נק' מוניטין:
1,561
- 1,376
- 19
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את החזה עוף אני מטגן בתור שניצל עם פירורי לחם והכל עם כף שמן זית בגלל שאני לא יכול לסבול חזה עוף...וזה יענו מה שיחזיק אותי שפוי בחיטוב..
תמרים אני יעיף.
והחלב בתפריט כי אין לי מושג מה לדחוף במקומו..
אפשר רעיונות אולי מה להכניס במקומו?
חלבון יש יותר מדי? פחות מדי? שומן? פחמימות?
ואני עם כח הרצון שלי אנסה לשרוד את החיטוב כמה שאפשר..
92 קילו=202 פאונד * 14 קלוריות לליברה(כפי שלייל אומר)=2800 קק"ל=הנייטרלי שלךהייתי אוכל 3000 +- קלוריות במסה..הייתי אבל סתם דוחף כמה שיותר אוכל-לא מסודר או משו..
יצא לי שהRMR הוא 2400 פחות או יותר,ונראלי שגירעון של 400 קלוריות זה סבבה לגמרי..
כל זה בשילוב אירובי פעם-פעמיים בשבוע בעצימות בינונית..
ושיבולת שועל אני לא יאכל כי במסה עשיתי מלא שייקים עם זה,וזה ממש סבל לאכול את זה :\..
אולי בבוקר אני אשכנע את אמא שלי לעשות לי דייסה עם קינמון וסילאן וכו'..
והחלטתי לשים 2 פרוסות גבנ"צ 28% במקום החלב..
הייתי אוכל 3000 +- קלוריות במסה..הייתי אבל סתם דוחף כמה שיותר אוכל-לא מסודר או משו..
יצא לי שהRMR הוא 2400 פחות או יותר,ונראלי שגירעון של 400 קלוריות זה סבבה לגמרי..
כל זה בשילוב אירובי פעם-פעמיים בשבוע בעצימות בינונית..
ושיבולת שועל אני לא יאכל כי במסה עשיתי מלא שייקים עם זה,וזה ממש סבל לאכול את זה :\..
אולי בבוקר אני אשכנע את אמא שלי לעשות לי דייסה עם קינמון וסילאן וכו'..
והחלטתי לשים 2 פרוסות גבנ"צ 28% במקום החלב..
תעשה שבוע שבועיים נייטראלי.
סה"כ נשמע טוב.הייתי מתחיל מצריכה של עוד 300+- K.
לא שמעתי על הנוסחא הזאת בחיים 😳92 קילו=202 פאונד * 14 קלוריות לליברה(כפי שלייל אומר)=2800 קק"ל=הנייטרלי שלך
BMR=2400, אבל מה עם ההכפלה? 2400 * 1.2=2880=מה שמביא אותך לנוסחא שרשמתי בהתחלה בעצםשכחתי שאני צריך להיות בניטראלי שבוע-שבועיים לפני החיטוב עצמו.. עידכנתי את התפריט ל300 קלוריות יותר..
לא שמעתי על הנוסחא הזאת בחיים 😳
פשוט עשיתי BMR מהפורטל ואת הנוסחא של מסת שריר רזה וחילוף חומרים ושילבתי ביניהם פחות או יותר.. ויצא 2400~
אם אתה מתחת ל 15 אחוז תעשה אחת ל 10 ימים, אימון ריקון גליקוגן לא חובה אבל יותר מומלץ שהגוף ימלא את הגליקוגן בצורה יעילה יותר 😵יצא לי שמסת הגוף הרזה שלי היא פחות או יותר 75.44 ק"ג וקצב חילוף החומרים אצלי 33.5(כי אני לא מבין איך זה הולך) ויצא לי 2500~, ולפי הנוסחה השנייה של הBMR*1.2 יצא לי 2364.
והגירעון המקסימלי שאני יכול להרשות לעצמי הוא-1142.64 קל'.
אני יודע שהמאמר שבפורטל לא מתחשב בזה שאני נער אבל בשביל זה אני נעזר בפורום פה 😃
בקיצור 2400+- זה התחזוקה שלי ועדכנתי את התפריט שיתאים לזה...
אשמח לעוד חוות דעת..
---------- התגובה התווספה ב 23:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:58 ----------
ד"א כל כמה זמן להוריד קלוריות? ולכמה קלוריות להגיע בהעמסה שאני יעשה פעם בשבועיים?ולפני ההעמסה לעשות אימון ריקון גליקוגן של 15 חזרות וחצי דקה מנוחה בין כל תרגיל?
---------- התגובה התווספה 31-05-2010 ב 22:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-05-2010 ב 23:34 ----------
הקפצה