הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכת קלוריות

לוטם98

משתמש מתחיל
124
17
נק' מוניטין:
13
124
17
ערב טוב ושבת שלום חברים.
אם קמתי ב12 בצהריים ובאותו יום יש לי משמרת לילה ושתיתי מרק במשך כל היום שזה איזה 100 קלוריות מקסימום ואז אחרי זה הלכתי לישון מ2:30 עד 6 ואז אכלתי רק בשבע בערב משהו כמו 800 קלוריות ובמשך הלילה אני אוכל עוד משהו כמו 800 קלוריות אז לפי החישוב שלי אני ב1600 קלוריות שזה בדיוק גרעון של 500 קלוריות אבל הבנתי שם אתה צם או משהו ואז אוכל אז הגוף נכנס למצב של אגירה ואתה משמין גם אם אתה אוכל קצת קלוריות
אני בסרטים כי אני מתמיד כל יום בדיאטה שלי והגעתי למצב שפתאום נותנים לי משמרת לילה אז אני לא יכול לאכול במשך היום כי אז אני מסיים את המכסה הקלורית שלי

השמטת כמה סימני פיסוק.

לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק,
תחזור למסלול הכל יהיה רגיל לא יקרה לך כלום.

• פותח/ת השרשור
השמטת כמה סימני פיסוק.

לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק,
תחזור למסלול הכל יהיה רגיל לא יקרה לך כלום.
הכוונה שלי זה אם נגיד אני צם כל היום ובערב כמה שעות לפני השינה אני אוכל ומגיע לגרעון קלורי של 500 קלוריות אחרי צום כל היום זאת אומרת שאני אשמין בגלל שהגוף שלי נכנס למצב של צום או שבגלל שגוף שלי שורף 2100 קלוריות ואכלתי 1600 קלוריות אז אני עדיין ארזה?

שמע אתה חייב ללמוד לכתוב ברור, עם סימני פיסוק וזה...
לאכול את כל האוכל בזמן ממוקד ביום זה לא אידיאלי, אבל אם זאת הברירה היחידה שלך אז מה יעזור לך לדעת אם זה טוב או לא? אם אתה יכול לשנות את זה עדיף לחלק את האוכל במשך היום, אבל אם אין ברירה אז אין ברירה, תמשיך ככה.

• פותח/ת השרשור
לאכול את כל האוכל בזמן ממוקד ביום זה לא אידיאלי, אבל אם זאת הברירה היחידה שלך אז מה יעזור לך לדעת אם זה טוב או לא? אם אתה יכול לשנות את זה עדיף לחלק את האוכל במשך היום, אבל אם אין ברירה אז אין ברירה, תמשיך ככה.
חחחחחחח אני יודע שלא כתבתי ברור יצאתי אוטיסט.
בנוגע לשאלה אני יודע שזה לא אידיאלי אני פשוט רוצה לדעת אם אני עדיין בגרעון קלורי למרות שצמתי כל היום ואכלתי בסוף היום 1600 קלוריות אם אני אשמין או ארזה
זה לא שאני אוכל 1600 קלוריות בארוחה אחת.
אני מחלק את זה לשלוש ארוחות פשוט יש לי משמרת לילה אז אני לא יכול לאכול במשך כל היום ואז במשך כל הלילה אז צמתי עד 7 סוג של ומשם התחלתי לאכול והארוחה האחרונה שלי תהיה בשלוש בבוקר.
אני מסיים בשש בבוקר

הגוף פועל, הוא זז, נושם, אוכל וכו. בשביל לפעול כמו שהוא פועל הוא צריך "לשרוף" (להמיר) אנרגיה. את האנרגיה הוא מקבל מהקלוריות. שרפת יותר משהכנסת? אתה בגירעון, לגוף לא תהיה אנרגיה לשמור בתור שומן, כי אתה מבזבז את כל מה שיש לך ויותר על לפעול.

• פותח/ת השרשור
חבר שלך מגובב שטויות.
אחלה עזריאללללל
מתי אתה מזמין אותי לשווארמה?
בלי שום קשר זה לא שטויות.
אני הנחתי שבמקרה שאתה צורך למשל 1000 קלוריות ביום יום למשך חודש אז הגוף שלך נכנס למצב של רעב ואתה חוזר למשקל שהיית בו אחרי הדיאטה ואפילו משמין יותר.
אז חשבתי שזה תקף גם ליום.

אחלה עזריאללללל
מתי אתה מזמין אותי לשווארמה?
אני הנחתי שבמקרה שאתה צורך למשל 1000 קלוריות ביום יום למשך חודש אז הגוף שלך נכנס למצב של רעב ואתה חוזר למשקל שהיית בו אחרי הדיאטה ואפילו משמין יותר.
אז חשבתי שזה תקף גם ליום.
😳

שאלת שאלה, קיבלת תשובה, התשובה לא לטעמך אז אתה לא מסכים איתה - אז למה לשאול מראש?
במקרה שאתה צורך למשל 1000 קלוריות ביום יום למשך חודש אז הגוף שלך נכנס למצב של רעב ואתה חוזר למשקל שהיית בו אחרי הדיאטה ואפילו משמין יותר.
מה? איך?
נגיד ניקח אותך שאתה אומר שהניטרלי שלך הוא 2100, אתה טוען שאם במשך חודש אתה תאכל 1000 קלוריות ביום אז הגוף שלך ישתגע עד כדי כך שהניטרלי שלך יירד מתחת ל 1000 קלוריות, מה שיגרום לכך ש 1000 קלוריות יביאו אותך לפלוס קלורי ותעלה במשקל מזה?
כי זה לא יקרה

הבנתי שם אתה צם או משהו ואז אוכל אז הגוף נכנס למצב של אגירה ואתה משמין גם אם אתה אוכל קצת קלוריות
"צום לסירוגין" (IF) מכיר? זה אומר שיש לך חלון אכילה ביום, נגיד 8 שעות, שאתה אוכל בו ובשאר השעות אתה צם, המון אנשים חיים ככה בין אם בחיטוב או כדרך חיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית