הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש כאן אנשים שמתאמנים בלי חגורה?

לא כעוס,נתק תשיחה בנינו אחינו זהו הגזמנו.
בהצלחה מתחרה שלי.
אני לא מתחרה
פשוט אם אני פחות טוב ממישהו אני לא מתחיל לבכות שהוא מגזים אלא מנסה להשתפר לבד
בהצלחה ילד לא מוצלח שלי
מציע לך לקחת מאמן כנראה אתה טיפש מידי להתאמן לבד אני אישית מאמין שאפילו מישהו עם גנטיקה פח כמו שלך יכול להגיע לתוצאות
אני אמליץ לך על @elchonon

אני לא מתחרה
פשוט אם אני פחות טוב ממישהו אני לא מתחיל לבכות שהוא מגזים אלא מנסה להשתפר לבד
בהצלחה ילד לא מוצלח שלי
מציע לך לקחת מאמן כנראה אתה טיפש מידי להתאמן לבד אני אישית מאמין שאפילו מישהו עם גנטיקה פח כמו שלך יכול להגיע לתוצאות
אני אמליץ לך על @elchonon
הוא לא באיזור שלי,גם המצב הכספי שלי לא מאפשר לי לקחת מאמן פרטי כי אני טיפש עם גנטיקה פח.

הוא לא באיזור שלי,גם המצב הכספי שלי לא מאפשר לי לקחת מאמן פרטי כי אני טיפש עם גנטיקה פח.
איזה אזור אתה?
אני מכיר את המאמנים הכי זולים ואיכותיים בארץ.
ובקלות אוכל לברר על מאמן באזור שלך.

אני מאמן אונליין.
אבל יש לי הרגשה שזה לא הכסף, אתה אולי לא מוכן ורוצה מאמן.

קח הלוואה מהבנק
או
שחודש במקום להתאמן תעבוד גם תחסוך חודש של בזבוז זמן בחדר כושר וגם תוכל אחר כך להתאמן אצלו והוא עושה אונליין

אני מרים משקלים נמוכים, עמיחי יותר חזק ממני
לא שאני בא לזלזל אבל ניראה שהוא עדיין לא במשקלים כ"כ משמעותיים שהוא גם צריך חגורה, למרות שאפשר להשים חגורה ב140 דדליפט אבל זה משתנה מאדם לאדם..
בכל מקרה אני רק לאחרונה התחלתי לחדור, בסקוואט טיפה נמוך ממה שציפיתי(130) בדיחה לחלוטין, הצלחתי 135 כבר לחמישייה בלי חגורה אבל העדפתי לעשות ריסט קטן כי המשקל הרגיש יותר קשה ממה שהיה אמור להיות כולל בנפח
דדליפט התחלתי או ב165 או ב170, לא זוכר בדיוק. התחלתי לחגור כי אני רוצה כבר להתחיל להתרגל.
בנץ' והשאר לא רלוונטי
קח הלוואה מהבנק
או
שחודש במקום להתאמן תעבוד גם תחסוך חודש של בזבוז זמן בחדר כושר וגם תוכל אחר כך להתאמן אצלו והוא עושה אונליין
לפעמים יש סדרי עדיפויות בחיים ועם כמה שרוצים מאמן, מעדיפים להמשיך לחסוך ודברים כאלה ואחרים.
כמו למשל, כנראה שהייתי צריך להתחיל אצל מאמן כבר בעבר אבל התקדמתי בעבר למשקלים מכובדים אז אוכל לעשות את זה שוב והרבה כסף הוצאתי על קעקוע(שווה כל שקל). כרגע אני סטודנט אחרי הוצאות על לימודים וציוד למידה וכרגע האפשרות היחידה שלי היא לחסוך כסף כי גם ככה אני מרוויח סכום מאוד קטן בחודש(לומד ראשון עד חמישי)
אז יש אנשים שרוצים מאמן אבל כרגע זה לא בסדר עדיפויות שלהם.

• פותח/ת השרשור
אני אבל אני לא מרים משקלים כבדים,הסקוואט שלי עומד על 80 ק״ג,משקלים לא המטרה שלי…
מישמש שלנו הוא לא הפרי הכי מתוק.
אבל אני חושב שבאמת נכון לשאול את עצמך,
למה אני לא מרים "משקלים כבדים".
האם זה מפחד, או כל דבר אחר.
הרי גם אם המטרה היא רגליים גדולות, שווה יהיה להתחזק.
אלא אם כן אתה מבסוט על המשקלים שאתה בהם, ומשיג את המטרות שלך איתם,
מי אני שאתווכח עם אדם על אושרו.

מאמן טוב יעזור לך להשתפר מנטלית ופיזית,
אני בשמונה חודשים האחרונים שעבדתי עם מאמן, שיפרתי את המשקלים שלי בעשרות קילוגרמים, מבלי לפגוש אותו פעם אחת בתהליך(אינטרנטית).
וזה שווה את הכסף, אני הבנתי את זה במיוחד אחרי ששילמתי בפעם הראשונה, לפני זה זה היה נראה שלא שווה.

בכל מקרה אני רק לאחרונה התחלתי לחדור, בסקוואט טיפה נמוך ממה שציפיתי(130) בדיחה לחלוטין, הצלחתי 135 כבר לחמישייה בלי חגורה אבל העדפתי לעשות ריסט קטן כי המשקל הרגיש יותר קשה ממה שהיה אמור להיות כולל בנפח
דדליפט התחלתי או ב165 או ב170, לא זוכר בדיוק. התחלתי לחגור כי אני רוצה כבר להתחיל להתרגל.
אני מניח שהתווכנת לחגור
בכל מקרה 130 זה סבבה לגמרה לא צריך להקשיב לכל טמבל שכותב שרק XXX סקוואט רצוי לחגור
חוגרים מתי שמרגישים (וזה אישי) שצריך
לפעמים יש סדרי עדיפויות בחיים ועם כמה שרוצים מאמן, מעדיפים להמשיך לחסוך ודברים כאלה ואחרים.
כמו למשל, כנראה שהייתי צריך להתחיל אצל מאמן כבר בעבר אבל התקדמתי בעבר למשקלים מכובדים אז אוכל לעשות את זה שוב והרבה כסף הוצאתי על קעקוע(שווה כל שקל). כרגע אני סטודנט אחרי הוצאות על לימודים וציוד למידה וכרגע האפשרות היחידה שלי היא לחסוך כסף כי גם ככה אני מרוויח סכום מאוד קטן בחודש(לומד ראשון עד חמישי)
אז יש אנשים שרוצים מאמן אבל כרגע זה לא בסדר עדיפויות שלהם.
הפואנטה שאם הוא מתאמן 3 שעות בשבוע שחודש אחד יעבוד במקום להתאמן יעשה 400 שקל וה11 חודש הנותרים הוא יוכל להתאמן חודש בליווי מאמן שיקדם אותו יותר משהוא התקדם בכל תקופת האימונים שלו עד היום
אלא אם כן אתה מבסוט על המשקלים שאתה בהם
הוא לא, אחרת הוא לא היה בוכה פה האשכול שהוא פתח לפני שבוע
הרי גם אם המטרה היא רגליים גדולות, שווה יהיה להתחזק.
לא בדיוק

אני מניח שהתווכנת לחגור
בכל מקרה 130 זה סבבה לגמרה לא צריך להקשיב לכל טמבל שכותב שרק XXX סקוואט רצוי לחגור
חוגרים מתי שמרגישים (וזה אישי) שצריך
ברור שזה אישי
ציינתי שזה בשיחה כי כנראה הייתי יכול לחגור ב140 אבל הכל טוב
ולגבי הדבר השני שכתבת הבנתי אותך

לא שאני בא לזלזל אבל ניראה שהוא עדיין לא במשקלים כ"כ משמעותיים שהוא גם צריך חגורה, למרות שאפשר להשים חגורה ב140 דדליפט אבל זה משתנה מאדם לאדם..
בנץ' והשאר לא רלוונטי

לא טענתי שהמשקלים שלי כבדים.
פשוט כרגע אני יכול להתקדם מעולה בלי חגורה.
מאמין שכשאגיע למשקלים כבדים יותר, אשתמש.

קודם כל קניתי שיהיה לי ליופי 😃
זה יושב נדיר על כל החיות ביוטיוב,אמרתי אולי יתן לי כוחות חח

וברצינות,לא יודע איך להשתמש,אז זה בארון.

• פותח/ת השרשור
לא פגשתי אותו פרונטלית בשום צורה בתהליך ההתחזקות שלי,
פגשתי אותו כחבר,
זה לא רלוונטי לשיח.
שמתי לב שהרגליים שלי גדלו מחיזוק הסקוואט והדדליפט, ועכשיו אם אשים לי כמטרה לפתח את הרגליים, אני אוכל לפמפם עם משקלים גבוהים יותר.
למה לנסות מניפולציות כאלו ואחרות לפני שבכלל הגעת למשקלים שלא מסובך להגיע אליהם עם עבודה נכונה, והם כשלעצמם יגדילו את הרגליים, ויתרמו למניפולציות בהמשך??

במשקלים כאלה?! של תיירים 😃
ביוטיוב אני רואה,שאולי אולי ב190-200צפונה,אולי הם עושים טובה ושמים..
כן תתחיל
מה הקשר משקלים כאלה ?
אתה כבר במשקלים כבדים
אני ב95 התחלתי לחגור ובישבילי זה משקל מאוד מאתגר
תתחיל להשתמש שתוכל לנצל את הפלוסים של החגורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית