הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הלוג שלי - מליפטינג ליום סיירות

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/2/22
  • פותח/ת השרשור
Tommy Shelby עדכן/ה את הלוג ״הלוג שלי - מליפטינג ליום סיירות״:

עדכון לוג: 21/01/22

יום 4+5
מ.ג 62.5
יום רביעי היה יום מנוחה, ניסיתי בפעם הראשונה לקחת ריטלין, סך הכל השפיע עליי בצורה מעולה וסוףסוף הצלחתי לשבת מול המחשב ולסיים מטלות מבלי לצוף במחשבות.
יום חמישי:
ניסיון ראשון לקחת ריטלין בבית הספר, החברים טענו שהייתי קצת זומבי ורדום, מבחינה לימודית, היה מדהים. אני כרגע מצליח להכריח את עצמי לאכול ולדחוף בכוח.
נקווה שיהיה סבבה.
היום היה אימון חזה
מחר ריצת 2000

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/01/22

מ.ג 63 ק"ג
באופן כללי יש קצת ירידת תיאבון אבל שום דבר שוופלים עם לימון וקריסטל מנטה לא יסדרו.
היום אימום גב:
בנץ 65X5X3
דדליפט 125X8X3
ותרגילי עזר וכו'
אירוע מכונן שקרה אתמול: לראשונה בחיי טעמתי קריסטל מנטה

קרא את שאר עדכון הלוג...

0830 זה לא מספיק. תכוון לרדת מה8 ל2000 ומה1240 ל3000.

מתי היום סיירות?

• פותח/ת השרשור
0830 זה לא מספיק. תכוון לרדת מה8 ל2000 ומה1240 ל3000.

מתי היום סיירות?
באוקטובר כנראה.
הכוונה הייתה של8:30 אצליח לחזור בריצה הבאה או אחריה, בריצה של העשר וחצי הייתה ריצה קלה עם עצירה
יותר מדי אימונים לטעמי, לא יעיל
3 אימוני כוח ו2 אירובי,
כשעד עכשיו התאמנתי שנתיים בכמות די גבוהה של אימון אפילו 6 או 7 בהדרגה ולא סבלתי מבעיות בהתאוששות

יותר מדי אימונים לטעמי, לא יעיל

לא יעיל למה?

באוקטובר כנראה.
הכוונה הייתה של8:30 אצליח לחזור בריצה הבאה או אחריה, בריצה של העשר וחצי הייתה ריצה קלה עם עצירה

הבנתי, אז המצב לא ככ נורא.

לדעתי אתה לא תוקף את הנושא נכון, במקון לרוץ 2 או 3 תעשה 10×500/ ספרינטים בעליה כאימון 1, 5 מהיר (5 דק"מ ומטה) ו10 לנםח.

3 קמ לא יעזור מדי כשיגידו לך לעשות 20 ספרינטים על הדיונה המסריחה הזאת

• פותח/ת השרשור
לא יעיל למה?

לדעתי אתה לא תוקף את הנושא נכון, במקון לרוץ 2 או 3 תעשה 10×500/ ספרינטים בעליה כאימון 1, 5 מהיר (5 דק"מ ומטה) ו10 לנםח.

מקבל, הגיוני אשנה בהמשך בהתאם. המטרה הייתה לחזור לכושר אירובי סביר ואז להתאמן לאקטים.
אני עדיין מאמין ש80 אחוז מהיום סיירות זה הפן המנטלי, את הצד הזה אבחן לפני היום סיירות במיונים לטיס

מקבל, הגיוני אשנה בהמשך בהתאם. המטרה הייתה לחזור לכושר אירובי סביר ואז להתאמן לאקטים.
אני עדיין מאמין ש80 אחוז מהיום סיירות זה הפן המנטלי, את הצד הזה אבחן לפני היום סיירות במיונים לטיס

מצטער לנפץ לך את האמונה, יום סיירות זה נטו כושר. מי שמהיר מתקבל, מי שאיטי ומסיים מקבל את הגיבוש פיצוי של החובלים.
הגיבוש עצמו הוא יותר מנטלי.
בכל אופן- מלא בהצלחה. אני אעקוב פה.
זוכר שבגילך גם לי היה לוג של הכנה לצבא פה תחת משתמש אחר נראה לי.

אם אתה צריך יעוץ תרגיש חופשי לשלוח הודעה.

מצטער לנפץ לך את האמונה, יום סיירות זה נטו כושר. מי שמהיר מתקבל, מי שאיטי ומסיים מקבל את הגיבוש פיצוי של החובלים.
הגיבוש עצמו הוא יותר מנטלי.
בכל אופן- מלא בהצלחה. אני אעקוב פה.
זוכר שבגילך גם לי היה לוג של הכנה לצבא פה תחת משתמש אחר נראה לי.

אם אתה צריך יעוץ תרגיש חופשי לשלוח הודעה.
מסכים איתו לגמרי. זה כמו שיגידו לך לעשות מלא חזרות של משקל מסוים בדדליפט, זה לא עניין של מנטליות אם אתה פיזית לא מסוגל לעשות את זה. זאת פעולה פיזית אז צריך להתייחס אליה בהתאם.
לא יעיל למה?

