הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תרגיל לחזה - פרפר

coldmetal

משתמש פעיל
390
0
נק' מוניטין:
818
390
0
אני מקפיד על טכניקה נכונה ובכל זאת אני מרגיש יותר את השריר הדו-ראשי והכתף מאשר החזה.
אני עובד עם משקלים גבוהים, שומר על זווית של 150 מעלות בערך במרפקים.
ואני לא מרגיש את החזה.
מה יכולה להיות הבעיה?

נערך לאחרונה:
במחקר שהשווה בין לחיצת חזה בשיפוע חיובי לשלילי. (פורסם פה בפורום )

במחקר שהשווה בין לחיצת חזה בשיפוע חיובי ושלילי הוכח שאין הבדל בגירוי לחזה, לא שהחזה הוא השריר העיקרי שעובד בלחיצת חזה.

קודם כל עם הקדמה שכזו אני לא טורח לקרוא את השאר ומתחיל לשקול מה לזרוק עליך !!!

QUOTE=DarthMaul;179587]תכניס את זה טוב טוב לראש !!![/QUOTE]

אז אתה אומר אני התחלתי ראשון, זה שאתה מטומטם הבנתי, אבל למה לשקר... :nono:😃
אם אתה לא מסכים איתי במשהו, אז תגיד את זה בכבוד. אפילו אם אתה בטוח שאתה צודק, זה לא נותן לך זכות להעליב אנשים בפומבית, ובמיוחד אנשים שאתה לא מכיר. 😣

שאלה מעניינת- סביר להניח שתרים יותר באחיזה רחבה יותר(עד גבול מסוים) בגלל טווח התנועה קטן יותר.
לגבי שיפור הביצועים כספורטאי זה דיי תלוי בסוג הספורט שאתה עוסק בו.

א) זה לא נכון.
ב) איפה הבדיקות EMG שהבטחת?

מהקשה ראשונית בגוגל סקולר- ראש הארוך של טרייספס עבד יותר באחיזה צרה
http://journals.lww.com/nsca-jscr/A...Variations_of_the_Bench_Press_Exercise.3.aspx

אם תקרא את המחקר שדיברתי עליו מקודם במלואו תראה שכתוב שם שהחזה יעבוד יותר באחיזה רחבה יותר.

LOL

זה בטוח, אבל בטוח אומר שהחזה עובד פחות. אל תגיד לי לקרוא אותו, תביא אותו.

אחלה שהפנתי אותך, אני לא אשם שאתה לא יודע לקורא.

הנה, אם נשחק לפי השיטה שלך של להביא ציטוטים שנוח לי:

Contrary to popular belief, a wider grip does not stress the pectorals more than a closer grip, although the triceps are recruited to a much greater degree with a narrower grip due to the greater vertical displacement of the bar.
10. Clemons, J.M., and C. Aaron. Effect of grip width on the myoelectric activity of the prime movers in the bench press. J. Strength Cond. Res. 11(2):82-87. 1997.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית