נק' מוניטין:
59
- 143
- 51
המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן") | LBS - תזונה וכושר
לא נשמע מסוכן מידי
לא נשמע מסוכן מידי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלחנן יש לך כיון לגזרים ל׳גיט?שורפי שומן וסטרואידים הם מסוכנים פיזית ומנטלית, ולכן זה לא אתי שזה יהיה חוקי.
אלכוהול, עישון הם מסוכנים אף הם, אבל הם מקובלים כבר, ורמת הסיכון שלהם בעיני רוב אנשי המקצוע נמוך בהרבה מהחומרים הלא חוקיים.
ניתוחים פלסטיים ותרופות מרשם לחולים משרתים מטרה חשובה מסוימת, לכן על אף הסכנות, הם חוקיים. אמנם לא כל הניתוחים, אבל קשה להבדיל ככה שכולם חוקיים.
מאוד קל לקבוע שחומר מסוים אינו חיוני, מזיק ולכן לא חוקי.
לחובבי "הנזק עצמי", אתם יכולים לבד להשיג איזה חומר שאתם רוצים, תהנו.
קל מאוד להבדיל ניתוחים שמיועדים אך ורק לאסתטיקהניתוחים פלסטיים ותרופות מרשם לחולים משרתים מטרה חשובה מסוימת, לכן על אף הסכנות, הם חוקיים. אמנם לא כל הניתוחים, אבל קשה להבדיל ככה שכולם חוקיים.
בכוונה לא ציינתי שורפי שומן "כבדים" כמו DNP כי מבחינת סיכון הוא ברמה של סטרואידים אם לא יותרשורפי שומן וסטרואידים הם מסוכנים פיזית ומנטלית, ולכן זה לא אתי שזה יהיה חוקי.
מי קבע שאסתטיקה לא חיוני?קל מאוד להבדיל ניתוחים שמיועדים אך ורק לאסתטיקה
אני לא מבין בPEDS, פשוט אינם חיוניים, אז לא רואה סיבה להתיר אותם בחוק.בכוונה לא ציינתי שורפי שומן "כבדים" כמו DNP כי מבחינת סיכון הוא ברמה של סטרואידים אם לא יותר
אם נססתכל על אפדרין שהיה חוקי עד לא מזמן ומשומש ברפואה הסינית כבר אלפי שנים (הסיבות שהוא מחוץ לחוק מטומטמות לדעתי)
(שזה בעיקר כי אפשר להשתמש בו ליצור קריסטל מת'
תקשיב נורא קל יש ניתוחים אסטטים שנועדו לשפר איכות חיים כי יש פגם בבן אדם נגיד באף זה מחיצות עקומות גם אוטודנט יישור שיניים זה לא למטרה אסטטית בעיקרון (אם אתה רוצה אתה מוזמן לקרוא על האפקטים הבריאותיים שזה נותן)מי קבע שאסתטיקה לא חיוני?
כמו המון דברים אחרים שלא חיוניים?אני לא מבין בPEDS, פשוט אינם חיוניים, אז לא רואה סיבה להתיר אותם בחוק.
נכון, יש ניתוחים מסוכנים ומיותרים.תקשיב נורא קל יש ניתוחים אסטטים שנועדו לשפר איכות חיים כי יש פגם בבן אדם נגיד באף זה מחיצות עקומות גם אוטודנט יישור שיניים זה לא למטרה אסטטית בעיקרון (אם אתה רוצה אתה מוזמן לקרוא על האפקטים הבריאותיים שזה נותן)
לעומת זאת ניתוח הגדלה חזה/זין הזרקות של חומצות אין להם שום היתרון בריאותי נורא נורא קל להבדיל
סוכר הוא חיוני, וקולה נופל לתוך המשבצת הזאת.כמו המון דברים אחרים שלא חיוניים?
גם קולה לא חיוני (ולא בריא)
והנה הפיתרון להשמנה בציבור, מזל שיש אותך, אלפי רופאים אדיוטים לא שמו לב שהם נתנו את המרשם לחולה הלא נכון.דווקא לדעתי אפדרין שלפי הבנתי לא נותן יותר מידי (עוזר לשריפת קלוריות)(הדבר האחרון שאני צריך כמו שאתה יודע) אבל יכול לעזור להמון אנשים שמתקשים עם לאכול פחות
כן מסכים לגמרה שזה אחלה אפשרותבאישור רופא פרטי אתה יכול לקבל גם אפדרין, תהנה.
אתה יודע שפעם היו נותנים את זה רופאים כן?והנה הפיתרון להשמנה בציבור, מזל שיש אותך, אלפי רופאים אדיוטים לא שמו לב שהם נתנו את המרשם לחולה הלא נכון.
טוב לדעת שקולה חיוניסוכר הוא חיוני, וקולה נופל לתוך המשבצת הזאת.
גם פעם נתנו קוקאין, דברים השתנו חביבי.אתה יודע שפעם היו נותנים את זה רופאים כן?
ברור שהוא חיוני, כל הנזק המדובר שהוא עושה, זה מעודף קלורי.טוב לדעת שקולה חיוני
אוקיי ואיך בדיוק אתה משווה הקוקאין לאפדרין?גם פעם נתנו קוקאין, דברים השתנו חביבי.
אני מבין שאם מחר יאסרו על קולה אנשים ימותו פה כמו זבוביםברור שהוא חיוני, כל הנזק המדובר שהוא עושה, זה מעודף קלורי.
שניהם תרופות שפעם היו משתחררות בקלות, והיום אסורים חוקית למעט על ידי רופא.אוקיי ואיך בדיוק אתה משווה הקוקאין לאפדרין?
חיוני לא אומר הכרחי.אני מבין שאם מחר יאסרו על קולה אנשים ימותו פה כמו זבובים
Medical ephedrine products, containing ephedrine, pseudoephedrine or methyl-ephedrine, could be used as the precursor chemicals in the illegal production of amphetamine and/or its analogs. Therefore, these products were listed as
Schedule 4 Controlled Drug Ingredients” in the Controlled Drugs Act in Taiwan [1].
אפדרין לא עושה כלום חבל על הכסףתקשיב נורא קל יש ניתוחים אסטטים שנועדו לשפר איכות חיים כי יש פגם בבן אדם נגיד באף זה מחיצות עקומות גם אוטודנט יישור שיניים זה לא למטרה אסטטית בעיקרון (אם אתה רוצה אתה מוזמן לקרוא על האפקטים הבריאותיים שזה נותן)
לעומת זאת ניתוח הגדלה חזה/זין הזרקות של חומצות אין להם שום היתרון בריאותי נורא נורא קל להבדיל
כמו המון דברים אחרים שלא חיוניים?
גם קולה לא חיוני (ולא בריא)
דווקא לדעתי אפדרין שלפי הבנתי לא נותן יותר מידי (עוזר לשריפת קלוריות)(הדבר האחרון שאני צריך כמו שאתה יודע) אבל יכול לעזור להמון אנשים שמתקשים עם לאכול פחות
יש משהו שניסית ועובד?אפדרין לא עושה כלום חבל על הכסף