נק' מוניטין:
59
- 143
- 51
המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן") | LBS - תזונה וכושר
לא נשמע מסוכן מידי
לא נשמע מסוכן מידי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי עדיין לפי מה שמייק כותב מינון נכון לא פוגעלמה שתרופה של סוסים תהיה חוקית למטרות אסתטיקה?
אפדרין ויוהימבין זה סיפור אחר, הם הרבה יותר ׳ידידותיים׳ אבל עדיין הם לא חוקיים כאן מהסיבה הפשוטה שזה תרופת מרשם שלא מיועדת במקור לשימוש שאנשים רוצים לעשות בה
כי עדיין לפי מה שמייק כותב מינון נכון לא פוגע
דרך אגב גם קלן היה פעם תרופה לאנשים אז לזרוק זה תרופה לסוסים זה סתם מימ
צודק אז בוא נוציא גם קולה מחוץ לחוק כי למה לאגם מינון נכון של קוק לא ״פוגע״. לא סיבה להפוך את זה לחוקי
תרופה לבעיות רציניות וכרוניות בדרכי הנשימה, לא תרופה לרדת שני אחוזי שומן
צודק אז בוא נוציא גם קולה מחוץ לחוק כי למה לא
אשאל אותך אחרת מה ההבדל בין זה לבין ניתוח פלסטי?
צודק אז בוא נוציא גם קולה מחוץ לחוק כי למה לא
אשאל אותך אחרת מה ההבדל בין זה לבין ניתוח פלסטי?
שוב פעם אם ניקח קלן כדוגמה זה 10 יום הכל חוזר אחר כך בחזרה עם 0 בעיותמה? אתה אשכרה הקלדת את זה וחשבת שזה נשמע הגיוני? ביום שתשתה קולה ויתחילו לך דפיקות לב נונסטופ והזעה מטורפת אחרי ששיחקת עם הרצפטורים בגוף אולי תשווה. קולה זה משקה שמלכתחילה נועד לשתייה...
ניתוחים מלכתחילה לא נעדו לאסטטיקה יש רק סיכון בניתוחים פלסטיים לאסטטיקה ועדיין עושים את זהלא מבין בניתוחים פלסטיים אבל לא רואה מה הקשר
ניתוחים מלכתחילה לא נעדו לאסטטיקה יש רק סיכון בניתוחים פלסטיים לאסטטיקה ועדיין עושים את זה
אז שוב פעם למה לאשר שורפי שומן (במיוחד אם רופא מביא לך מינון)
ניתוחים מלכתחילה לא נעדו לאסטטיקה יש רק סיכון בניתוחים פלסטיים לאסטטיקה ועדיין עושים את זה
אבל מובן לי לחלוטין למה הם (ספציפית קלן) לא חוקיים, זה לא סוכריות גם אם זה כנראה לא יהרוג אותך
לא... וגם עם כן ניתוחים לא נוצרו בשביל לתקן משהו שאתה לא אוהב בגוף שלך אלא מסיבות בריאותיות אבל אפשר להשתמש בהם מעבר ואת זה תשווה לשורפי שומןאבל ניתוחים פלסטיים (=שינוי צורה בתרגום) כן נועדו לאסתטיקה. זאת בדיוק המטרה שלהם. זה שיש סנדלרים זה משהו אחר, ולהיות בעד או נגד כל הרעיון של לשנות את הגוף בהתערבות זה לא קשור לחוקיות שלו
לי לאבל מובן לי לחלוטין למה הם (ספציפית קלן)
מי אמר שזה תרופה לרדת באחוז שומן? זה שורף שומן פשוט לכל דבר ועניין. אין עם מי זה שום בעיה.גם מינון נכון של קוק לא ״פוגע״. לא סיבה להפוך את זה לחוקי
תרופה לבעיות רציניות וכרוניות בדרכי הנשימה, לא תרופה לרדת שני אחוזי שומן
מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה?ביום שתשתה קולה ויתחילו לך דפיקות לב נונסטופ והזעה מטורפת
מי אמר שזה תרופה לרדת באחוז שומן?
אתה רוצה לדבר על מינונים? גם 5 כדורי אקמול כנראה יפגע בגוף..
מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה?
דופק לב גבוה בסה"כ לכמה שעות וזהו, מי ישמע..
ללא ספק, אישית הייתי על 150 מקג והכל היה בסדר.ממש לא זהות לכל אדם והן גם תלויות מינון ודרך שימוש
ללא ספק, אישית הייתי על 150 מקג והכל היה בסדר.
כאשר הייתי על 100מקג ואחרי זה שתיתי קפה אז היה לי דופק כאילו אני בריצה.
בסה"כ דופק מוגבר זה אך ורק וכמה שעות קצרות.
לגבי חוקיות אפשר להתווכח על זהאני רק רוצה להדגיש שלדעתי זה אחלה של עזר כשאתה במצב שאתה באמת צריך ואם אתה אחראי. הכל בגבול הטעם הטוב. העניין הוא שמישמיש שאל למה זה לא חוקי (הרי לא מתים) ואני באמת לא רואה סיבה מציאותית למה מבחינת מדינה זה צריך להיות חוקי
על דבר אפשר להגיד רק אם אתה אחראיאני רק רוצה להדגיש שלדעתי זה אחלה של עזר כשאתה במצב שאתה באמת צריך ואם אתה אחראי. הכל בגבול הטעם הטוב. העניין הוא שמישמיש שאל למה זה לא חוקי (הרי לא מתים) ואני באמת לא רואה סיבה מציאותית למה מבחינת מדינה זה צריך להיות חוקי