לדעתי לבצע כרגע ספרינטים בעליה זאת טעות חמורה שתשרוף אותך וככה תפצע. זה אימון שדורש המון מהגוף ואתה לא יכול לבוא אליו סתם ככה. לדעתי כדאי לפתח קודם סיבולת בסיסית, לרוץ 2/3/6/10 בקצב סביר ורק אז להיות ספציפי ליום סיירות.

לא יעיל למה?

גם אם נראה שיש התקדמות, ההתקדמות היא לא מקסימלית מחוסר התאוששות, וגם אם מרגישים שמתאוששים, זאת לא התאוששות מלאה.
בשביל להגיע לעצימות של 5 אימונים בשבוע (ולא משנה אם זה אירובי או כוח) צריך להתאמן תקופה ולעלות בהדרגתיות את העומס, 5-6 אימונים בשבוע אלו כבר מתאמנים מתקדמים בכל תחום, ולפי מה שקראתי פותח האשכול לא מתאמן מתקדם וגם אם כן, התוצאות שלו לא משקפות את זה

• פותח/ת השרשור
גם אם נראה שיש התקדמות, ההתקדמות היא לא מקסימלית מחוסר התאוששות, וגם אם מרגישים שמתאוששים, זאת לא התאוששות מלאה.
בשביל להגיע לעצימות של 5 אימונים בשבוע (ולא משנה אם זה אירובי או כוח) צריך להתאמן תקופה ולעלות בהדרגתיות את העומס, 5-6 אימונים בשבוע אלו כבר מתאמנים מתקדמים בכל תחום, ולפי מה שקראתי פותח האשכול לא מתאמן מתקדם וגם אם כן, התוצאות שלו לא משקפות את זה
תגדיר מתאמן מתקדם,
בתחום הריצה רצתי מרחקים ארוכים של 15 ק"מ ובנוסף התאמנתי עוד פעמיים בשבוע בג'ודו ו3 אימוני כוח בשבוע מעל לשנה וההתקדמות הייתה סבבה.
נאלצתי להפסיק בגלל פציעת ספורט מהג'ודו אבל כל התהליך הייתי בליווי עם דיאטן ספורט.
אחרי זה במשך שנה התאמנתי רק אימוני כוח והתוצאות "שלא משקפות הישגים" לא רעים ביחס למשקל גוף ולגיל (בנץ פי 1.5 סקוואט, פי 2.2 ודדליפט פי 2.8 ממשקל גוף.
חוץ מזה ההתקדמות שלי בשנתיים האחרונות הייתה מעולה וכשההתקדמות עצרה שינתי את תוכנית האימון בהתאם וחזרתי לראות שיפור. בשנה האחרונה עליתי מעל 10 קילו (כמובן לא 100 אחוז נקי אבל מניח שעליתי מ14 ל16-17 א"ש).
בריצה ההישגים שלי בהחלט לא מרשימים אבל בהתחשב בעובדה שאני גורר פציעה ישנה וחזרתי לרוץ לפני שבוע הם לא כאלו גרועים...
בהתחשב בעובדה שאני לא עושה אימוני פול באדי אלא ABC ומרכז את הנפח של הרגליים ליום אחד אני אולי פוגע בהתקדמות מבחינת היפרטרופיה אבל אני רץ ביום ראשון וחמישי וככה יש לפחות יומיים מנוחה לרגליים בין לבין.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 25/01/22

מ.ג 62.4
שכחתי לעדכן אתמול:
ריצת 2000 8:49 דקות
עדיין לא בשיאי אבל הפעם אחרי הליכה וחימום טוב לא הרגשתי את הברך בכלל והרגשתי די טוב בריצה.
צריך לשמור על זה ולהתקדם בעדינות
היום אימון רגליים
סקוואט 90X12X3
תרגילי עזר וכו'

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
מה הייתה הפציעת ג'ודו?
האורתופד לא ממש טרח "לאבחן" וסיכם ב:
"כנראה קרע של הרצועה קולטרלית"
הייתה תקופה של שבועיים שלא הצלחתי לדרוך על הרגל ואז כמה חודשים שלא הצלחתי לרוץ.
כרגע יותר טוב וחוזר לריצות בהדרגה (אחת הסיבות שהתחלתי את ההכנה ליומ"ס די מוקד זה לבחון את הפציעה והגבולות שלי)

האורתופד לא ממש טרח "לאבחן" וסיכם ב:
"כנראה קרע של הרצועה קולטרלית"
הייתה תקופה של שבועיים שלא הצלחתי לדרוך על הרגל ואז כמה חודשים שלא הצלחתי לרוץ.
כרגע יותר טוב וחוזר לריצות בהדרגה (אחת הסיבות שהתחלתי את ההכנה ליומ"ס די מוקד זה לבחון את הפציעה והגבולות שלי)
ממה היא קרתה?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית