הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצה לגבי העלאת קלוריות בתהליך מסה

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
להלן השקילות שלי מהשבועות האחרונים. מה אתה הייתם עושים? כמות קלוריות נוכחית 2,975 (200-230 גרם חלבון):

שבוע שני נובמבר 79.2
שבוע שלישי נובמבר 78.8
שבוע רביעי נובמבר 79.4
שבוע ראשון דצמבר 79.5
שבוע שני דצמבר 78.98
שבוע שלישי דצמבר 78.81

תעלה עוד קצת קלוריות לדעתי, במקסימום אחרי שהמשקל יתייצב על עלייה תוריד קלוריות בשביל להקטין את הפלוס.
בנוסף אם אתה לא עושה את זה כבר אני ממליץ לך להיות עקבי על הכמות מים שאתה שותה כי יכול להיות שבגלל זה הסטיות במשקל.

• פותח/ת השרשור
תעלה עוד קצת קלוריות לדעתי, במקסימום אחרי שהמשקל יתייצב על עלייה תוריד קלוריות בשביל להקטין את הפלוס.
בנוסף אם אתה לא עושה את זה כבר אני ממליץ לך להיות עקבי על הכמות מים שאתה שותה כי יכול להיות שבגלל זה הסטיות במשקל.

תודה רבה. השאלה היא כמה זה "קצת"?
שנית, אני עוקב אחרי כוסות מים יומיות. אתה ממליץ לשתות את אותה הכמות בכל יום?

השאלה היא כמה זה "קצת"?
לא כזה קריטי, בסוף בגלל שהתהליך הוא לטווח הארוך אז גם אם תוסיף יותר מידי וגם אם פחות מידי מקסימום תתקן שבועיים אחר כך. תתחיל נניח מ200 קלוריות ליום, תראה מה קורה ותמשיך משם.
אתה ממליץ לשתות את אותה הכמות בכל יום?
בגדול כן. מן הסתם שאם יום אחד אתה מזיע הרבה ויום שני יושב מתחת למזגן כל היום אז תצטרך לשתות כמות שונה של מים, אבל אם אתה פחות או יותר אחיד בעניין הזה במהלך השבוע אז תדאג לשתות כמות די קבועה שמאפשרת לשתן שלך להיות שקוף רוב היום.

אני לא יכול לדעת מה קרה בשבועות שהמשקל ירד ככה שדי קשה לעזור לך.
בהנחה שאין בעיה באופן השקילה או בעקביות שלך - צריך להוסיף קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית