עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הכוונה במה האפשרויות ? הכוונה בחדר כושר אין הגבלה של ימיםמה האפשרויות? תהיה בגרעון קלורי ותתאמן
מה הכוונה במה האפשרויות ? הכוונה בחדר כושר אין הגבלה של ימים
איזה תכונית מומלצת מה שהייתי איתה או אחרת?הייתי אומר לך לקחת מאמן אבל תכף יקום
הטרחן התורן ויגיד ״תפסיקו להגיד לכל מי ששואל שאלה לקחת מאמן זה לא חובה״
אז אגיד לך אחרת,
קח תוכנית מהפורטל לחזרה לשגרה,
אחרי שתתחיל ותחזור לעצמך (מתאמן חוזר אני מניח?)
תוכל להתחיל למקד את האימונים שלך למטרה שלך.
לא יודע, קח איש מקצוע שידלה ממך את הפרטים שצריךאיזה תכונית מומלצת מה שהייתי איתה או אחרת?
חח אלחנן ממך לא ציפיתי שתמליץ להתייעץ עם מאמנים מהחד"כ. מה הם כבר יתנו לו?הצעד השני, זה להתייעץ עם אנשים שם, אולי מאמנים שם.
אנשים שרואים אותך, בדרך כלל ידעו יותר במדויק מה שאתה צריך
רציתי להגיב "תפסיקו להגיד לכל מי ששואל שאלה לקחת מאמן זה לא חובה" אבל לא אמרת לו לקחת מאמן אז לא הגבתי את זה 😉הייתי אומר לך לקחת מאמן אבל תכף יקום
הטרחן התורן ויגיד ״תפסיקו להגיד לכל מי ששואל שאלה לקחת מאמן זה לא חובה״
לא יודעים נתונים עליך (גיל, גובה, משקל גוף, כמה זמן התאמנת, כמה זמן לא מתאמן, לאיזה תוצאות הגעת כשהתאמנת) ולא יודעים מה התכנית שעשית. בכל מקרה אתה יכול לעשות אחת מהתכניות מהפורטל מה ש @OA אמר, אם התכנית שעשית לפני ההפסקה עבדה אתה יכול לחזור אליה לדעתי. בשביל חיטוב גירעון קלורי יותר חשוב מהתכנית הספציפית שתעשה.איזה תכונית מומלצת מה שהייתי איתה או אחרת?
בנאדם שאין לו מושג בתחום, אם הוא יקבל את הרושם שהכל כל כך מסובך שהוא חייב איש מקצוע מהתחלה כי אין סיכוי להסתדר לבד - סיכוי גבוה שיוותר מראש וחבל כי הכל ממש לא מסובך לפחות לא בשלב של מתחיללא יודע, קח איש מקצוע שידלה ממך את הפרטים שצריך
ויבנה לך תוכנית אימון ותזונה לפי המטרות שלך.
אתה שואל המון שאלות ולא נתת פיפס פרטים על עצמך.
מאמן בחדר כושר יוכל לעודד ולעזור יותר מהחתול בבית.חח אלחנן ממך לא ציפיתי שתמליץ להתייעץ עם מאמנים מהחד"כ. מה הם כבר יתנו לו?
מאוד תלוי על איזה מאמן הוא נופל... לא התייעצתי עם אף מאמן אצלנו, אבל איך שזה נראה יש כאלה שמבינים קצת מהחיים שלהם ויש כאלה שמבלבלים לך את המוח ורק גורמים יותר נזק מתועלתמאמן בחדר כושר יוכל לעודד ולעזור יותר מהחתול בבית.
בנאדם שאין לו מושג בתחום, אם הוא יקבל את הרושם שהכל כל כך מסובך שהוא חייב איש מקצוע מהתחלה כי אין סיכוי להסתדר לבד - סיכוי גבוה שיוותר מראש וחבל כי הכל ממש לא מסובך לפחות לא בשלב של מתחיל
עכשיו רוצה לחזור להתאמן לחיטוב ארוך, מאיפה להתחיל לחזור ?
איזה תכונית מומלצת מה שהייתי איתה או אחרת?
תשמע, לא צריך להיות קשה על הבן אדם.שוב,
אני לא חושב שזה מסובך אבל אם הוא פותח נושא ורושם-
ואז שמנסים לדלות מעט מידע ולתת כיוון כללי זו השאלה השניה-
אז סלח לי,
אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך למה שיעזרו לך?
לבוא שיאכילו אותך עם כפית?
לבקש את "התוכנית הכי טובה" בלי לתת פרטים כמו מ.ג, גובה, גיל, מטרה, ימי אימון, ניסיון קודם (כמו שהוא דאג לציין), משקלי עבודה וכו'
זה לא משהו שאני מכבד ובטח שלא אתחיל לנהל פה דיון בלתי נגמר כדי לתת כיוון התחלתי.
יש פה המון פוסטים שמבקשים עצות על תוכניות אימון וחלקם באמת נותנים לך מידע ומבקשים הכוונה קלה וקל וכיף לנהל שם דיון ולעזור.
כגון-
בחירת תוכנית אימון ייעוץ
תוכנית אימון לחברה.
חוות דעת על תוכנית אימון להיפרטרופיה
ויש עוד המון.
ד"א, אני מסכים עם @elchonon
איש מקצוע יכול להיות גם מאמן בחדר כושר, לבקש איתו חצי שעה - שעה
ולקבל ממנו תוכנית התחלתית והסברים כמו שצריך.
(במידה ולא רוצים איש מקצוע צמוד)
תשמע, לא צריך להיות קשה על הבן אדם.
הוא כנראה לא יודע מה יש בכלל לפרט, ומה האופציות, ככה זה כל המתחילים.
לפני השאלה השניה אף אחד לא ניסה לדלות מידע, זה התגובות שהיו שם:אז שמנסים לדלות מעט מידע ולתת כיוון כללי זו השאלה השניה-
מה האפשרויות? תהיה בגרעון קלורי ותתאמן
קח תוכנית מהפורטל לחזרה לשגרה,
אחרי שתתחיל ותחזור לעצמך (מתאמן חוזר אני מניח?)
תוכל להתחיל למקד את האימונים שלך למטרה שלך.
אנחנו לא יודעים אם הוא לא רוצה לעזור לעצמו או שפשוט אין לו מושג והוא לא יודע איזה מידע לתת כדי שיוכלו לייעץ לו (מהתשובות שלו אני מנחש שזה האפשרות השניה).אז סלח לי,
אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך למה שיעזרו לך?
לבוא שיאכילו אותך עם כפית?
אף אחד לא יודע מיהו, מהו, ובטח לא מה הייתה התוכנית הקודמת שלו.
לבקש את "התוכנית הכי טובה" בלי לתת פרטים כמו מ.ג, גובה, גיל, מטרה, ימי אימון, ניסיון קודם (כמו שהוא דאג לציין), משקלי עבודה וכו'
זה לא משהו שאני מכבד ובטח שלא אתחיל לנהל פה דיון בלתי נגמר כדי לתת כיוון התחלתי.
יש פה המון פוסטים שמבקשים עצות על תוכניות אימון וחלקם באמת נותנים לך מידע ומבקשים הכוונה קלה וקל וכיף לנהל שם דיון ולעזור.
מאמן בחדר כושר זה יכול להיות לא רע, הבעיה שד"א, אני מסכים עם @elchonon
איש מקצוע יכול להיות גם מאמן בחדר כושר, לבקש איתו חצי שעה - שעה
ולקבל ממנו תוכנית התחלתית והסברים כמו שצריך.
(במידה ולא רוצים איש מקצוע צמוד)
ומישהו בלי שום ידע לא יבדיל בין הראשון לשני.יש כאלה שמבינים קצת מהחיים שלהם ויש כאלה שמבלבלים לך את המוח ורק גורמים יותר נזק מתועלת
כן אבל שאני מסתכל אחורה לתקופה שהתחלתי, הייתי מעדיף לקבל עצה ממאמן בחדר כושר ולא מהבחור עם הבייספס הכי גדול במכון.מאמן בחדר כושר זה יכול להיות לא רע, הבעיה ש
אבל הוא באמת לא מבין מה יש לפרט. אני בטוח שאם הוא היה יודע מה צריך לומר והיה לו ידע בסיסי הוא היה עוזר לנו לעזור לו, ואם גם אז לא, אז באמת אין סיבה לעזור לבנאדם.אוקיי אני מקבל את זה אבל אני עדיין חושב שהמינימום זה לתת פירוט על עצמך.
גם שאתה מזמין בורקס פינוקים מארומה אתה נותן יותר פרטים ממה שיש פה.
וזה לא קשור אליו, אליו אין לי תלונות כלל אלא יותר לאלו שרושמים בכל הזדמנות
"לא צריך מאמן בשביל להתאמן".
ברור, גם לא צריך להיות חשמלאי כדי להרכיב צמת חשמל ראשית.
תנסה פעם להרכיב צמת חשמל בלי ניסיון ותגיד לי אחרי כמה זמן סיימת.
לדעתי מאמן זה מעולה לאנשים מתחילים, זה עוזר עם מוטיבציה, מחויבות, ידע וניסיון.
רק שתבינו, אני ממש לא אמרתי ולא אגיד שמאמן טוב זה חסר תועלת או משהו כזה, אבל יש הבדל בין העניין שמאמן זה משהו טוב למתחיל לעניין שזה משהו נחוץ למתחיל."לא צריך מאמן בשביל להתאמן", כאילו איזו בושה זו לשלם לאיש מקצוע כדי להשתפר, וואו.
צמת חשמל ראשית אני יכול להקביל למישהו ברמה גבוהה שרוצה להגיע לרמה יותר גבוהה.וברור, גם לא צריך להיות חשמלאי כדי להרכיב צמת חשמל ראשית.
תנסה פעם להרכיב צמת חשמל בלי ניסיון ותגיד לי אחרי כמה זמן סיימת.
אם אלה שתי האופציות היחידות אז כן, אבל לא דיברתי על יוסי יד 50 בתור מקור מידעכן אבל שאני מסתכל אחורה לתקופה שהתחלתי, הייתי מעדיף לקבל עצה ממאמן בחדר כושר ולא מהבחור עם הבייספס הכי גדול במכון.
רמה של מתחיל אני יכול להקביל ללהחליף נורה רגילה בבית או להבין למה הנורה של לחץ אוויר נדלקה לך באוטו - אתה יכול לשלוח בנאדם לאיש מקצוע על בעיה כזאת אבל בוא, זה לא בעיה לתת למישהו הסבר בסיסי איך להחליף נורה או איף למלא אוויר באוטו.
אם אלה שתי האופציות היחידות אז כן, אבל לא דיברתי על יוסי יד 50 בתור מקור מידע
בדיוק מה שאני טוען, 90% מהמתאמנים, במיוחד המתחילים יסתדרו טוב יותר עם מאמן מאשר לנסות ללמוד ולקרוא לבד.אם תרכיב את הנורה לא נכון המקסימום שיקרה זה שהיא לא תעבוד.
אם תתאמן בניהול עומסים והתאוששות לא נכון כנראה שתעשה לעצמך נזק בלתי הפיך מתישהו.
(מניסיון שהוביל לקרע בלברום שאני סוחב כבר 5 שנים)
אני לא טוען שזה הכרחי, אני טוען שזה משהו שרצוי מאוד לשקול.
עובדתית יש כל כך הרבה מתאמנים שמלויים ע"י איש מקצוע (אימונים אישיים / קבוצות / ליווי אונליין / תזונאי וכו')
ושלא יהיה לא ברור אני לא טוען שכל מתאמן מתחיל בלי מאמן יפצע,
אני טוען שזה יקל עליו בתהליך וכנראה שיביא אותו למטרות שלו ומעבר לזה גם ילמד אותו הרבה יותר.
הוא יכול לבחור לנסות לבד וכמובן שננסה להנגיש לו דברים שמתאימים אליו ספציפית.
ופתחו כמה וכמה נושאים כאלה על "תוכנית חינמית" והם קיבלו הפניות לכל מאמר רלוונטי.
אז גם אם אני מגיב שאני ממליץ על מאמן,
הוא יכול לרשום שהוא מעדיף לנסות לבד ולקרוא באינטרנט בנושא XYZ ולקבל מאמרים בעניין.
אני נותן את דעתי בסך הכל ואין לי שום הסמכה לקחת החלטה בשבילו, אבל זו דעתי ואני לא רואה בעיה להביע אותה.
בתור מישהו עם קצת עבר בתחום אתה יכול לדעת בוודאות שמאמן מתחיל ילך לאחד מהאופציות הנ"ל.
נדירים עד לא קיימים אלו שישבו לקרוא מאמרים ומחקרים בתחום לפני שהם דרכו במכון.