טחנו את זה פה,על פני מליון עמודים.
כרגע אני לא עושה מאומה.
וזה בדיוק העניין.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טחנו את זה פה,על פני מליון עמודים.
כרגע אני לא עושה מאומה.
כשתתחיל ואם תחשוב לעלות מינונים, תבוא לפה לפורום, תשאל "האם כדאי לעלות מינונים?" כולם יגידו לך בפה מלא אני מקווה לא, עדיף שתשאר במינון רגיל שתחייה כמו בן אדם.מעריך מאוד תודה רבה.
בהחלט לקחתי לתשומת ליבי
פרט לחשש מהגדלת המינון ומה שציינתי למעלה..
גם הופתעתי שרוב המרקרים,יצאו בטווח הנורמה.
אפילו הרופאה החמיאה לי 😃
אתה יודע שאני דב,ולראות דב בלי סוכר,בלי כולסטרול,בלי המטוקריט זה כבר פלא.
אז אני אומר תודה לאלוהים
וסוחב ככה,עד שאתקע
"אם הצורך במהירות יהרוג אותי, אל תתעצבו, כי דעו כי מתי עם חיוך"לא לא.
הרי מתחילים עם מינון נמוך,ועם הגיל וכו,אצטרך להגדיל מינון(כי כבר 125מג(נניח) עוד כמה שנים לא יספיק לי להניע את המערכת)
אז כבר מגדילים מינון,ואין דרך חזרה!
ואז!! יגיע החשק והדחף להכניס עוד ממתקים,כי הטסט כבר לא יזיז לי..
וככה יתגלגל כדור השלג,עד שאמות לגמרי,או שאקבל התקף לב וכו 😃
מה המספר?
חבר שואל..
רק חבל שלא הוא נהג!"אם הצורך במהירות יהרוג אותי, אל תתעצבו, כי דעו כי מתי עם חיוך"
~פול ווקר, מת בתאונה
מהירות
לא,אי אפשרולהישאר בחיים
אם אתה לא לוקח את ״המסלול״ לכביש,אבל לחיות עם זה בשלום..לא,אי אפשר
אתה חי על שעון חול
ןאני אומר את זה בתור אופנוען שמודע לעניין שיכול להיות יום שלא אחזור הביתה..
אם אתה לא לוקח את ״המסלול״ לכביש,אבל לחיות עם זה בשלום..
בתור אופנוען אם יש לך ״פס״ נקי,אתה לא מרביץ?
מרביץ!
בסוף כולם מתים.לא,אי אפשר
קראת לי?יצא לי המשורר
ה6 וה8 הרסו את כל המדבקה 😃כבר כתבתי בכמה הזדמנויות ,התחלתי לזוז בגיל 34 (על 120 ק"ג) הייתי רץ למרחקים ארוכים וגם הרמתי משקלים מכובדים יחסית.
כרגע לא רץ והילדים בעבודה שואלים אותי אם הייתי מתאגרף פעם , שזה קצת מעציב אותי וקצת משמח אותי יחדיו.
בקיצור זה רק עניין של סדרי עדיפויות והחלטה, כמו שאנשים בגיל 40 מחליטים לרוץ מרתון אנשים בגיל 40 יכולים להחליט להיות מפתחי גוף או פאוורליפטרים. נכון שהתוצאות יהיו שונות מאם ניסו לעשות זאת בגיל 20 או 30, אבל עדיין זה ישפר את היום יום שלהם בצורה מאוד משמעותית וזה שווה את זה. מה שכן מצטרף בחום להמלצה של חנן לקחת מאמן טוב ולדעת להקשיב לגוף כדי לא לבזבז זמן ולהפצע.
מצורפת תמונה לדוגמא מגיל 38 בדרך ל 1:37 בחצי מרתון ת"א (סביב 85 ק"ג)
צפה בקובץ המצורף 74598
בן 33 ואני בשיא הכושר הפיזי, לא יודע מה פשר התגובות פה.
30 זה לא 60 וגם לא 50. תהנו מהגוף כל עוד זה אפשרי.
מה יש לקחת מאמן? חחחחחחח אני מתתתתתתתתכבר כתבתי בכמה הזדמנויות ,התחלתי לזוז בגיל 34 (על 120 ק"ג) הייתי רץ למרחקים ארוכים וגם הרמתי משקלים מכובדים יחסית.
כרגע לא רץ והילדים בעבודה שואלים אותי אם הייתי מתאגרף פעם , שזה קצת מעציב אותי וקצת משמח אותי יחדיו.
בקיצור זה רק עניין של סדרי עדיפויות והחלטה, כמו שאנשים בגיל 40 מחליטים לרוץ מרתון אנשים בגיל 40 יכולים להחליט להיות מפתחי גוף או פאוורליפטרים. נכון שהתוצאות יהיו שונות מאם ניסו לעשות זאת בגיל 20 או 30, אבל עדיין זה ישפר את היום יום שלהם בצורה מאוד משמעותית וזה שווה את זה. מה שכן מצטרף בחום להמלצה של חנן לקחת מאמן טוב ולדעת להקשיב לגוף כדי לא לבזבז זמן ולהפצע.
מצורפת תמונה לדוגמא מגיל 38 בדרך ל 1:37 בחצי מרתון ת"א (סביב 85 ק"ג)
צפה בקובץ המצורף 74598
מה עם הרוייד רייג' על הבוקרדווקא בגיל 30 אפשר להגיע לשיא אם מתאמנים בגיל צעיר לא?
לדעתי בגיל 30 אפשר להיות אל שהוא נטורלו אסטטיקנו פרום אמריקנו
מה יש לקחת מאמן? חחחחחחח אני מתתתתתתתת
מאמן לוקחים למטרה ספציפית שהיא תחרותית וגם אז זין בעין אשלם למישהו ישראלי מכוער כסף שיאמן אותי.
אפשר לעשות הכל לבד
גם מביא עצבים בגוף שמישהו יגיד לי איך להתאמן,אני רוצה להתאמן איך שאני רוצה,לאכול איך שאני רוצה לא רוצה שמישהו יגיד לי מה לעשות
קם עם כעסים אהמה עם הרוייד רייג' על הבוקר
גישה מעולה לחיים…דווקא בגיל 30 אפשר להגיע לשיא אם מתאמנים בגיל צעיר לא?
לדעתי בגיל 30 אפשר להיות אל שהוא נטורלו אסטטיקנו פרום אמריקנו
מה יש לקחת מאמן? חחחחחחח אני מתתתתתתתת
מאמן לוקחים למטרה ספציפית שהיא תחרותית וגם אז זין בעין אשלם למישהו ישראלי מכוער כסף שיאמן אותי.
אפשר לעשות הכל לבד
גם מביא עצבים בגוף שמישהו יגיד לי איך להתאמן,אני רוצה להתאמן איך שאני רוצה,לאכול איך שאני רוצה לא רוצה שמישהו יגיד לי מה לעשות
גיל 30 יכול להיות פיק פיזי למי שהתאמן ברציפות. מי שהתאמן פעם אחרונה בצבא, יופתע לגלות כמה הוא לא בכושר.גיל 30 זה בדרך כלל הפיק הפיזי של גברים, אז לא מצליח להבין מה חלק מהמגיבים פה בוכים על הגיל ועל זה שקשה/לא חזקים כמו פעם וכו וכו.