הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיתוח גוף בעיקר ידיים..

מושיקו

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום אני חדש פה..
אני בן 14 ואני מעוניין בתוכנית אימונים של חודשיים בערך לפיתוח הגוף ובעיקר הידיים בבקשה

• פותח/ת השרשור
אני מצטער אבל אני מתחיל אני רוצה להתחיל ולנסות... אתם מוכנים לעזור לי? אם תוכלו להסביר לי מושגים וטכניקות לא חייב של חודשיים אני רוצה להשקיע רק תעזרו לי !! בבקשה

אוקי אז ככה..
אמרת שאתה רוצה כוח. ידע = כוח!
לכן, בתור התחלה תתחיל לקרוא מאמרים בפורטל קילוגרם.
אחרי זה תתחיל להתמקד בתוכנית SS - starting strength
הבא בתור יהיה לצפות בסרט של ריפטו (ה-DVD של התוכנית SS)
ואחרי כן לאכול עוד ועוד ועוד תוך כדי קריאת הספר starting strength
לאחר שאתה מתחיל לעבוד עם תוכנית אימונים רצינית כנ"ל. תתחיל להעלות סרטונים לפורום על מנת שיוכלו לתקן אותך. ככל שתעשה נכון יותר את התרגיל ובטכניקה יותר מדויקת.. הסיכוי לפציעה יורד משמעותית.
אחרי שאתה תתחיל לעזור לעצמך תקבל יותר ממה שבאמת אתה חושב לשאול ואתה תפתח לנושאים חדשים וחשובים יותר מידיים גדולות.. ואתה תראה שעל הדרך גם תזכה בידיים איכותיות ותגובות ממש מהנות מהסביבה (מניסיון- אחרי הוספה של 6 ס"מ ליד).
בהצלחה בהמשך!!! ✌️✌️
תתחיל לבצע את אלה ואתה על דרך המלך 👑

אני מצטער אבל אני מתחיל אני רוצה להתחיל ולנסות... אתם מוכנים לעזור לי? אם תוכלו להסביר לי מושגים וטכניקות לא חייב של חודשיים אני רוצה להשקיע רק תעזרו לי !! בבקשה

קראת את המאמר שהבאתי לך לקרוא ?

תקרא:

SS

אם אתה מחליט ללכת על SS תתחיל ממוט ריק בכל התרגילים (חוץ מהדדליפט, שם תניח פלטות על הרצפה כדי שהמוט יגיע לגובה הרצוי) ותתקדם לאט לאט תוך כדי זה שאתה לומד את הטכניקה של התרגילים הבאים:

סקוואט

בנץ' פרס

דדליפט

אני יכול לתת לך לינק לסרטונים לפרס אם תרצה, את הפאוור קלין תחליף במתח. אם יהיו לך שאלות אחרי שתקרא את המאמרים אז תשאל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית