השרשור
מה שתבחר מבינהם לא ישנה כל כך וסביר להניח שתשכח מזה עוד יומיים.
לא באמת רלוונטי, תבחר מה שיגרום לך להרגיש עם עצמך טוב.

WHAT?

כי כביכול 7500 קלוריות זה קילו. לא באמת מדוייק אבל בכל זאת..

אני אשאיל לך 700 קלוריןת משלי,
בנימה רצינית, אין לך סיבה לקזז 700 קלוריות מיום אחר, סביר מאוד להניח שאתה עדיין תהיה בגירעון שבועי, אם אתה בכל זאת מרגיש דחף לקזז באוכל אז תקזז מהסך השבועי, 200 היום ומחר ו100 בשבת במקום להרעיב את עצמך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית