הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כמה שאלות.

papuk18

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
378
149
1
1) כרגע אני ב AD ודיי מגוון במקורות חלבון\שומן, הקטע שזה יוצא הוצאה כספית גדולה - רציתי לדעת האם יש בעיה לאכול חלבון נגיד רק מביצים ולא לגוון במקורות חלבון, אני יודע שהיה על זה פה כמה THREADS אבל לא היה שם בנוגע לכמות ביצים שאני שואל עליה - אני שואל אם 20 ביצים על בסיס יומי יכול להוות נזק?
2)מבחינת הקטע של AD, קוטג 9 אחוז שומן מול קוטג 5 אחוז נגיד עם כפית חמאת בוטנים יש הבדל? (ה9 אחוז מגעיל אותי)
3) שאלת קיטבג אבל - כאשר שומרים על המשקל\מטרות מה בנוגע לעשות פעם בשבוע יום "מטורף" של לאכול 5K נגיד? יכול להזיק פעם בשבוע כל עוד במשך השבוע שומרים?

1. לפי דעתי אין בעיה באכילת ביצים חוץ מהטעם שיוצא מכל החורים.... ובטח בדיאטת דלת פחמימה.
2. תאכל מה שטעים לך
3. אם אתה מתכוון להעמסה לפי הAD לא לא רק צריך לעשות יום אחר עמוס בפחמימה אלה די חובה לעשות את זה ויש כאלה שיגידו שיותר מיום אחד עם אתה ממש צורך מעט פחמימות.

• פותח/ת השרשור
1. לפי דעתי אין בעיה באכילת ביצים חוץ מהטעם שיוצא מכל החורים.... ובטח בדיאטת דלת פחמימה.
2. תאכל מה שטעים לך
3. אם אתה מתכוון להעמסה לפי הAD לא לא רק צריך לעשות יום אחר עמוס בפחמימה אלה די חובה לעשות את זה ויש כאלה שיגידו שיותר מיום אחד עם אתה ממש צורך מעט פחמימות.
תודה.. ולמה מגעיל? 20 ביצים ליום בא סבבה.. אז אין בעיה עם זה?
בקשר ל2.. תודה!
בקשר ל3.. זה לא היה על העמסות AD, זה היה שאלה כללית שברגע שמגיעים למטרה שלך ורוצים לשמור, אם זה יכול להוות נזק.

לפי דעתי ברגע שתגיע למטרה שלך תחזור לאט לתזונה רגילה - רוב האנשים קשה להם להחזיק לאורך זמן רב בדיאטה הזאת ואני לא בטוח שהיא יעילה לאורך זמן כמו תזונה נורמלית בפחמימה.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי ברגע שתגיע למטרה שלך תחזור לאט לתזונה רגילה - רוב האנשים קשה להם להחזיק לאורך זמן רב בדיאטה הזאת ואני לא בטוח שהיא יעילה לאורך זמן כמו תזונה נורמלית בפחמימה.
זה מה שאני מתכוון לעשות, אבל שאלתי בכללי ברגע ששומרים על המטרות אם לדפוק פעם בשבוע ום עם 4-5K קלוריות יכול לדפוק משהו? (תיודע, מסיבות בסופ"ש וכו.. ארוחות משפחתיות וכל זה)
thanxs about help repped
🙌

גם אחרי שמגיעים למטרה עושים העמסות (העמסות הכוונה 4-5 אלף קלוריות אבל לא אחת לשבוע אלא לפי דעתי קצת יותר כיוון שאוכלים יותר פחמימות ברגיל) עם מאזן ניטראלי וזה בהנחה שאתה רוצה לשמור על החיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית