הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה סוג חלבון הכי בריא לצרוך פעמיים (מנה כפולה) ביום ?

מצב
השרשור נעול

Yarinx01

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
Yarinx01 הוסיף לוג חדש:

איזה סוג חלבון הכי בריא לצרוך פעמיים (מנה כפולה) ביום ? - איזה סוג חלבון

הי חברים שבוע טוב

הגעתי לשלב ברוך השם שהמשקל גוף והשריר עלה
לכן גם כמות החלבונים שאני צריך לצרוך עלתה בהתאם , הגעתי למצב שאני פשוט נתקע וצריך לצרוך מאותו סוג של חלבון פעמיים/מנה כפולה בשביל להגיע לסך החיובי היומי בחלבון . אז רציתי לדעת למי שמבין מאיזה סוג חלבון הכי בריא או הכי פחות מזיק מומלץ לצרוך פעמיים ביום ( מנה כפולה ) גבינה/מי גבינה ? טונה ? ביצים ? בשר/עוף ? חלבון סויה ?

תודה רבה רבה לעונים

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

כולם זה בסדר. זה לא שיש לגוף איזה מכסה יומית מאחד מהם והוא סופר שמככה וככה גרם הוא לא מוכן לקבל יותר.

שים לב שפתחת את הנושא בתור לוג, פעם הבאה תשתדל לפתוח בפורום המתאים.

• פותח/ת השרשור
כולם זה בסדר. זה לא שיש לגוף איזה מכסה יומית מאחד מהם והוא סופר שמככה וככה גרם הוא לא מוכן לקבל יותר.

שים לב שפתחת את הנושא בתור לוג, פעם הבאה תשתדל לפתוח בפורום המתאים.

סליחה שמתי לב עכשיו. אתה בטוח כי אני שמעתי למשל שביצים לא הכי בריא לצרוך הרבה וגם טונה בגלל הכספית , לכן שאלתי ואני אחדד , איזה חלבון הכי פחות מזיק לצרוך יותר מבחינה בריאותית ?

סליחה שמתי לב עכשיו. אתה בטוח כי אני שמעתי למשל שביצים לא הכי בריא לצרוך הרבה וגם טונה בגלל הכספית , לכן שאלתי ואני אחדד , איזה חלבון הכי פחות מזיק לצרוך יותר מבחינה בריאותית ?

ביצים זה בסדר, האמת שזה די שנוי במחלוקת. חבל לפסול אחלה של מקור לחלבון (ובכלל) בגלל כלוסטרול, אם מדאיג אותך תעשה בדיקות תקופתיות ותשווה בניהן. אתה לא תמות סתם ככה כי אכלת הרבה ביצים.

הדבר הייתי מגביל מבחינת כמות זה אולי טונה בשימורים. עם כל השאר אין בעיה.

דרך אגב פתחת לוג.

אני אחזור על עצמי שוב: אפשר לצרוך בשר, חלב, ביצים, עוף ודגים כמה שרוצים (ברור שיש איזה שהוא גבול, אבל הוא רחוק מאוד). ביצים לא באמת בעיה לצרוך 10 ביום, והכספית בטונה זה לא בטונה שמוכרים בארץ. היחיד שיכול להיות בעייתי זה הסויה. הוא יכול לגרום לפעמים לבעיות ההורמונים לגברים.
הדבר הייתי מגביל מבחינת כמות זה אולי טונה בשימורים
הטונות שבארץ הן לא האלה עם הכספית

• פותח/ת השרשור
ביצים זה בסדר, האמת שזה די שנוי במחלוקת. חבל לפסול אחלה של מקור לחלבון (ובכלל) בגלל כלוסטרול, אם מדאיג אותך תעשה בדיקות תקופתיות ותשווה בניהן. אתה לא תמות סתם ככה כי אכלת הרבה ביצים.

הדבר הייתי מגביל מבחינת כמות זה אולי טונה בשימורים. עם כל השאר אין בעיה.

דרך אגב פתחת לוג.

מגניב תודה רבהרב סומך עליך
תודה ר
אני אחזור על עצמי שוב: אפשר לצרוך בשר, חלב, ביצים, עוף ודגים כמה שרוצים (ברור שיש איזה שהוא גבול, אבל הוא רחוק מאוד). ביצים לא באמת בעיה לצרוך 10 ביום, והכספית בטונה זה לא בטונה שמוכרים בארץ. היחיד שיכול להיות בעייתי זה הסויה. הוא יכול לגרום לפעמים לבעיות ההורמונים לגברים.

הטונות שבארץ הן לא האלה עם הכספית
בקיצור למדנו שאין משהו כל כך חריג והכל בסדר אולי קצת הטונה בגלל החומר שבשימורים והחלבון סויה עושה קצת "ניצנים"(חח) אין משהו חריג לדאוג ממנו תודה רבה ושבוע טוב 3>

זה לא כזה משנה. תאכל מה שאתה יותר אוהב ונוח לך לשלב במשך היום.
עוד ביצה-שתיים לא יעלה לך את הכולסטרול, עוד פחית-שתיים של טונה בשבוע לא ירעילו אותך, וסויה בכלל לא משפיע על האסטרוגן.
לכל מקור חלבון שציינת יש עוד נוטריאנטים טובים מלבד חלבון, תנסה לגוון ביניהם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית