הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיתוח גוף בעיקר ידיים..

מושיקו

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום אני חדש פה..
אני בן 14 ואני מעוניין בתוכנית אימונים של חודשיים בערך לפיתוח הגוף ובעיקר הידיים בבקשה

לפני שתקבל תגובות ליצניות על האפשרויות היצירתיות לפיתוח הידיים (במיוחד בגילך), עדיף שתקרא בפורטל את המאמר העוסק בפיתוח ידיים.

מה יתן לו חודשיים אימון הוא יראה תוצאות רציניות?
אם הוא רוצה שיתאמן חודשיים אבל שלא יתלונן אח"כ שאין תוצאות..

חברה הוא בן 14 איזה תוצאות הוא כבר יכול לראות??

יכול לראות
כל אחד יכול להתקדם, אולי יותר לאט בגילו אבל מספיק שהוא ילמד את הטכניקה ויוסיף משקל לאט לאט
הוא כבר יגיע לגיל אידיאלי שהוא יכול להתאמן ולא להתעסק בשיפור טכניקה

אם הוא יתאמן חודשיים בקושי טכניקה הוא ילמד..שיחליט אם הוא רוצה להתאמן או רוצה איזה קוביה לקיץ..
את הטכניקה ילד בן 14 יכול ללמוד תוך שבועיים אם הוא יקרא ויעלה סרטונים לביקורת, ובחודשיים הוא ירגיש התקמות ככה שהוא ירצה להמשיך, הוא רק צריך להבין מה הדרך היעילה בשבילו.

ברור שבגיל 14 אפשר להגיע לתוצאות
אבל אם זה הידע שלו ואם אנחנו צריכים להאכיל אותו ככה בכפית אז בשום גיל הוא לא יגיע לתוצאות.

ההווו איזה יפה התמונה של הרינג'רס!

יהיה תקופה קשה של פיצוץ אנשים בחדרי כושר בני זונות חושבים זה יעזור להם שרמוטות, כולם שם על הבנצ'😵‍💫🥊😵‍💫🥊
חחח באמת זה ממש מבאס טילים ואצלי זה מרכז ספורט עם בריכה והחדר כושר בחינם
כולם שם על שני בנצ'ים מסכנים,ייאלה עכשיו אנחנו ניצתרך לענות לילדי ריבועים ויד קידמית עד לכאן הם הגיעו.
תופעה מטרידה :🙁

לבלבל אחי.. צריך לבלבל את השריר.. ולתקוף אותו בצורות שונות!
זה גם אחלה דרך להגדיל את הזין.
פעם תעשה ביד עם יד ימין פעם עם יד שמאל, כל מחזור תעבוד עם פרטנרית לחזרות "שליליות" (סטייל HST) הוא לא ידע מה הכה בו 😆

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית