הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיפור לחיצת חזה עם db בשיפוע עליון

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
אחד האימונים שלי בשבוע מתחיל ככה:
דדליפט
בנץ' פרס
מקבילים עם משקל
לחיצת חזה בשיפוע עליון עם זוג משקולות יד

הייתי רוצה לשפר את לחיצת החזה.
במשך תקופה לא הצלחתי 20 קילוגרם ליד x 12 כמו בתכנית שלי.
העלתי זמן מנוחה ל-3 דקות בין הסטים, והצלחתי להשלים 12 חזרות פר סט.
היום ניסיתי לעלות ל-22.5, ולא רק שלא הצלחתי להתחיל את הסט, בסט השלישי ירדתי ל-17.5 קילוגרם.

אני אשמח להצעות איך להשתפר.

אתה רוצה לשפר את לחיצת החזה הרגיל שלך עם מוט?
או לחיצת חזה עליון עם דאמבלים?

אני מאמין שכדי לעזור לך אצטרך לראות של טכניקה. טכניקה לא אידאלית יכול לתקוע התקדמות.

גם התוכנית, אשמח לראות את התוכנית השבועית שלך, ומה קצב ההתקדמות משבוע לשבוע. כמה משקל התחלת את התוכנית ומתי? וכמה משקל אתה דוחף היום?

קודם כל חשוב שתבין שלבצע את זה בסוף האימון אחרי בנץ ומקבילים אומר שתגיע לתרגיל הזה תשוש. אם התרגיל שם למטרות היפרטרופיה זה בסדר גמור, למטרות כוח זה קצת פחות יעיל. בנץ בדאמבלים הרבה יותר טוב להיפרטרופיה מאשר בנץ במוט ולכן הגיוני לשים את זה בסוף, כי החשיבות של כמה משקל תרים יורדת.

לדעתי בעיקר חשוב שתתאם את הציפיות שלך אל מה שאתה עושה. אי אפשר לצפות בצורה שאתה עובד שהבנץ בדאמבל יתקדם כמו שאר התרגילים באימון, במיוחד הבנץ במוט, ובכלל אין סיבה שיתקדם כל אימון. לא הייתי גם מגיע לכשל איתו אלא עוצר סביב השתי חזרות לפני, ולוקח מה שיש באותו יום. מידי פעם תשפר את זה, מידי פעם לא. לפי איך שהתוכנית בנויה, כל עוד הבנץ הרגיל שלך מתחזק לאורך זמן, הבנץ עם דאמבלים גם יתחזק ואין צורך שזה יהיה באותו הקצב, ממש לא אפילו.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לשפר את לחיצת החזה הרגיל שלך עם מוט?
או לחיצת חזה עליון עם דאמבלים?

אני מאמין שכדי לעזור לך אצטרך לראות של טכניקה. טכניקה לא אידאלית יכול לתקוע התקדמות.

גם התוכנית, אשמח לראות את התוכנית השבועית שלך, ומה קצב ההתקדמות משבוע לשבוע. כמה משקל התחלת את התוכנית ומתי? וכמה משקל אתה דוחף היום?

עקרונית אני מפרט כל אימון כבר תקופה בלוגים.
התחלתי באימוני FBW עם 15 קילוגרם 12 חזרות כפול 3 ממרץ.
בספטמבר התחלתי AB כאשר בכל יום שישי אני עושה את התרגילים הנ"ל (ועוד אחריהם)

אני מתאמן פעמיים בשבוע בבית ופעמיים בשבוע בחדר כושר.
היום אני מצליח 20 קילוגרם, 12 חזרות כפול 3 סטים. שלוש דקות מנוחה בין סט לסט.

עקרונית אני מפרט כל אימון כבר תקופה בלוגים.
התחלתי באימוני FBW עם 15 קילוגרם 12 חזרות כפול 3 ממרץ.
בספטמבר התחלתי AB כאשר בכל יום שישי אני עושה את התרגילים הנ"ל (ועוד אחריהם)

אני מתאמן פעמיים בשבוע בבית ופעמיים בשבוע בחדר כושר.
היום אני מצליח 20 קילוגרם, 12 חזרות כפול 3 סטים. שלוש דקות מנוחה בין סט לסט.
הצצתי עכשיו בבלוג שלך.

הנה כמה רעיונות.

1. אתה מוכן לדילואד, הורדת משקל כי זה כבר מצב שזה כבד מידי.
2. החזרות גבוהות מידי, הסטים נמוכים מידי למטרת כוח.
3. פעמיים בשבוע אימוני כוח עם נפח כל כך נמוך לא תניב לך הרבה תוצאות, כדאי להתאמן כוח יותר פעמים בשבוע, או הרבה יותר נפח לאימון.

אלו הדברים הבולטים לי, שהתוכנית יכולה להיות משופצת קצת.

• פותח/ת השרשור
הצצתי עכשיו בבלוג שלך.

הנה כמה רעיונות.

3. פעמיים בשבוע אימוני כוח עם נפח כל כך נמוך לא תניב לך הרבה תוצאות, כדאי להתאמן כוח יותר פעמים בשבוע, או הרבה יותר נפח לאימון.

ראשית, תודה רבה לך על ההתייחסות.
שנית, אם אני אשנה את אימון יום שני לאימון נוסף של A/B בחדר הכושר לסירוגין, זה יתן לי תוצאות.
המטרה שלי, הגדלת מסת הגוף כרגע, קוביות אחרי החיטוב הבא.

ראשית, תודה רבה לך על ההתייחסות.
שנית, אם אני אשנה את אימון יום שני לאימון נוסף של A/B בחדר הכושר לסירוגין, זה יתן לי תוצאות.
המטרה שלי, הגדלת מסת הגוף כרגע, קוביות אחרי החיטוב הבא.
אני מעדיף לא להיכנס לנושא של פיתוח מסה בלבד, כי קשה למדוד בדיוק התקדמות בלי להיות מאוד עיקבי.
שאלת בנוגע לכוח, למה אתה לא מתקדם?
עניתי לך שזה לדעתי התוכנית שלך.

מה שהייתי עושה, זה 4-5 שעות אימוני כוח בשבוע, אפשר להתאמן שעתיים וחצי פעמיים בשבוע, או שעה וחצי שלוש פעמים בשבוע.
זה נקרא לעבוד עם נפח עבודה שלדעתי מתאים להתקדמות טובה.

כרגע עם מעט מאוד עבודה, קשה לי להאמין שתתקדם הרבה.
לא אכפת לי איזה חלוקה ואיזה תוכנית תעשה, אבל נצטרך שהיא תהיה עם העקרונות הבסיסיות להתקדם בכוח, מה שאני רואה מעט מאוד אצל התוכנית הנוכחית שלך.

אני אישית FBW ל3 פעמים בשבוע. אבל טכנית אפשר גם פעם או פעמיים בשבוע עם נפח ועצימות מתאימים. אפשר גם כל יום טכנית.

בקריאה יחסית מהירה לפי מה שהבנתי אתה מגיעה לכשל כל סט , אני די בטוח שזה מה שגורם לך לרדת במשקלים מסט לסט...
להשאיר קצת בטנק זה לא דבר רע ואפילו הייתי אומר הכרחי להתקדמות ברוב הפעמים

• פותח/ת השרשור
הצצתי עכשיו בבלוג שלך.

הנה כמה רעיונות.

רק לציין, כנראה אני לא מבין מספיק, אבל המטרה הנוכחית שלי היא לא כוח אלא היפוטרפיה, להבנתי.
אני רוצה גוף משורטט, פחות משקלים.

רק לציין, כנראה אני לא מבין מספיק, אבל המטרה הנוכחית שלי היא לא כוח אלא היפוטרפיה, להבנתי.
אני רוצה גוף משורטט, פחות משקלים.
אז למה בכלל איכפת לך אם הדאמבל בנץ' פרס מתקדם במשקלים בכלל?

• פותח/ת השרשור
אז למה בכלל איכפת לך אם הדאמבל בנץ' פרס מתקדם במשקלים בכלל?
כמו שאמרתי, אני כנראה לא מבין מספיק.
אני הבנתי שכדי להגדיל את השרירים, צריך להתקדם בכל אימון: משקל, סטים, חזרות. אני מנסה ליישם את זה.

כמו שאמרתי, אני כנראה לא מבין מספיק.
אני הבנתי שכדי להגדיל את השרירים, צריך להתקדם בכל אימון: משקל, סטים, חזרות. אני מנסה ליישם את זה.
בתור התחלה זה מה שקורה באופן אוטמטי למי שמתחיל בחדר כושר, אבל בשורה התחתונה משקל הוא פקטור פחות חשוב בהתקדמות הויזואלית שלך, תזונה זה הפקטור הכי חשוב שאתה צריך לתת לו חשיבות, התאוששות כמובן, מעבר לזה שלהתקדם באימונים זה מצרך חשוב, זה יכול להגיע בהמון צורות, כמובן שלא צריך לרוץ ולנסות כל אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית