נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
או שרק אני
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מתחרהלא כעוס,נתק תשיחה בנינו אחינו זהו הגזמנו.
בהצלחה מתחרה שלי.
הוא לא באיזור שלי,גם המצב הכספי שלי לא מאפשר לי לקחת מאמן פרטי כי אני טיפש עם גנטיקה פח.אני לא מתחרה
פשוט אם אני פחות טוב ממישהו אני לא מתחיל לבכות שהוא מגזים אלא מנסה להשתפר לבד
בהצלחה ילד לא מוצלח שלי
מציע לך לקחת מאמן כנראה אתה טיפש מידי להתאמן לבד אני אישית מאמין שאפילו מישהו עם גנטיקה פח כמו שלך יכול להגיע לתוצאות
אני אמליץ לך על @elchonon
איזה אזור אתה?הוא לא באיזור שלי,גם המצב הכספי שלי לא מאפשר לי לקחת מאמן פרטי כי אני טיפש עם גנטיקה פח.
קח הלוואה מהבנקהוא לא באיזור שלי,גם המצב הכספי שלי לא מאפשר לי לקחת מאמן פרטי כי אני טיפש עם גנטיקה פח.
לא שאני בא לזלזל אבל ניראה שהוא עדיין לא במשקלים כ"כ משמעותיים שהוא גם צריך חגורה, למרות שאפשר להשים חגורה ב140 דדליפט אבל זה משתנה מאדם לאדם..אני מרים משקלים נמוכים, עמיחי יותר חזק ממני
לפעמים יש סדרי עדיפויות בחיים ועם כמה שרוצים מאמן, מעדיפים להמשיך לחסוך ודברים כאלה ואחרים.קח הלוואה מהבנק
או
שחודש במקום להתאמן תעבוד גם תחסוך חודש של בזבוז זמן בחדר כושר וגם תוכל אחר כך להתאמן אצלו והוא עושה אונליין
מישמש שלנו הוא לא הפרי הכי מתוק.אני אבל אני לא מרים משקלים כבדים,הסקוואט שלי עומד על 80 ק״ג,משקלים לא המטרה שלי…
שקרן בובילפגוש אותו פעם אחת
אני מניח שהתווכנת לחגורבכל מקרה אני רק לאחרונה התחלתי לחדור, בסקוואט טיפה נמוך ממה שציפיתי(130) בדיחה לחלוטין, הצלחתי 135 כבר לחמישייה בלי חגורה אבל העדפתי לעשות ריסט קטן כי המשקל הרגיש יותר קשה ממה שהיה אמור להיות כולל בנפח
דדליפט התחלתי או ב165 או ב170, לא זוכר בדיוק. התחלתי לחגור כי אני רוצה כבר להתחיל להתרגל.
הפואנטה שאם הוא מתאמן 3 שעות בשבוע שחודש אחד יעבוד במקום להתאמן יעשה 400 שקל וה11 חודש הנותרים הוא יוכל להתאמן חודש בליווי מאמן שיקדם אותו יותר משהוא התקדם בכל תקופת האימונים שלו עד היוםלפעמים יש סדרי עדיפויות בחיים ועם כמה שרוצים מאמן, מעדיפים להמשיך לחסוך ודברים כאלה ואחרים.
כמו למשל, כנראה שהייתי צריך להתחיל אצל מאמן כבר בעבר אבל התקדמתי בעבר למשקלים מכובדים אז אוכל לעשות את זה שוב והרבה כסף הוצאתי על קעקוע(שווה כל שקל). כרגע אני סטודנט אחרי הוצאות על לימודים וציוד למידה וכרגע האפשרות היחידה שלי היא לחסוך כסף כי גם ככה אני מרוויח סכום מאוד קטן בחודש(לומד ראשון עד חמישי)
אז יש אנשים שרוצים מאמן אבל כרגע זה לא בסדר עדיפויות שלהם.
הוא לא, אחרת הוא לא היה בוכה פה האשכול שהוא פתח לפני שבועאלא אם כן אתה מבסוט על המשקלים שאתה בהם
לא בדיוקהרי גם אם המטרה היא רגליים גדולות, שווה יהיה להתחזק.
ברור שזה אישיאני מניח שהתווכנת לחגור
בכל מקרה 130 זה סבבה לגמרה לא צריך להקשיב לכל טמבל שכותב שרק XXX סקוואט רצוי לחגור
חוגרים מתי שמרגישים (וזה אישי) שצריך
לא שאני בא לזלזל אבל ניראה שהוא עדיין לא במשקלים כ"כ משמעותיים שהוא גם צריך חגורה, למרות שאפשר להשים חגורה ב140 דדליפט אבל זה משתנה מאדם לאדם..
בכל מקרה אני רק לאחרונה התחלתי לחדור, בסקוואט טיפה נמוך ממה שציפיתי(130) בדיחה לחלוטין, הצלחתי 135 כבר לחמישייה בלי חגורה אבל העדפתי לעשות ריסט קטן כי המשקל הרגיש יותר קשה ממה שהיה אמור להיות כולל בנפח
דדליפט התחלתי או ב165 או ב170, לא זוכר בדיוק. התחלתי לחגור כי אני רוצה כבר להתחיל להתרגל.
בנץ' והשאר לא רלוונטי
תתחיל להשתמש בזה בבנץ'קודם כל קניתי שיהיה לי ליופי 😃
זה יושב נדיר על כל החיות ביוטיוב,אמרתי אולי יתן לי כוחות חח
וברצינות,לא יודע איך להשתמש,אז זה בארון.
לא פגשתי אותו פרונטלית בשום צורה בתהליך ההתחזקות שלי,שקרן בובי
שמתי לב שהרגליים שלי גדלו מחיזוק הסקוואט והדדליפט, ועכשיו אם אשים לי כמטרה לפתח את הרגליים, אני אוכל לפמפם עם משקלים גבוהים יותר.לא בדיוק
במשקלים כאלה?! של תיירים 😃תתחיל להשתמש בזה בבנץ'
כן תתחילבמשקלים כאלה?! של תיירים 😃
ביוטיוב אני רואה,שאולי אולי ב190-200צפונה,אולי הם עושים טובה ושמים..
זה לא שעושים סיפור אבל במשקלים נמוכים כמו סקוואט של 80 קילו זה בדיחה להשתמש בזה.אתם עושים מזה יותר מידי סיפור מחגורה, זה בסך הכל שומר על לחץ תוך ביטני
זה לא שעושים סיפור אבל במשקלים נמוכים כמו סקוואט של 80 קילו זה בדיחה להשתמש בזה.