הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מתקדם במשקלים...

• פותח/ת השרשור M.D
  • פורסם בתאריך

M.D

משתמש מתחיל
35
16
נק' מוניטין:
27
35
16
אהלן מה מצב?
יש לי בעיה שאני לא עולה במשקלי עבודה יותר..
הייתי בטוח שאני לא אוכל מספיק אבל אני עולה באחוזי שומן....

מתאמן ACB
A- בנ'צ 6*4 מ''ע 100
פרפר 12*3
לחיצה בשיפוע חיובי 8*3
מקבילים 15*4
2 תרגילים ליד אחורית
2תרגילים לבטן

B- מתח עם משקל 6*4 מ''ע משקל גוף +35קג
חתירה 10*3
פולדאון 12*4
פולי צר 12*3
2 תרגילים ליד קדמית
2 לגב תחתון
C- (מתמודד עם פציעה בברך)
סקווט 6*4 מ''ע 110 קג
RDL 10*3
מכרעים 12*4
פשיקת רגלים במכונה 12*4

OHP 6*4 מ''ע 60 ק''ג
פשיקה לצדדים 12*4
לחיצה עם משקולות חופשיות 12*4
כתף אחורית 12*4

משקל-81 קג
גובה 183
3200 קל ביום
195 חלבון
435 פחמימה
70 שומן

מה לשנות?

למה לא ריאלי?

כי רובם
1. בכלל לא צריכים את הכמות הזאת
2. לא יתקדמו ככה / יתקדמו הרבה יותר טוב עם פחות

Less is more.

באופן כללי אני חושב ש6 (שלא לדבר על 7) פעמים בשבוע זה מיותר לרוב המתאמנים אלא אם כן הם מאוד מתקדמים ו/או על חומרים.

כי רובם
1. בכלל לא צריכים את הכמות הזאת
2. לא יתקדמו ככה / יתקדמו הרבה יותר טוב עם פחות

Less is more.

באופן כללי אני חושב ש6 (שלא לדבר על 7) פעמים בשבוע זה מיותר לרוב המתאמנים אלא אם כן הם מאוד מתקדמים ו/או על חומרים.
נהנה מזה ממש מתקדם פצצה

נהנה מזה ממש מתקדם פצצה

אני גם רגיל לכמות נפח גדולה שהרבה אנשים יחשיבו אותה למוגזמת, ככה אני אוהב להתאמן. ואפילו לפעמים מתפתה לעשות יותר בגלל המיינדסט הזה של תמיד לרצות להוסיף ולשפר עוד ועוד, אבל עוצר את עצמי.

אבל הכמות שלך בכלל מופרעת חחח

בלי עין הרע לא נפצע בכלל
56 סטים שבועיים לגב ללא טרפז וכף אחורית.
40 שבועיים לחזה
104 שבועיים לרגליים כולל תאומים
כתפיים 36 שבועי

מה שאתה עושה זה לתת 150% כדי לקבל 100%.
בתור מי שראה את המפתחי גוף הטבעיים הכי טובים בארץ אין לך שום יתרון עליהם מבחינת פיזיק,
והם לא מגיעים לנפחים כאלה (104 סטים 🤣)

בתור מי שראה את המפתחי גוף הטבעיים הכי טובים בארץ אין לך שום יתרון עליהם מבחינת פיזיק,
והם לא מגיעים לנפחים כאלה (104 סטים 🤣)
אני נהנה כיף לי ממש חולק עליך לגמרי
כל אחד יתאמן איך שכיף לו

לגמרי, בשלב מסוים זה כבר לא יותר מjunk volume שכבר לא נותן שום ערך מוסף (ובמקרה הרע סתם דופק לך את ההתאוששות). הלוואי שלעשות יותר היה שווה ליותר תוצאות...

אגב מאמין שגם אם הדם שלך עשוי מטרן זו כמות מופרכת לגמרי 😆

היום בNBA מי שקובע את המספר דקות לשחקן זה הרופא/פיזטורפיסט שמעדכן את המאמן , כמה זמן השחקן יכול לשחק .
גם בכדורגל השחקנים ברמה הגבוהה יודעים בדיוק כמה דק' הם יכולים לתת , מה מותר מה אסור , שלא נדבר על המכשירים שיש להם בשביל ההתאוששות .
ולא זה לא בגלל ששחקן שאמרו לו לשחק לדוגמא 60 דק' לא יכול בפועל לשחק 120 דק' אלא זה בשביל למנוע פציעות עתידיות ולהאריך את הקריירה , שכמה שיותר זמן יהיה בשיא ושבכלל יהיה .

צריך להבין שאחרי הקצה נופלים , כדאי מאוד למשוך את הדרך לקצה . זה מאריך את הקריירה .

מי שיכול להגיע לתוצאות ב10 סטים ובמקום זה עושה 15 רק מזיק לעצמו , מי שלא מגיע לתוצאות ב10 וצריך בשביל להגיע לתוצאות 15 עושה את הדבר הנכון .

כדאי מאוד לשקול מה מיותר ומסכן פציעות עתידיות גם אם כרגע אני מרגיש טוב וחזק , כמו שמה שצריך לעשות עושים , מה שלא צריך לעשות לא עושים .
יש אפילו הלכה דומה לזאת , כשם שיש מצווה לומר את הדבר הנשמע , יש מצווה לא לומר את הדבר הלא נשמע.
מקווה שלא עברתי על ההלכה הזאת כרגע : P (בכל מיקרה זה יהיה תקף לאחרים אם לא אלייך Serg)

נפח זה סטים וחזרות שבועיות, בעיקר סטים.
אחוז מהrm1 זה עצימות.
נפח תלוי בעצימות....
אולי עוד מעט, אני עדיין לא רוצה להתחיל עם עוד פרויקט גדול כזה.

אבל נראה.
קח בחשבון שהחלק הכי קשה בבלוגים/ערוצים זה להמשיך ולהיות רלוונטי גם אחרי שעברת על הבייסיק...
אתה יכול לראות הרבה ערוצים שמתחילים עם מידע קונקרטי כמו סרטוני טכניקה והסברים על נפח ועצימות, ואז אחרי כמה זמן נגהר להם הרעיונות על מה לדבר והם מתחילים או למחזר או להתחיל לצלם סרטונים של עצמם או "החימום הכי טוב לסקוואט" וכו'...
נ.ב. אם תצליח לגרום לאליהו לחזור לכתוב בבלוג שלו היד שאוחזת בברזל אני חושב שיש פה כמה חברה שיסגדו לך....🙌

אני נהנה כיף לי ממש חולק עליך לגמרי
כל אחד יתאמן איך שכיף לו
אם אתה נהנה מזה מצויין.
לרוב האנשים זה פסיכופטי,רוב האנשים רוצים לעשות מינימום בשביל מקסימום.
עניין של זמן כוח עייפות.

אם אתה נהנה מזה מצויין.
לרוב האנשים זה פסיכופטי,רוב האנשים רוצים לעשות מינימום בשביל מקסימום.
עניין של זמן כוח עייפות.
להתאמן זה הכיף שלי,השלווה ומה שמייחד אותי, אני מת על זה,בגלל זה אני לא מבין למה אנשים כושים את זה בסבל,שימצאו תחביב אחר
כשזה נוגע לתחביבים ופנאי עושים אך ורק מה שאוהבים אחרת חבל על הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית