הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה שורפי שומן לא חוקיים

יש הרבה דברים לא חוקיים ולא מסוכנים, משרדי בריאות וכאלה, בטח סטטיסטית נראה להם שככה יומותו פחות אבל גם על זה אפשר להתווכח

למה שתרופה של סוסים תהיה חוקית למטרות אסתטיקה?

אפדרין ויוהימבין זה סיפור אחר, הם הרבה יותר ׳ידידותיים׳ אבל עדיין הם לא חוקיים כאן מהסיבה הפשוטה שזה תרופת מרשם שלא מיועדת במקור לשימוש שאנשים רוצים לעשות בה

• פותח/ת השרשור
למה שתרופה של סוסים תהיה חוקית למטרות אסתטיקה?

אפדרין ויוהימבין זה סיפור אחר, הם הרבה יותר ׳ידידותיים׳ אבל עדיין הם לא חוקיים כאן מהסיבה הפשוטה שזה תרופת מרשם שלא מיועדת במקור לשימוש שאנשים רוצים לעשות בה
כי עדיין לפי מה שמייק כותב מינון נכון לא פוגע
דרך אגב גם קלן היה פעם תרופה לאנשים אז לזרוק זה תרופה לסוסים זה סתם מימ

כי עדיין לפי מה שמייק כותב מינון נכון לא פוגע

גם מינון נכון של קוק לא ״פוגע״. לא סיבה להפוך את זה לחוקי

דרך אגב גם קלן היה פעם תרופה לאנשים אז לזרוק זה תרופה לסוסים זה סתם מימ

תרופה לבעיות רציניות וכרוניות בדרכי הנשימה, לא תרופה לרדת שני אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור

צודק אז בוא נוציא גם קולה מחוץ לחוק כי למה לא

אשאל אותך אחרת מה ההבדל בין זה לבין ניתוח פלסטי?

מה? אתה אשכרה הקלדת את זה וחשבת שזה נשמע הגיוני? ביום שתשתה קולה ויתחילו לך דפיקות לב נונסטופ והזעה מטורפת אחרי ששיחקת עם הרצפטורים בגוף אולי תשווה. קולה זה משקה שמלכתחילה נועד לשתייה...

לא מבין בניתוחים פלסטיים אבל לא רואה מה הקשר

יש ניתוחים פלסטיים וגם מנתחים פלסטיים שצריך להוציא מהחוק!!!

• פותח/ת השרשור
מה? אתה אשכרה הקלדת את זה וחשבת שזה נשמע הגיוני? ביום שתשתה קולה ויתחילו לך דפיקות לב נונסטופ והזעה מטורפת אחרי ששיחקת עם הרצפטורים בגוף אולי תשווה. קולה זה משקה שמלכתחילה נועד לשתייה...
שוב פעם אם ניקח קלן כדוגמה זה 10 יום הכל חוזר אחר כך בחזרה עם 0 בעיות
לא מבין בניתוחים פלסטיים אבל לא רואה מה הקשר
ניתוחים מלכתחילה לא נעדו לאסטטיקה יש רק סיכון בניתוחים פלסטיים לאסטטיקה ועדיין עושים את זה
אז שוב פעם למה לאשר שורפי שומן (במיוחד אם רופא מביא לך מינון)

ניתוחים מלכתחילה לא נעדו לאסטטיקה יש רק סיכון בניתוחים פלסטיים לאסטטיקה ועדיין עושים את זה
אז שוב פעם למה לאשר שורפי שומן (במיוחד אם רופא מביא לך מינון)

אמנם לא הכי מבין בזה אבל לי אין בעיה עם שורפי שומן. אבל מובן לי לחלוטין למה הם (ספציפית קלן) לא חוקיים, זה לא סוכריות גם אם זה כנראה לא יהרוג אותך

נערך לאחרונה:

אבל ניתוחים פלסטיים (=שינוי צורה בתרגום) כן נועדו לאסתטיקה. זאת בדיוק המטרה שלהם. זה שיש סנדלרים זה משהו אחר, ולהיות בעד או נגד כל הרעיון של לשנות את הגוף בהתערבות זה לא קשור לחוקיות שלו

אבל מובן לי לחלוטין למה הם (ספציפית קלן) לא חוקיים, זה לא סוכריות גם אם זה כנראה לא יהרוג אותך

בדיוק זה.

• פותח/ת השרשור
אבל ניתוחים פלסטיים (=שינוי צורה בתרגום) כן נועדו לאסתטיקה. זאת בדיוק המטרה שלהם. זה שיש סנדלרים זה משהו אחר, ולהיות בעד או נגד כל הרעיון של לשנות את הגוף בהתערבות זה לא קשור לחוקיות שלו
לא... וגם עם כן ניתוחים לא נוצרו בשביל לתקן משהו שאתה לא אוהב בגוף שלך אלא מסיבות בריאותיות אבל אפשר להשתמש בהם מעבר ואת זה תשווה לשורפי שומן

דרך אגב הסיבה שניתוחים פלסטיים נוצרו זה גם מסיבות בריאותיות אתן לך דוגמה ניתוח אף התחיל בשביל לסדר מחיצות

בל מובן לי לחלוטין למה הם (ספציפית קלן)
לי לא
לכן אני שואל פה למה

מי אמר שזה תרופה לרדת באחוז שומן? זה שורף שומן פשוט לכל דבר ועניין. אין עם מי זה שום בעיה.
אתה רוצה לדבר על מינונים? גם 5 כדורי אקמול כנראה יפגע בגוף...
ביום שתשתה קולה ויתחילו לך דפיקות לב נונסטופ והזעה מטורפת
מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה?
דופק לב גבוה בסה"כ לכמה שעות וזהו, מי ישמע..

מי אמר שזה תרופה לרדת באחוז שומן?

מה? אני אומר שזאת *לא* נועדה להיות תרופה לרדת באחוזי שומן. השימוש שאנשים בוחרים לעשות בו זה לשרוף שומן... ולשימוש הזה הוא לא חוקי וגם אין סיבה ריאלית שיהיה חוקי.

אתה רוצה לדבר על מינונים? גם 5 כדורי אקמול כנראה יפגע בגוף..

ולכן לבלוע 5 כדורי אקמול זה יהיה... רעיון רע. לא הבנתי מאיפה ההקשר. אתה שואל למה אקמול זה חוקי? זאת תרופה להקלה על כאבים לאנשים שסובלים, לא תרופה לסוסים (ולשעבר במקרים ספציפיים לאנשים שלא מצליחים לנשום) שעושים ממנה סייקלים של שבועות בחיפוש אחר אסתטיקה.

מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה?
דופק לב גבוה בסה"כ לכמה שעות וזהו, מי ישמע..

אני לא ממציא שום דבר. מה שאמרתי הוא שהשוואה לאפקט של שתיית קולה היא מגוחכת בגלל ההשפעה על הגוף, לא שתקבל מחר התקף לב ותמות. תופעת לוואי הן ממש לא זהות לכל אדם והן גם תלויות מינון ודרך שימוש.

ממש לא זהות לכל אדם והן גם תלויות מינון ודרך שימוש
ללא ספק, אישית הייתי על 150 מקג והכל היה בסדר.
כאשר הייתי על 100מקג ואחרי זה שתיתי קפה אז היה לי דופק כאילו אני בריצה.
בסה"כ דופק מוגבר זה אך ורק וכמה שעות קצרות.

ללא ספק, אישית הייתי על 150 מקג והכל היה בסדר.
כאשר הייתי על 100מקג ואחרי זה שתיתי קפה אז היה לי דופק כאילו אני בריצה.
בסה"כ דופק מוגבר זה אך ורק וכמה שעות קצרות.

אני רק רוצה להדגיש שלדעתי זה אחלה של עזר כשאתה במצב שאתה באמת צריך ואם אתה אחראי. הכל בגבול הטעם הטוב. העניין הוא שמישמיש שאל למה זה לא חוקי (הרי לא מתים) ואני באמת לא רואה סיבה מציאותית למה מבחינת מדינה זה צריך להיות חוקי

אני רק רוצה להדגיש שלדעתי זה אחלה של עזר כשאתה במצב שאתה באמת צריך ואם אתה אחראי. הכל בגבול הטעם הטוב. העניין הוא שמישמיש שאל למה זה לא חוקי (הרי לא מתים) ואני באמת לא רואה סיבה מציאותית למה מבחינת מדינה זה צריך להיות חוקי
לגבי חוקיות אפשר להתווכח על זה
אבל לגבי אחלה של עזר לסוף של החיטוב מסכים.

• פותח/ת השרשור
על דבר אפשר להגיד רק אם אתה אחראי
כמו שמותר לעשן לשתות אלכהול אז מה הבעיה בשורף שומן עם 0 בעיות

שורפי שומן וסטרואידים הם מסוכנים פיזית ומנטלית, ולכן זה לא אתי שזה יהיה חוקי.

אלכוהול, עישון הם מסוכנים אף הם, אבל הם מקובלים כבר, ורמת הסיכון שלהם בעיני רוב אנשי המקצוע נמוך בהרבה מהחומרים הלא חוקיים.

ניתוחים פלסטיים ותרופות מרשם לחולים משרתים מטרה חשובה מסוימת, לכן על אף הסכנות, הם חוקיים. אמנם לא כל הניתוחים, אבל קשה להבדיל ככה שכולם חוקיים.

מאוד קל לקבוע שחומר מסוים אינו חיוני, מזיק ולכן לא חוקי.
לחובבי "הנזק עצמי", אתם יכולים לבד להשיג איזה חומר שאתם רוצים, תהנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית