הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תפריט למסה

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
ארוחת 1
לחם אחיד + 2 פרוסות גבינה צהובה 28 % \ 3 פרוסות לחם + 3 כפות גבינה לבנה 3%

וכוס שוקו גדול (בתוספת לאחת מהארוחות)

ארוחה 2
חצי מנה של מאסל גו'ס + 2 כוסות חלב

ארוחה 3
ארוחת צוהריים שניצל + ספגטי \ סטייק + צ'פס \ נקניקיות וכדו' (ארוחה שמגיעה ל250 קלוריות +)

ארוחה 4
2 פירות \ 2 כוסות קורנפלקס טריקס ללא חלב

ארוחה 5
חטיף אנרג' \ 2 מעדנים

ארוחה 6
חצי מנה של מאסל גו'ס + 2 כוסות חלב

במהלך היום כמובן שאני שותה שזה מוסיף עוד קלוריות ואם אפשר מוסיף עוד כמה שיותר פירות וחטיפים קטנים כמו סניקרס וכדו' .

יש בערך בתפריט הזה 2300 קלוריות ומעל 140 גרם חלבון , מה דעתכם ?

מאז שאני זוכר את עצמי מתאמן אני לא יכול שלא לאכול לדוגמא קופסא שלמה של גבינה בארוחה פחות מזה פשוט מרגיש כלום, במסה לא סופרים פרוסת לחם אחת או 3 כפות גבינה מזה החרטא הזאת?

ד"א סתם לא קשור כ"כ.. הארוחת צהריים (שניצלים, ספגטי, סטייק, צ'יפס וכו')
זה הרבה יותר מ- 250 קלוריות (לא שזה רע בשבילך), אלא אם אתה אוכל איזה 50 גרם שניצל ו 100 גרם ספגטי (אולי אפילו פחות :S )

קיצור תכתוב איך אתה מתאמן כמה פעמים בשבוע ולפי איזה תוכנית
משקל וגובה עדכניים, ככה יוכלו לעזור לך יותר

• פותח/ת השרשור
אז ככה אני התאמנתי ואז פרשתי בגלל ניתוח ועכשיו כעיקרון אני עומד לחזור , עניין של צבא שאני ידע איפה אני יהיה ואז בהתאם אני ידע איפה לעשות מנוי לחדר כושר , אני הולך להתאמן SS רגיל של 3 פעמים בשבוע .

אני 1.67 גובה ושוקל 47 , אני חושב שהתחלה של 2300 קלוריות זה מצויין בתקווה שבחצי שנה אני יעלה 3 קילו או יותר ואז לעלות את התפריט ל3000 קלוריות .

אז ככה אני התאמנתי ואז פרשתי בגלל ניתוח ועכשיו כעיקרון אני עומד לחזור , עניין של צבא שאני ידע איפה אני יהיה ואז בהתאם אני ידע איפה לעשות מנוי לחדר כושר , אני הולך להתאמן SS רגיל של 3 פעמים בשבוע .

אני 1.67 גובה ושוקל 47 , אני חושב שהתחלה של 2300 קלוריות זה מצויין בתקווה שבחצי שנה אני יעלה 3 קילו או יותר ואז לעלות את התפריט ל3000 קלוריות .
WTF 47 קילו??? במקומך הייתי אוכל 4-5K ועולה מלוכלך בלי להתחשבן.
אבל בכל מקרה אם אתה רוצה לעלות נקי יחסית 2300 זה בהחלט מספיק למשקל שלך.

אחי אם אתה בגיל של צבא ואתה 47 קילו זה כבר מתחת לתת משקל בלי קשר לאימונים אני מציע לך עכשיו איזה שבוע כל יום לאכול כל מה שזז לך תשחט פרה ותאכל את כולה ותוסיף כבש שלם ליד

איך גייסו אותך? תתחיל לאכול + תקנה גיינר. אתה חייב את זה לעצמך. ואל תדאג - גם שתעלה 20 קילו אתה תהיה רזה.

47 קילו זה מפחיד, תתחיל בהתחלה מזה ותוסיף עוד קלוריות..
זה כמו שתחזרו מחיטוב ישר להתחיל לטחון 3000 קלוריות זה קשה.

סבבה אחי. תאכל מה שבא לך, גוף שלך.

אם זה מיתוס, אז אני מניח שאין מזונות משמינים בעולם. הרי יש מחקרים שמראים ששומן לאו דווקא יגרום להשמנה, ואם סוכרים לא גורמים (או פחמימות) אז אני מניח שאפשר לאכול הכל ולהיות רגועים. מעניין למה יש השמנת יתר בעולם.
אנשים שמנים כי הם כל היום יושבים על התחת ולא עושים כלום, ואוכלים כאילו הם מתאמנים עצים.
כל עוד אתה מתאמן בצורה כזו שהגוף צריך את הקלוריות אתה יכול לאכול לך להנאתך ולא לסבול מש"ש...

אני מקווה שאין סיבה מיוחדת ואתה "פשוט רזה"
ואל תקשיב לאלה שיגידו לך לעלות מלוכלך ולטחון כל מה שזז

אני מציע שתיקח לך לדוגמא חודש-חודשיים לפני שתתחיל SS תעבוד עם תוכנית בסיסית (קח אחת מהאתר) ובה תשלב את תרגילי ה- SS ותלמד אותם כמו שצריך, במקביל תאכל כמו שצריך וכבר תעלה במשקל.

2300-2500 קלוריות להתחלה זה בסדר, מצד שני אל תהיה מקובע לגבי כמות הקלוריות הזו יום-יום, ואל תתקבע על מאכלים מסויימים... תהנה ותרשה לעצמך
אם אכלת ובא לך עוד... תוסיף, בא לך משהו "מעבר" למה שאתה אוכל... תאכל
העיקר שתהיה במאזן חיובי

תעלה קלוריות לאט ובהתאם למה שחסר ביחס למשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית