הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Clenbuterol

לוטם98

משתמש מתחיל
124
17
נק' מוניטין:
13
124
17
מה אתם אומרים על החברה הזאתי?
איזה בן אדם הצליח להשיג לי קלן

קבצים מצורפים

• photo_2021-11-30_07-19-38.jpg
    photo_2021-11-30_07-19-38.jpg
    KB 76.8 · צפיות: 127
אני כל יום בגרעון קלורי וגם מתאמן פשוט בא לי לזרז תהליכים
תעשה יותר אירובי, אני נגד שימוש בכל ה״שורפי שומן״ האלה אם יש לך אופציות אחרות ועל אחת כמה וכמה אם אתה לא מתחרה שנמצא בפייק וייק

בעיקרון קלן עובד. אני לא נתקלתי בזיופים.
ממליץ לך להכניס קלן רק בסוף החיטוב לפינאלה. תתחיל ממימון נמוך כמה שניתן, אני הייתי לוקח 20 מק״ג בימים הראשונים. לקלן יש תופעות לוואי מעצבנות, אני באופן אישי מפחד מהכדור הזה ומצד שני הבת זוג שלי דפקה איזה 100-120 מק״ג…

חברה בת זונה - אמינה ואיכותית .
בקריאה ראשונית חשבתי שהגבת ל @D.N.A חחחחחחחח
אני באופן אישי מפחד מהכדור הזה ומצד שני הבת זוג שלי דפקה איזה 100-120 מק״ג…

ולנושא של האשכול, זה כן יעשה אפקט אבל כדאי במקביל לחדד את התזונה, כי שם הקסם קורה כדי לא להגיע למצב שלקחת כדורים 'סתם', כן כדורים וחומרים עוזרים אבל בלי תזונה תומכת הם לא יותר מבזבוז כסף עם כל האפקט שהם יכולים לתת

ולנושא של האשכול, זה כן יעשה אפקט אבל כדאי במקביל לחדד את התזונה, כי שם הקסם קורה כדי לא להגיע למצב שלקחת כדורים 'סתם', כן כדורים וחומרים עוזרים אבל בלי תזונה תומכת הם לא יותר מבזבוז כסף עם כל האפקט שהם יכולים לתת
לא עושה כלום כל הכדורים האלה

למה לא עושה כלום? זה מוכח מדעית
לא שווה את התופעות לוואי הקצת התרונות שלו

קלן זה טבעי מי ישמע מה זה כולה סוכריה

אם הייתי DNA הייתי מזיין אותך.
ככה לדבר על חברה שלו?
נו באמת .... מה אתה ילד בן 14 ?

למה לא עושה כלום? זה מוכח מדעית
קלן נותן את הכי הרבה אפקט אחרי שהשתמשת בכל הארסנל שלך, אתה עושה כבר שעה אירובי ביום, אתה בגרעון קלורי הכי גדול שאתה יכול, שומר תזונה ואתה צריך בוסט אחרון של עזרה בשריפת שומן עיקש, לקחת קלן בשביל לרדת קילו ובמבה כשיש לך עוד כלכך הרבה שינויים אפשריים לעשות זה פשט מיותר.

• פותח/ת השרשור

קלן נותן את הכי הרבה אפקט אחרי שהשתמשת בכל הארסנל שלך, אתה עושה כבר שעה אירובי ביום, אתה בגרעון קלורי הכי גדול שאתה יכול, שומר תזונה ואתה צריך בוסט אחרון של עזרה בשריפת שומן עיקש, לקחת קלן בשביל לרדת קילו ובמבה כשיש לך עוד כלכך הרבה שינויים אפשריים לעשות זה פשט מיותר.
חחחחח צחקתי אח יקר שלי
תראה כמה השתדרגת ביומיים
מפראייר שקונה "אבקה לבנה מאיזה בחור" הגעת לטופ של האנדרגראונד- ביו בלאק.
מעריך אותך אח יקר שלי
משתיקים אותנו המנהלים

תעשה יותר אירובי, אני נגד שימוש בכל ה״שורפי שומן״ האלה אם יש לך אופציות אחרות ועל אחת כמה וכמה אם אתה לא מתחרה שנמצא בפייק וייק

זה יותר מסוכן מטסט

אני רוצה לראות אותו בגרעון של 500 קלוריות
תראה כמה השתדרגת ביומיים
מפראייר שקונה "אבקה לבנה מאיזה בחור" הגעת לטופ של האנדרגראונד- ביו בלאק.

יכול להיות שיש שם אקמול וזה רק הקופסא.

"איזה בן אדם "

• פותח/ת השרשור
זה יותר מסוכן מטסט

"איזה בן אדם "
אין לי מאיפה להשיג ואני מסתמך על הטלגרם
זה יותר מסוכן מטסט

"איזה בן אדם "
ואני בגרעון של 500 600 ביום

זה יותר מסוכן מטסט

"
גרעון של 500 זה לא נורא בכלל, מניסיון אישי, גרעון של 500 + אירובי 40 דק כל יום + אימוני כוח הם כל מה שאתה צריך, אם אתה לא טבעי ואתה גם על טסט או וואטאבר אז בכלל אתה מסודר.

• פותח/ת השרשור
גרעון של 500 זה לא נורא בכלל, מניסיון אישי, גרעון של 500 + אירובי 40 דק כל יום + אימוני כוח הם כל מה שאתה צריך, אם אתה לא טבעי ואתה גם על טסט או וואטאבר אז בכלל אתה מסודר.
אני מעדיף שלא לגעת בשום דבר לא טבעי חוץ מכדורים לשריפת קלוריות כי זה המטרה המרכזית שלי.
אם אני לפעמים ב700 גירעון קלורי איך זה יכול להזיק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית