הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מבין איך אנשים מתאמנים 3 4 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
אני באמת לא מבין איך אנשים שאוהבים להתאמן מתאמנים רק 3 4 פעמים בשבוע? אני לצורך העיניין מתאמן כל יום לפעמים פעמיים ביום משקולות פלוס שעה אירובי כל יום.
אחרת אני עם עצבים בגוף חחחח איך אפשר לבוא למכון רק 3 פעמים בשבוע??? לא לקחתי יום מנוחה מלא זמן
דונו
בלי עין הרע מתאושש נהדר,כנראה שאין דבר כזה אימון יתר זה פשוט מיתוס
@Mr. Gent
@OA
@Snorlax jr

• פותח/ת השרשור
מצוין, תדאג שבהתחלה דרגת הקושי תהיה בסביבות ה3, או במילים אחרות, תבצע שמיניות עם משקל שאתה מסוגל לבצע 15 חזרות, ותוסיף בהדרגה תוך כדי פיקוח אחרי הטכניקה.

בהצלחה נטורול
מה דעתך על מרחיקי ומקרבי ירך לפני סקואט?

מה דעתך על מרחיקי ומקרבי ירך לפני סקואט?
בשביל הסקוואט אין צורך, ואם פאוורליפטר או סתם מישהו שמנסה להתחזק בסקוואט היה שואל אותי, הייתי אומר שעדיף לעשות את התרגילים האלו אן בכלל רק אחרי הסקוואט.

זה לא נורא, זה לא יהרוס לך כלום, אבל זה לא יעיל לסקוואט להתיש כל שריר שקשור לסקוואט לפני הסקוואט.

זה לא נורא, זה לא יהרוס לך כלום, אבל זה לא יעיל לסקוואט להתיש כל שריר שקשור לסקוואט לפני הסקוואט.
הגיונית, אני דווקא חושב שזה יכול לפגוע בהתפתחות של ה4 ראשי, מהסיבה שבסקוואט השרירים האחרים יהיו מותשים יחסית, ועלולים להיות ה"חוליה החלשה" שתגרום לך לעצור אחרי X חזרות, או להרים משקל נמוך יחסית. למרות שה4 ראשי כן מסוגל לתת יותר, והוא פשוט מוגבל בגלל השרירים האחרים.

• פותח/ת השרשור
בשביל הסקוואט אין צורך, ואם פאוורליפטר או סתם מישהו שמנסה להתחזק בסקוואט היה שואל אותי, הייתי אומר שעדיף לעשות את התרגילים האלו אן בכלל רק אחרי הסקוואט.

שמע אני עושה סקואט עם קשר מוח שריר מרגיש ממש את הקואדס זה כזה אש

הגיונית, אני דווקא חושב שזה יכול לפגוע בהתפתחות של ה4 ראשי, מהסיבה שבסקוואט השרירים האחרים יהיו מותשים יחסית, ועלולים להיות ה"חוליה החלשה" שתגרום לך לעצור אחרי X חזרות, או להרים משקל נמוך יחסית. למרות שה4 ראשי כן מסוגל לתת יותר, והוא פשוט מוגבל בגלל השרירים האחרים.
ברור שזה רע לסקוואט, אבל לא בטוח שסקוואט יותר חשוב לו מהתרגילים האחרים.
שמע אני עושה סקואט עם קשר מוח שריר מרגיש ממש את הקואדס זה כזה אש
ברור, הקוואדס עובדים שם קשה.

• פותח/ת השרשור
ברור שזה רע לסקוואט, אבל לא בטוח שסקוואט יותר חשוב לו מהתרגילים האחרים.

ברור, הקוואדס עובדים שם קשה.
אין תרגיל שאין לו תחליף,אני עושה סקואט כדי לייעל את התנועה,להתאוששות דדליפט וסקואטים כבדים פוגעים באימוני נפח שלי,לצורך העיניין את הסקואט אני יכול להחליף בהאק סקואט ששם אני מפמפם רגליים ומגיע לכשל או קרוב לזה ומבלי להעמיס על מערכת העצבים אין תרגיל יותר חשוב מהשני אצלי אבל אני מת על סקואטים אז אני מבצע

התוכנית שלי עצימה מאד ואני חייב להתאושש.
אבל אני כן אשתדל להתאמן כל יום גם אם זה לא משקולות, איגרוף, קפיצה בחבל, ריצה, סטפר, טאבטות.
לעזאזל אפילו לצאת להליכה שעה או לקחת שיעור יוגה/פילאטיס.
להוציא כמה שיותר אנרגיה במידה ויש לי זמן זה גורם לי להשאר שפוי ורגוע, ואני שם לב לאם אני צריך לקחת את היום למנוחה ולעשות פעילות פיזית עדינה או שאני יכול לדחוף חזק, צריך תשומת לב ונסיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית