הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מבין איך אנשים מתאמנים 3 4 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
אני באמת לא מבין איך אנשים שאוהבים להתאמן מתאמנים רק 3 4 פעמים בשבוע? אני לצורך העיניין מתאמן כל יום לפעמים פעמיים ביום משקולות פלוס שעה אירובי כל יום.
אחרת אני עם עצבים בגוף חחחח איך אפשר לבוא למכון רק 3 פעמים בשבוע??? לא לקחתי יום מנוחה מלא זמן
דונו
בלי עין הרע מתאושש נהדר,כנראה שאין דבר כזה אימון יתר זה פשוט מיתוס
@Mr. Gent
@OA
@Snorlax jr

• פותח/ת השרשור
אני לא אומר שהגישה שלך בחיים הוא הגורם לOCD שלך, אבל אני רואה קשר שלא כדאי לבטל.
ולעיניינו רוצה להתחיל סקואט אס טו גראס מה דעתך?
יש טיפים מסויימים שיש לך להביא לי? כמובן שהיי בר,המשקל עבודה לא מעניין אותי אני רוצה טכניקה טכניקה טכניקה

מכרתי את המחשב מאז, שיחקתי רק בDS3 ופרשתי באמצע מעצבים.
מתבלט מאוד אם לקנות שוב מחשב (הזוי המחירים של הכרטיסי מסך היום), או לקנות Ps5 + elden ring בפברואר.

כן.. כרטיסי מסך היום זה שחיטה.. 🤬
תחכה לדור הבא של AMD או NVIDIA בתקווה שגם תיפתר בעיית המחסור בשבבי עיבוד..

לדעתי לא שווה לסבול או לא להנות בשביל גוף,אני עושה את זה כי אני ממש אוהב את האימונים,ברגע שזה יהיה בכוח אחשב מסלול מחדשש
יש כאלה שממש אוהבים את התוצאות, אני לא רואה משהו רע במה שהם עושים. בסך הכל מאוד מתאמצים כדי להגיע לתוצאות שהם אוהבים, אתה לא חייב להנות מהדרך אם התוצאה שווה את זה.

• פותח/ת השרשור
יש כאלה שממש אוהבים את התוצאות, אני לא רואה משהו רע במה שהם עושים. בסך הכל מאוד מתאמצים כדי להגיע לתוצאות שהם אוהבים, אתה לא חייב להנות מהדרך אם התוצאה שווה את זה.
הדכ שנהנים התוצאה טובה יותר
יש כאלה שמתאמנים לכיף לבריאות וזה משהו אחד,יש כאלה שממש רוצים גוף יפה ולא נהנים וזה משהו אחר
אבל הכי טוב זה פשוט להנות מזה,כי גם ככה זה השקעה לא נורמלית כל התחום הזה נכון? אז למה לא להשקיע עד הסוף.
במידה ולא נהנים וסובלים עדיף ללכת לתחביב אחר,יש הרבה תחומי עיניין בחיים שעושים טוב על הנפש ומפתחים את המוח נגיד.

כן.. כרטיסי מסך היום זה שחיטה.. 🤬
תחכה לדור הבא של AMD או NVIDIA בתקווה שגם תיפתר בעיית המחסור בשבבי עיבוד..
איףףף, זה אוגוסט-ספטמבר 2022

יותר סביר שאקנה עכשיו PS5 ובסבב של 2023 אקנה מחשב.

מכרתי את המחשב מאז, שיחקתי רק בDS3 ופרשתי באמצע מעצבים.
מתבלט מאוד אם לקנות שוב מחשב (הזוי המחירים של הכרטיסי מסך היום), או לקנות Ps5 + elden ring בפברואר.
רכשתי נינטאנדו סוויץ Oled
רמה מאוד גבוהה
משחקים:
סופר מריו 3D
סוניק Forces

*לא נופל ממחשב

אם יש לך כסף אז כנראה שתקנה
במחיר מוגזם, כן? אבל יהיה לך
לא מפריע לי X מחיר. הסכום עצמו הוא לא הבעיה.
מרתיח אותי בתור צרכן לשלם על מוצר הרבה יותר ממה שהוא שווה.

בזמנו כשקניתי את הGTX 1080 כשהיה חדש שילמתי עליו הרבה פחות ממה שתשלם על המקביל שלו היום.

לא היה לך מחשב עם כרטיס מסך מהסדרה הכי מתקדמת נכון לאותה שנה.
לא מבין בזה אח.
אני אוהב משו שאפשר לקחת ממקום למקום
פלוס תחנת עגינה לטלויזיה(סמסונג qled)
השלטים מתפרקים,ואפשר לשחק 2 שחקנים בו זמנית.

איףףף, זה אוגוסט-ספטמבר 2022

יותר סביר שאקנה עכשיו PS5 ובסבב של 2023 אקנה מחשב.
וואלה אני במזל קניתי בול לפני שהכרטיסי מסך התייקרו רצח, קניתי את הכ.א. Radeon RX-5700XT באיזה 1,700-1,800 (הגרסא שמוכנה לOC עם 3 מאווררים) שקל ולדעתי עכשיו הוא נמכר ב2,500+
לא מבין בזה אח.
אני אוהב משו שאפשר לקחת ממקום למקום
פלוס תחנת עגינה לטלויזיה(סמסונג qled)
השלטים מתפרקים,ואפשר לשחק 2 שחקנים בו זמנית.
וואלה זה גם מגניב, אבל זה קונספט ומשחקים שונים לגמרי. נכון, אפשר לשחק בTW3 בסוויץ' אבל לדעתי לא משתווה לחוויה ובטח שאין מה לדבר על אותו performance בין מלבן נייד למחשב מלא

ולעיניינו רוצה להתחיל סקואט אס טו גראס מה דעתך?
יש טיפים מסויימים שיש לך להביא לי? כמובן שהיי בר,המשקל עבודה לא מעניין אותי אני רוצה טכניקה טכניקה טכניקה
תתחיל עם משקל ממש קל, ותדאג לכל העקרונות של סקוואט רגיל, שזה אומר כיווץ טוב, שליטה בכל מהלך התרגיל, לא להקפיץ את התחתית, אלא אפילו לעצור שם שניה.

ובהצלחה עם הסקוואט.

הדכ שנהנים התוצאה טובה יותר
יש כאלה שמתאמנים לכיף לבריאות וזה משהו אחד,יש כאלה שממש רוצים גוף יפה ולא נהנים וזה משהו אחר
אבל הכי טוב זה פשוט להנות מזה,כי גם ככה זה השקעה לא נורמלית כל התחום הזה נכון? אז למה לא להשקיע עד הסוף.
במידה ולא נהנים וסובלים עדיף ללכת לתחביב אחר,יש הרבה תחומי עיניין בחיים שעושים טוב על הנפש ומפתחים את המוח נגיד.
אבל אם מישהו ממש ממש ממש ממש רוצה גוף יפה? לא משנה לו כלום, התוצאה שווה כל סבל שהוא יצטרך להקדיש בשבילה. בדרך כלל אתה לא באמת יכול לבחור באיזה תחביב להתעסק, אתה פשוט מרגיש צורך להתעסק במשהו והוא נהיה לך תחביב, לא?

וואלה אני במזל קניתי בול לפני שהכרטיסי מסך התייקרו רצח, קניתי את הכ.א. Radeon RX-5700XT באיזה 1,700-1,800 (הגרסא שמוכנה לOC עם 3 מאווררים) שקל ולדעתי עכשיו הוא נמכר ב2,500+

וואלה זה גם מגניב, אבל זה קונספט ומשחקים שונים לגמרי. נכון, אפשר לשחק בTW3 בסוויץ' אבל לדעתי לא משתווה לחוויה ובטח שאין מה לדבר על אותו performance בין מלבן נייד למחשב מלא
יש הבדל בין נינטאנדו לבין פליסטישן 5?
זה לא אותו קונספט?

יש הבדל בין נינטאנדו לבין פליסטישן 5?
זה לא אותו קונספט?
כן, בנינטנדו זה יותר קונספט של קונסולה ניידת, סטייל playstation vita רק עם אפשרות לעשות לו dock. רוב המשחקים שאתה תשחק שם הם משחקי נינטנדו, ומשחקים "קלים" יותר מבחינת החומרה שצריך כדי להריץ אותם.
PS5 לעומת זאת, וואחד נייח, ואתה לא יכול לשחק בדרכים וכו', אבל אתה מקבל קונסולה נייחת שמריצה משחקים יותר High End מבחינת החומרה.

בנינטנדו סוויץ' אתה יותר likely לשחק משחקים כמו Zelda ובPS5 אתה יותר likely לשחק משחקים כמו The Witcher 3

כן, בנינטנדו זה יותר קונספט של קונסולה ניידת, סטייל playstation vita רק עם אפשרות לעשות לו dock. רוב המשחקים שאתה תשחק שם הם משחקי נינטנדו, ומשחקים "קלים" יותר מבחינת החומרה שצריך כדי להריץ אותם.
PS5 לעומת זאת, וואחד נייח, ואתה לא יכול לשחק בדרכים וכו', אבל אתה מקבל קונסולה נייחת שמריצה משחקים יותר High End מבחינת החומרה.

בנינטנדו סוויץ' אתה יותר likely לשחק משחקים כמו Zelda ובPS5 אתה יותר likely לשחק משחקים כמו The Witcher 3
תודה.
כמו שאמרתי רכשתי 3 משחקים
2 סוגי מריו
וסוניק
*בתחילת המשחק יש סרטון,רואים ממש ממש יפה,שהמסך על בהירות מלאה,זה ברמת טלויזיה.

יש אפשרות לרכוש מנוי לחודש/חודשיים
עם כניסות לכל מיני משחקים,נחמד מאוד.

*יש לך המלצה למשחק נחמד? לא עם משימות,אני אשבור את המכשיר 😃

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם משקל ממש קל, ותדאג לכל העקרונות של סקוואט רגיל, שזה אומר כיווץ טוב, שליטה בכל מהלך התרגיל, לא להקפיץ את התחתית, אלא אפילו לעצור שם שניה.

ובהצלחה עם הסקוואט.
עשיתי היום עם 80 תרגיל שלישי ל4 שמיניות הרגיש נטורל כזה

לדעתי לא שווה לסבול או לא להנות בשביל גוף,אני עושה את זה כי אני ממש אוהב את האימונים,ברגע שזה יהיה בכוח אחשב מסלול מחדשש
יכול להיות שאתה פשוט לא מתאמן מספיק זמן.. גם אני הייתי נהנה מזה בשנים הראשונות (לא בקטע מתנשא חלילה, אין לי מושג כמה זמן אתה מתאמן). או שאנחנו שונים פשוט.

אבל אני לא שולט בזה שאני לא נהנה מזה. וגם, קח בפרופורציה. זה לא שאני הולך בלי חשק בכלל ובא לי למות כל אימון. הולך בסבבה, כמו שאני הולך לעבודה, לא נהנה, אבל גם לא סובל.

אגב, מחשב חד משמעית עדיף על כל קונסולה. קונסולה גם עולה יותר לטווח הארוך (כי צריך כל כמה שנים לשדרג), וגם מהנה פחות (גרפיקה, FPS). מחשב עם מעבד חזק יכול להחזיק הרבה מאוד זמן ואפשר רק לשדרג כרטיס מסך כל כמה שנים (במקום את כל הקונסולה). כבונוס, הגרפיקה וה- FPS הרבה יותר גבוהים במחשב. נכון, יש כמה משחקים אקסקלוסיבים שיש רק בקונסולות, אישית, לא מרגשים אותי יותר מדיי ואני מוכן לוותר עליהם בכיף.

@Serg
והגיע הזמן שתשנה את הכותרת של הדיון לגיימינג.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה פשוט לא מתאמן מספיק זמן.. גם אני הייתי נהנה מזה בשנים הראשונות (לא בקטע מתנשא חלילה, אין לי מושג כמה זמן אתה מתאמן). או שאנחנו שונים פשוט.

אבל אני לא שולט בזה שאני לא נהנה מזה. וגם, קח בפרופורציה. זה לא שאני הולך בלי חשק בכלל ובא לי למות כל אימון. הולך בסבבה, כמו שאני הולך לעבודה, לא נהנה, אבל גם לא סובל.

אגב, מחשב חד משמעית עדיף על כל קונסולה. קונסולה גם עולה יותר לטווח הארוך (כי צריך כל כמה שנים לשדרג), וגם מהנה פחות (גרפיקה, FPS). מחשב עם מעבד חזק יכול להחזיק הרבה מאוד זמן ואפשר רק לשדרג כרטיס מסך כל כמה שנים (במקום את כל הקונסולה). כבונוס, הגרפיקה וה- FPS הרבה יותר גבוהים במחשב. נכון, יש כמה משחקים אקסקלוסיבים שיש רק בקונסולות, אישית, לא מרגשים אותי יותר מדיי ואני מוכן לוותר עליהם בכיף.

@Serg
והגיע הזמן שתשנה את הכותרת של הדיון לגיימינג.
כמה זמן אתה מתאמן?

עשיתי היום עם 80 תרגיל שלישי ל4 שמיניות הרגיש נטורל כזה
מצוין, תדאג שבהתחלה דרגת הקושי תהיה בסביבות ה3, או במילים אחרות, תבצע שמיניות עם משקל שאתה מסוגל לבצע 15 חזרות, ותוסיף בהדרגה תוך כדי פיקוח אחרי הטכניקה.

בהצלחה נטורול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית