עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשיש לי סתימה בכיור אני חייב אינסטלטור. אבל בשביל לתלות מדפים לא בטוח שאזמין איש מקצוע.אין סיבה לא לקחת מאמן אם נתקעים .
שיש לך תקלה בבית , אולי תרצה להתנסות ולהסתדר לבד (דבר שיכול לגרום גם לנזק) או שתרצה לחסוך כסף , אבל אם נתקעת ? מה היעד הבא ? ברור שעדיף להביא איש מקצוע.
אם אין בעיה של כסף ואתה לא אדם שסובל שיש אנשים לידך שאומרים לך מה לעשות או משהו כזה אין שום סיבה הגיונית לא לקחת מאמן . הוא יכול רק לקדם אותך וללמד אותך.
כמתאמן ומאמן.
הדבר הבסיסי הוא האם אני יכול להוציא את הסכום הנדרש כחלק מהתקציב האישי/משפחתי.
לדוגמא אין לי יכולת לשלם 1000 שקל בחודש למאמן אישי
אם אני יכול להרשות לעצמי את הסכום המבוקש אני רוצה לקבל מספיק תועלת בתמורה. לדוגמא ידע/התקדמות/הנאה וכאן לכל מתאמן יש את סדר העדיפויות שלו.
בכל מקרה כמאמן צריך לייצר למתאמן תועלת גבוהה יותר מאשר הוא יכול להשיג בעצמו
כשיש לי סתימה בכיור אני חייב אינסטלטור. אבל בשביל לתלות מדפים לא בטוח שאזמין איש מקצוע.
מאמן אישי יותר דומה למתקין מדפים, זה לא שירות הכרחי
אז כמו שרשמתי , בהתחלה אתה יכול לנסות להסתדר לבד , אבל אם ראית שנתקעת אז אין סיבה לא לקחת מאמן .כמתאמן ומאמן.
הדבר הבסיסי הוא האם אני יכול להוציא את הסכום הנדרש כחלק מהתקציב האישי/משפחתי.
לדוגמא אין לי יכולת לשלם 1000 שקל בחודש למאמן אישי
אם אני יכול להרשות לעצמי את הסכום המבוקש אני רוצה לקבל מספיק תועלת בתמורה. לדוגמא ידע/התקדמות/הנאה וכאן לכל מתאמן יש את סדר העדיפויות שלו.
בכל מקרה כמאמן צריך לייצר למתאמן תועלת גבוהה יותר מאשר הוא יכול להשיג בעצמו
כשיש לי סתימה בכיור אני חייב אינסטלטור. אבל בשביל לתלות מדפים לא בטוח שאזמין איש מקצוע.
מאמן אישי יותר דומה למתקין מדפים, זה לא שירות הכרחי
על זה אשמח לחלוק 😃כשיש לי סתימה בכיור אני חייב אינסטלטור
כמו שכתבתי הסיבה היא עלות המאמן.אז כמו שרשמתי , בהתחלה אתה יכול לנסות להסתדר לבד , אבל אם ראית שנתקעת אז אין סיבה לא לקחת מאמן .
חברים, מה הסיבות שבגללן לא תיקחו מאמן אישי גם אם אתם תקועים?
מאמנים, מהן הסיבות ששמעתם מדוע לא לקחת אותכם כמאמן אישי?
🙌1. למדתי המון, ורציתי לנסות לבד, זה הסיבה הכי נפוצה שמתאמנים שלי עוזבים אותי, ובשבילי זה מחמאה במקום מסוים. אני עדיין בקשר עם המאמן שלי, כי הוא מורה לחיים ואיש מקסים, ואני עדיין מתיעץ ולומד ממנו, אבל למדתי המון מלנסות דברים לבד אחרי שקיבלתי ממנו את הכלים. המאמן שלי אומר, "אני לא מחפש לקוחות, אני מחפש תלמידים", לדעתי, הוא מעדיף אנשים שקיבלו ממנו דברים לחיים גם אם עזבו אותו, מאלו שנשארים אצלו אבל לא לומדים דבר.
2) החשבת דעותיו של אדם אחד כאוטומטיות נכונות מבלי להשוות דעות וראיות. (בפורום הזה החיסרון הוא פחות בא לידי ביטוי, אבל כאשר מדובר במאמני בלאי, זהו החיסרון הכי משמעותי)
3) לעיתים ההתייחסות למאמן שגויה. כאשר המתאמן רואה במאמן פתרון, הוא בדרך הלא נכונה. מאמן צריך להדריך אותך כיצד להתאמן בעצמך בסופו של דבר. פועל יוצא של דעה זאת משליכה שעליך מוטלת החובה לשאול להקשות ולהתעניין.
שטות מוחלטת מה שכתבתאני אישית לא הייתי אצל מאמן אבל בקרוב אני כנראה אתחיל כי נתקעתי סוג של בגלל דברים כאלה ואחרים בגלל שיש לי בעיות שאני לא מצליח לתקן לבד.
למה אני אלך למאמן? כי אני יודע שהוא יצליח לתקן את הבעיות שלי ויביא אותי רחוק יותר ממה שאני מסוגל לבד.
שלא תבין אותי לא נכון, הייתי הרבה שנים יחסית ללא מאמן אבל בסופו של יום מגיע היום שאתה תהיה חייב מאמן בישביל להתקדם.
אבל מלכתחילה לא כדאי לבזבז זמן וכסף על מורה שאתה כל הזמן צריך לחפש איפה הוא טועה. להבדיל מלאתגר את הידע של עצמך או של המאמן.
כנ״ל. אך לא אחשיב דעה של אף אדם כאמת מוחלטת מבלי לשאול ולהקשות במקומות הראויים.אם אני לוקח מאמן, זה צריך להיות מישהו שאני סומך עליו מספיק בשביל להחשיב את דעתו
להוריד את הראש זאת דרך מעולה ללמידה גרועה.צריך לדעת להוריד את הראש ולסמוך על הניסיון ועל הדרך שהוא מתווה לך, או בקיצור, לעשות מה שהוא אומר.
איפה אמרתי להרהר בסמכות כל הזמן?אם כל הזמן תהרהר בסמכות, איך תספיק ללמוד ולהתקדם?
הלמידה העמוקה והטובה ביותר היא ע״י דיון שאלת שאלות והגעה למסקנות משותפות. לקבל את דבר המאמן ״כאמת״ זאת פשוט טעות שמונעת הבנה של החומר. אתה רוצה לדעת ״מה״ אני רוצה לדעת ״למה״.מצופה ממאמן להקנות לך ידע וכלים נכונים, אבל ממך כמתאמן או תלמיד מצופה לדעת להקשיב / ליישם וללמוד, גם אם לדעתך זה לא הדבר הנכון ביותר באותו הרגע.
להוריד את הראש זאת דרך מעולה ללמידה גרועה.
הלמידה העמוקה והטובה ביותר היא ע״י דיון שאלת שאלות והגעה למסקנות משותפות. לקבל את דבר המאמן ״כאמת״ זאת פשוט טעות שמונעת הבנה של החומר. אתה רוצה לדעת ״מה״ אני רוצה לדעת ״למה״.
מכיר אנשים (לא רק בתחום הכושר) שקיבלו משימות מהמדריך / מורה שלהם ועשו את זה גם אם ממש לא רצו או לא היה נראה להם
פה אתה מפריד בין מישור ההבנה לביצוע, והרי בבירור אני כותב לפני כן ואף אתה מצטטלהוריד את הראש ולבצע, לא אומר שאתה תבוסתני וחסר דעה, אלא שאתה מקבל על עצמך את המרות / אחריות / מקצועיות של המאמן שלך,
שזאת תכונה לא פחות חשובה מלדעת לשאול שאלות ולהתמקצע כשמדובר במצב שבו אתה לומד בתחום מסוים ויש לך מישהו שמדריך אותך
״ללמידה״להוריד את הראש זאת דרך מעולה ללמידה גרועה
דיון ושאלת שאלות והגעה למסקנות משותפות זה יפה ככל שהחומר הוא תיאורטי, אבל צריך לדעת להבדיל בין עיקר לטפל -
יש לחפור ולהתווכח, ויש להבין איך הדברים עובדים לצד ביצוע המשימה שהוטלה עליך. הכל עניין של סדרי עדיפויות. אם זה כל כך חשוב לך, ֿ
אולי כדאי שלצד האימון או השיעור עצמו (כל מקרה או תחום לגופו) תבקש מהמאמן שלך להקצות זמן לשאלות ודיוני עומק. אם הוא לא מוכן - אתה תמיד יכול לנסות למצוא מאמן או מדריך אחר שיתאים לרצונות שלך