עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כל יום בגרעון קלורי וגם מתאמן פשוט בא לי לזרז תהליכיםזרוק לפח , תכנס לגרעון קלורי, שורף שומן הכי טוב שתמצא.
תעשה יותר אירובי, אני נגד שימוש בכל ה״שורפי שומן״ האלה אם יש לך אופציות אחרות ועל אחת כמה וכמה אם אתה לא מתחרה שנמצא בפייק וייקאני כל יום בגרעון קלורי וגם מתאמן פשוט בא לי לזרז תהליכים
בקריאה ראשונית חשבתי שהגבת ל @D.N.A חחחחחחחחחברה בת זונה - אמינה ואיכותית .
אני באופן אישי מפחד מהכדור הזה ומצד שני הבת זוג שלי דפקה איזה 100-120 מק״ג…
לא עושה כלום כל הכדורים האלהבקריאה ראשונית חשבתי שהגבת ל @D.N.A חחחחחחחח
ולנושא של האשכול, זה כן יעשה אפקט אבל כדאי במקביל לחדד את התזונה, כי שם הקסם קורה כדי לא להגיע למצב שלקחת כדורים 'סתם', כן כדורים וחומרים עוזרים אבל בלי תזונה תומכת הם לא יותר מבזבוז כסף עם כל האפקט שהם יכולים לתת
אם הייתי DNA הייתי מזיין אותך.חברה בת זונה - אמינה ואיכותית .
לגבי האם כדאי לך או לא כדאי לך שיקולים שלך
גרעון קלורי,אירובי אימונים טובים שינה וזהומה אתם אומרים על החברה הזאתי?
איזה בן אדם הצליח להשיג לי קלן
למה לא עושה כלום? זה מוכח מדעיתלא עושה כלום כל הכדורים האלה
לא שווה את התופעות לוואי הקצת התרונות שלולמה לא עושה כלום? זה מוכח מדעית
קלן זה טבעי מי ישמע מה זה כולה סוכריהבקריאה ראשונית חשבתי שהגבת ל @D.N.A חחחחחחחח
ולנושא של האשכול, זה כן יעשה אפקט אבל כדאי במקביל לחדד את התזונה, כי שם הקסם קורה כדי לא להגיע למצב שלקחת כדורים 'סתם', כן כדורים וחומרים עוזרים אבל בלי תזונה תומכת הם לא יותר מבזבוז כסף עם כל האפקט שהם יכולים לתת
נו באמת .... מה אתה ילד בן 14 ?אם הייתי DNA הייתי מזיין אותך.
ככה לדבר על חברה שלו?
קלן נותן את הכי הרבה אפקט אחרי שהשתמשת בכל הארסנל שלך, אתה עושה כבר שעה אירובי ביום, אתה בגרעון קלורי הכי גדול שאתה יכול, שומר תזונה ואתה צריך בוסט אחרון של עזרה בשריפת שומן עיקש, לקחת קלן בשביל לרדת קילו ובמבה כשיש לך עוד כלכך הרבה שינויים אפשריים לעשות זה פשט מיותר.למה לא עושה כלום? זה מוכח מדעית
תראה כמה השתדרגת ביומייםאם הייתי DNA הייתי מזיין אותך.
ככה לדבר על חברה שלו?
חחחחח צחקתי אח יקר שלינו באמת .... מה אתה ילד בן 14 ?
קלן נותן את הכי הרבה אפקט אחרי שהשתמשת בכל הארסנל שלך, אתה עושה כבר שעה אירובי ביום, אתה בגרעון קלורי הכי גדול שאתה יכול, שומר תזונה ואתה צריך בוסט אחרון של עזרה בשריפת שומן עיקש, לקחת קלן בשביל לרדת קילו ובמבה כשיש לך עוד כלכך הרבה שינויים אפשריים לעשות זה פשט מיותר.
מעריך אותך אח יקר שליתראה כמה השתדרגת ביומיים
מפראייר שקונה "אבקה לבנה מאיזה בחור" הגעת לטופ של האנדרגראונד- ביו בלאק.
משתיקים אותנו המנהלים
תעשה יותר אירובי, אני נגד שימוש בכל ה״שורפי שומן״ האלה אם יש לך אופציות אחרות ועל אחת כמה וכמה אם אתה לא מתחרה שנמצא בפייק וייק
נו באמת .... מה אתה ילד בן 14 ?
קלן נותן את הכי הרבה אפקט אחרי שהשתמשת בכל הארסנל שלך, אתה עושה כבר שעה אירובי ביום, אתה בגרעון קלורי הכי גדול שאתה יכול, שומר תזונה ואתה צריך בוסט אחרון של עזרה בשריפת שומן עיקש, לקחת קלן בשביל לרדת קילו ובמבה כשיש לך עוד כלכך הרבה שינויים אפשריים לעשות זה פשט מיותר.
תראה כמה השתדרגת ביומיים
מפראייר שקונה "אבקה לבנה מאיזה בחור" הגעת לטופ של האנדרגראונד- ביו בלאק.
אין לי מאיפה להשיג ואני מסתמך על הטלגרםזה יותר מסוכן מטסט
אני רוצה לראות אותו בגרעון של 500 קלוריות
יכול להיות שיש שם אקמול וזה רק הקופסא.
"איזה בן אדם "
ואני בגרעון של 500 600 ביוםזה יותר מסוכן מטסט
יכול להיות שיש שם אקמול וזה רק הקופסא.
"איזה בן אדם "
גרעון של 500 זה לא נורא בכלל, מניסיון אישי, גרעון של 500 + אירובי 40 דק כל יום + אימוני כוח הם כל מה שאתה צריך, אם אתה לא טבעי ואתה גם על טסט או וואטאבר אז בכלל אתה מסודר.זה יותר מסוכן מטסט
"
אני מעדיף שלא לגעת בשום דבר לא טבעי חוץ מכדורים לשריפת קלוריות כי זה המטרה המרכזית שלי.גרעון של 500 זה לא נורא בכלל, מניסיון אישי, גרעון של 500 + אירובי 40 דק כל יום + אימוני כוח הם כל מה שאתה צריך, אם אתה לא טבעי ואתה גם על טסט או וואטאבר אז בכלל אתה מסודר.
אם אני לפעמים ב700 גירעון קלורי איך זה יכול להזיק?גרעון של 500 זה לא נורא בכלל, מניסיון אישי, גרעון של 500 + אירובי 40 דק כל יום + אימוני כוח הם כל מה שאתה צריך, אם אתה לא טבעי ואתה גם על טסט או וואטאבר אז בכלל אתה מסודר.