נק' מוניטין:
65
- 187
- 23
מתנצל אם לא רשמתי תאימונים הפליאומטריים או איך שלא רושמים את זה נכון חחח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזה לשפר ספרינט ? אי אפשר כמעט לשפר את המהירות של האדם , מה שכן אפשר זה את הזריזות של התנועות עצמם ואת הכוח מתפרץ .
האימון שציינת מאוד דומה לאימוני כוח מתפרץ ולכן יכול לעזור בשיפור .
בגדול הייתי מנסה לשפר כוח מתפרץ שזה הדבר שיכול לגרום לספרינט קצר להיות מהיר יותר.
נכוןאני חושב שכבר דיברנו על איך לשפר כוח מתפרץ לא? עם ווסט שכולל משקל.
לא נכון , ספרינט אחר ספרינט ישפר את הכושר הגופני, לא יגרום לספרינט שלאחריו יהיה מהיר יותר . זה סוג יכולת , זה כמו אוטו שיעשה 100 פעם האצה מ0 ל100 המהירות שלו לא תשתנה זה לא שהוא משפר את כוח המהירות . זה היכולת שלו .בעיקר ספרינטים
נכון
לא נכון , ספרינט אחר ספרינט ישפר את הכושר הגופני, לא יגרום לספרינט שלאחריו יהיה מהיר יותר . זה סוג יכולת , זה כמו אוטו שיעשה 100 פעם האצה מ0 ל100 המהירות שלו לא תשתנה זה לא שהוא משפר את כוח המהירות . זה היכולת שלו .
יכולת של מהירות היא דבר שכמעט לא ניתן לשינוי , אלא רק בדברים קטנים כמו כוח מתפרץ וזריזות .
אפשר לקרוא באינטרנט על הרבה אימונים על שחקנים שרצו לפתח את יכולת הניתור / הריצה שלהם . רובם ניסו ללמוד איך לשפר את תנועות הידיים , שליחת רגל קדימה , כוח מתפרץ זריזות וכדו' .
מחילה אבל זה לא נכון , מהירות זה דבר שכמעט אי אפשר לשפר , כמו שאמרתי רק זריזות וכוח מתפרץ .נתת השוואה של מכונה לבן אדם, אי אפשר לתת השוואה כזאת.
וכן אפשר להשתפר בספרינטים כל עוד אתה מתאמן עליהם שוב ושוב ושוב.
יש עוד דרכים כמובן.
בדקתי את זה לפני כל הגיבושים שהיו לי בצבא.מחילה אבל זה לא נכון , מהירות זה דבר שכמעט אי אפשר לשפר , כמו שאמרתי רק זריזות וכוח מתפרץ .
בטח שספרינט אחרי ספרינט לא ישפר לך את היכולת לרוץ מהר יותר.
אתה מוזמן לעשות ניסוי ולראות בעצמך, תרוץ כל יום 15 ספרינטים במשך חודש ,תמדוד כמה אתה עושה 60 / 100 מטר .
תבדוק עוד חודש ותעדכן : )
הדברים היחידים כמעט שיכולים לשפר זה לימוד תנועת ידיים ורגליים , זריזות וכוח מתפרץ. ספרינט אחר ספרינט לא מועיל בשיפור המהירות.
לא - לך יש ?בדקתי את זה לפני כל הגיבושים שהיו לי בצבא.
יש לך רפרנס לזה?
לא - לך יש ?
ואולי לא היית בכושר / שלמדת תנועת ריצה נכונה יותר (שליחת רגל קדימה , דריכה מסוימת על הרגל , תנועות ידיים) מה הייתה התוצאה שלך לפני ואחרי?
הייתי בכדורגל לא מעט שנים, כשחקן וכמאמן ובעוד תפקידים , נחשפתי להמון המון שיטות אימון ותוכניות אימון של שחקנים מצליחים (מהארץ ומהעולם) , גם כשיש להם צוות אימון אישי .
לא אנקוב בשמות של המאמני כושר והשחקנים אבל כולם כאחד אמרו שמהירות זה דבר שכמעט ואי אפשר לשפר. מי שנולד איטי ישאר איטי , מי שנולד מהיר ישאר מהיר . הדרך לשפר זה אולי ממש במעט על ידי לימוד תנועה נכונה , זריזות וכוח מתפרץ .
חלק מכתבה שראיתי כרגעכן יצא לי לראות רפרנס, אני אמצא אותו ואצרף.
לא נשמע לי גם הגיוני שמי שנולד מהיר מהיר ומי שאיטי איטי.
לא אמרתי שאין דרך לשפר ספרינט , אמרתי שספרינט לא משפר ספרינט .@דברים1
לא קראתי את כל הכתבה והתגובות שלך לעומק, רק אומר את דעתי שמבוססת רק על ניסיון שלי ושל מכרים שלי ולא על שום "מקצוען" כביכול וכו.
כשאתה מנסה לעשות ספרינט במהירות שהיא מעל ליכולותך יש משהו שמגביל אותך, בין אם זה הכושר האירובי, שרירי הרגליים וכו וכו. תשפר את הנקודה שמגבילה אותך ותשתפר בספרינט.
כשאתה עושה פעולה אתה בעצם עובד עליה. מה שמגביל אותך בספרינט זה של שרירי הרגליים? תעשה ספרינט, השרירים יגיעו לגירוי וישתפרו. כמו שעושים סקוואט בשביל סקוואט, תעשה ספרינו בשביל ספרינט.לא אמרתי שאין דרך לשפר ספרינט , אמרתי שספרינט לא משפר ספרינט .
והנקודות שמגבילות שצריך לשפר צריך לראות אם ניתן לשפר אותם , הדברים שניתן לשפר זה הכוח מתפרץ , הזריזות , הדריכה הנכונה על הקרקע , השליחת רגל קדימה , תנועות ידיים.
לא על ידי זה שתעשה ספרינט כמה פעמים הספרינט יהיה מהיר יותר. כמובן עבודה על שרירים וחיזוק ועבודה עם ריצה שיש התנגדות כמו משקולות וכדו' . לשפר כוח , יכולות ומיומנות.
לא נכון .כשאתה עושה פעולה אתה בעצם עובד עליה. מה שמגביל אותך בספרינט זה של שרירי הרגליים? תעשה ספרינט, השרירים יגיעו לגירוי וישתפרו. כמו שעושים סקוואט בשביל סקוואט, תעשה ספרינו בשביל ספרינט.
תסביר. אסביר שוב את מה שאמרתי: כשאתה מתאמץ בספרינט ומגיע לעומס חדש שלא עשית בעבר (נניח יותר מהר) אז מערכת כלשהי בגוף (הנקודה החלשה) מגיעה למאמץ שדורש שיפור והתאקלמות לעומס החדש, ובימי המנוחה הגוף משתדרג ומתאים את עצמו לעומס הזה.לא נכון .
אתה מדבר על פיתוח שריר לא על מהירות . ואין עומס חדש זה היכולת .תסביר. אסביר שוב את מה שאמרתי: כשאתה מתאמץ בספרינט ומגיע לעומס חדש שלא עשית בעבר (נניח יותר מהר) אז מערכת כלשהי בגוף (הנקודה החלשה) מגיעה למאמץ שדורש שיפור והתאקלמות לעומס החדש, ובימי המנוחה הגוף משתדרג ומתאים את עצמו לעומס הזה.
עכשיו תורך להסביר איפה לדעתך אני טועה, אולי תשכנע אותי.
פיתוח שריר, פיתוח מוטורי, פיתוח טכניקה וכל מה שעוד עולה על הדעת. ואם באימון עשיתי 5 שניות פחות מאימון קודם אז יש עומס חדש.אתה מדבר על פיתוח שריר לא על מהירות . ואין עומס חדש זה היכולת .
אחי אתה מבין שיש שחקנים שהבעיה שלהם זה מהירות , אם הם היו מהירים כל הקריירה שלהם הייתה אחרת , והם שווים פי 5 בכסף , אתה חושב שאדם שזה המקצוע שלו והוא מוכן לתת הכל בשביל זה , 10 שנות קריירה מרוויח פחות ונשארת לו אותה בעיה ?פיתוח שריר, פיתוח מוטורי, פיתוח טכניקה וכל מה שעוד עולה על הדעת. ואם באימון עשיתי 5 שניות פחות מאימון קודם אז יש עומס חדש.