עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם מהרכבת נורה אפשר לעשות נזק בלתי הפיך, אם אתה חסר מושג לגמרי, לא סוגר את החשמל, דוחף בטעות אצבע בבית נורה ומתחשמל, אם המפסק פחת עובד טוב זה כאב באצבע והחשמל קופץ, אם הוא תקול אז התוצאה קצת יותר גרועה. אז בכל דבר גם הכי פשוט כביכול, צריך מושג בסיסי, גם באימונים.אם תרכיב את הנורה לא נכון המקסימום שיקרה זה שהיא לא תעבוד.
אם תתאמן בניהול עומסים והתאוששות לא נכון כנראה שתעשה לעצמך נזק בלתי הפיך מתישהו.
(מניסיון שהוביל לקרע בלברום שאני סוחב כבר 5 שנים)
לא אמרתי שיש בעיה שתביע אותה, אמרתי פשוט גם את דעתי שהיא שונה, סה"כ דנים כאן.אני נותן את דעתי בסך הכל ואין לי שום הסמכה לקחת החלטה בשבילו, אבל זו דעתי ואני לא רואה בעיה להביע אותה.
נכון, אבל מישהו כבר טרח לפתוח נושא בפורום ולשאול אז אני בעד להפנות אותו לחומר בסיסי, אם לא בא לו לשבת ולקרוא זה סיפור אחר...בתור מישהו עם קצת עבר בתחום אתה יכול לדעת בוודאות שמאמן מתחיל ילך לאחד מהאופציות הנ"ל.
נדירים עד לא קיימים אלו שישבו לקרוא מאמרים ומחקרים בתחום לפני שהם דרכו במכון.
לאן תפנה אותו?נכון, אבל מישהו כבר טרח לפתוח נושא בפורום ולשאול אז אני בעד להפנות אותו לחומר בסיסי, אם לא בא לו לשבת ולקרוא זה סיפור אחר...
בוא נגיד שגם אני וגם אתה יודעים שבאימונים הפוטנציאל לנזק קצת יותר גדול. 🤫גם מהרכבת נורה אפשר לעשות נזק בלתי הפיך, אם אתה חסר מושג לגמרי, לא סוגר את החשמל, דוחף בטעות אצבע בבית נורה ומתחשמל, אם המפסק פחת עובד טוב זה כאב באצבע והחשמל קופץ, אם הוא תקול אז התוצאה קצת יותר גרועה. אז בכל דבר גם הכי פשוט כביכול, צריך מושג בסיסי, גם באימונים.
לא אמרתי שיש בעיה שתביע אותה, אמרתי פשוט גם את דעתי שהיא שונה, סה"כ דנים כאן.
נכון, אבל מישהו כבר טרח לפתוח נושא בפורום ולשאול אז אני בעד להפנות אותו לחומר בסיסי, אם לא בא לו לשבת ולקרוא זה סיפור אחר...
משקל גוף?אז ככה אני דיי מבין אומנם יש לי עוד הרבה ללמוד
לפני שהפסקתי להתאמן המשקלי עבודה שלי היו כאלה
דדליפט 140 ל 5 חזרות
סקאווט 115 ל5 חזרות
בנצ פרס 80 ל5
ואוברהד פרס 50 ל5
ואני רוצה לחזור לחיטוב
אז ככה אני דיי מבין אומנם יש לי עוד הרבה ללמוד
לפני שהפסקתי להתאמן המשקלי עבודה שלי היו כאלה
דדליפט 140 ל 5 חזרות
סקאווט 115 ל5 חזרות
בנצ פרס 80 ל5
ואוברהד פרס 50 ל5
ואני רוצה לחזור לחיטוב
לאן אפנה אותו? בלי שום מידע, כמו שאמרתי למקור הכי בסיסי:לאן תפנה אותו?
הוא לא פירט.
הוא לא יודע מה הוא רוצה.
ככה זה הרבה מתחילים.
לכן אני מפנה אותו למישהו שיודע לשאול את השאלות הנוקבות, למרות שאני משער שהוא ימשיך להקליד שאלות בגוגל בלי לפעול.
תקרא את זה בשביל ידע בסיסי:
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף
שוב, אני לא אומר שמאמן הוא לא אופציה יעילה יותר, פשוט אני חושב ש:לכן אני מפנה אותו למישהו שיודע לשאול את השאלות הנוקבות, למרות שאני משער שהוא ימשיך להקליד שאלות בגוגל בלי לפעול.
בנאדם שאין לו מושג בתחום, אם הוא יקבל את הרושם שהכל כל כך מסובך שהוא חייב איש מקצוע מהתחלה כי אין סיכוי להסתדר לבד - סיכוי גבוה שיוותר מראש וחבל כי הכל ממש לא מסובך לפחות לא בשלב של מתחיל
זה מזכיר לי איזה מרצה שאמר בצחוק (מקווה שבצחוק) "אני מסביר לסטודנטים אותו דבר סמסטר אחרי סמסטר כבר 15 שנה איך אתם עדיין לא מבינים?"אני מרגיש שאני כבר שנתיים רצוף רואה פה נושאים בלופים בלי שום מהות
משקל גוף?
אזור בארץ?
הייתי דיי בתחילת הדרךמרוב הדיון הסוער נעלמה לי התגובה שלך.
מה זה לחזור לחיטוב? איפה עצרת?
איזו תוכנית עשית? באיזה נפח?
מי אתה? בן כמה אתה? נתונים יבשים?
אני אישית לא מפנה לפורטל, פשוט כי לא קראתי שם בעצמי, אשמח להפנות לספרים שאני יודע בוודאות שהוא לא יקנה ויקרא.לאן אפנה אותו? בלי שום מידע, כמו שאמרתי למקור הכי בסיסי:
שוב, אני לא אומר שמאמן הוא לא אופציה יעילה יותר, פשוט אני חושב ש:
זה מזכיר לי איזה מרצה שאמר בצחוק (מקווה שבצחוק) "אני מסביר לסטודנטים אותו דבר סמסטר אחרי סמסטר כבר 15 שנה איך אתם עדיין לא מבינים?"
אנחנו שכנים, אני גם גר בצפון (צפון לאילת), תקפוץ אלי לאימון חינם עלי.משקל 110 גובה 165 צפון
לא האמנתי כמה חודשים זה זה לא שלא רציתי ,רציתי אבל לא יכולתיאני אישית לא מפנה לפורטל, פשוט כי לא קראתי שם בעצמי, אשמח להפנות לספרים שאני יודע בוודאות שהוא לא יקנה ויקרא.
המעט שקראתי שם, זה לא הגישה שלי, אז אני לא אפנה לשם.
ולדעתי מאמן זה ממש לא מסובך ומרתיע, כשרציתי ללמוד הגנה עצמית, פניתי למאמן ולא קראתי מאמרים. כשרציתי להיות מציל בבריכה, הלכתי ללמוד ולעשות הכשרה.
הדבר הכי פשוט ומתבקש לפנות לאיש מקצוע, ולחפש אדם מתאים.
חבר אתמול אמר לי משהו מעניין.
"עצלות זה כשאתה חוקר ומצייר לעצמך בדיוק איך להגיע למטרות שלך לפני שלקחת את הצעד הראשון המתבקש".
זה היה בהקשר לכך שהוא תמיד אומר לי שהוא צריך להתחיל להתאמן, אבל כמה חודשים שהוא לא עושה כלום בנידון.
להיכנס לחדר כושר לדעתי זה המבחן הראשון שאתה רציני, אחר כך נדבר על מאמן, איפה לקרוא וכל השאר.
עפולה לייתר דיוקאני אישית לא מפנה לפורטל, פשוט כי לא קראתי שם בעצמי, אשמח להפנות לספרים שאני יודע בוודאות שהוא לא יקנה ויקרא.
ולדעתי מאמן זה ממש לא מסובך ומרתיע, כשרציתי ללמוד הגנה עצמית, פניתי למאמן ולא קראתי מאמרים. כשרציתי להיות מציל בבריכה, הלכתי ללמוד ולעשות הכשרה.
חבר אתמול אמר לי משהו מעניין.
"עצלות זה כשאתה חוקר ומצייר לעצמך בדיוק איך להגיע למטרות שלך לפני שלקחת את הצעד הראשון המתבקש".
זה היה בהקשר לכך שהוא תמיד אומר לי שהוא צריך להתחיל להתאמן, אבל כמה חודשים שהוא לא עושה כלום בנידון.
להיכנס לחדר כושר לדעתי זה המבחן הראשון שאתה רציני, אחר כך נדבר על מאמן, איפה לקרוא וכל השאר.
אנחנו שכנים, אני גם גר בצפון (צפון לאילת), תקפוץ אלי לאימון חינם עלי.
אני מכיר איזה 1000 מאמנים מהצפון, ירושלים מתאים לך?
אתה מוכן לשלם כמה שקלים למאמן?לא האמנתי כמה חודשים זה זה לא שלא רציתי ,רציתי אבל לא יכולתי
ברוראתה מוכן לשלם כמה שקלים למאמן?
אני מברר לך, ואשלח לך עוד מעט.ברור
חשוב לזכור שלמרצה משלמים לא מעט על מנת שיעמוד ויסביר את אותו הדבר 15 שנים.זה מזכיר לי איזה מרצה שאמר בצחוק (מקווה שבצחוק) "אני מסביר לסטודנטים אותו דבר סמסטר אחרי סמסטר כבר 15 שנה איך אתם עדיין לא מבינים?"
אני חושב שעדיף מאמן שיסביר לך כמה שיותר מקצועי זה מונע הרבה דבריםחשוב לזכור שלמרצה משלמים לא מעט על מנת שיעמוד ויסביר את אותו הדבר 15 שנים.
שאתה עושה משהו בהתנדבות אתה תצפה לשיתוף פעולה מהצד השני, וזה נכון לכל תחום.
והנה כמו שתשים לב למעלה לבחור אין בעיה לשלם למאמן כמה עשרות שקלים על מנת לחזק את היסודות שלו,
אני חושב שזה ראוי להערכה ואני בטוח שאלחנן יפנה אותו למאמן מתאים שיעזור לו מקסימום במינימום זמן.
אני כן מפנה למה שכן קראתי בפורטל, ובעבר כשהיה כאן פורום מתחילים הפניתי לא מעט למאמרים האלה ולדעתי המדריך השלם לחיטוב שם הוא אחלה להתחלה.אני אישית לא מפנה לפורטל, פשוט כי לא קראתי שם בעצמי, אשמח להפנות לספרים שאני יודע בוודאות שהוא לא יקנה ויקרא.
לא אמרתי שזה מסובך אבל חלק מהאנשים זה כן ירתיע אז אני בעד לתת להם אופציה.ולדעתי מאמן זה ממש לא מסובך ומרתיע, כשרציתי ללמוד הגנה עצמית, פניתי למאמן ולא קראתי מאמרים. כשרציתי להיות מציל בבריכה, הלכתי ללמוד ולעשות הכשרה.
בסדר מתאמן מתחיל יכול לבוא לעשות מכשירים 3 סטים כל מכשירוזה יתן לו תוצאות לזמן מוגבל ובינתיים לקרוא/לחפש מאמן טוב. לא אמרתי לשבת בבית ולעשות דוקטורט לפני שנוגעים במשקולת.חבר אתמול אמר לי משהו מעניין.
בכל מקרה הבחור סבבה לגבי לקחת מאמן אז מעולה, כל מה שאמרתי בשרשור הזה לא רלוונטי 😃אתה מוכן לשלם כמה שקלים למאמן?
התכוונתי שסבבה שהוא מסביר אותו דבר 15 שנה אבל הוא מסביר לסטודנטים אחרים כל פעם, מקביל למה שאמרת על שאלות חוזרות על עצמן במשך שנתיים, זה אנשים שונים שואלים, כל אחד זה פעם ראשונה בשבילו (יש כמה כוכבים שבאים פעם אחרי פעם עם אותן שאלות אבל אני לא מדבר עליהם)חשוב לזכור שלמרצה משלמים לא מעט על מנת שיעמוד ויסביר את אותו הדבר 15 שנים.
שאתה עושה משהו בהתנדבות אתה תצפה לשיתוף פעולה מהצד השני, וזה נכון לכל תחום.
אם הוא מוכן ורוצה לקחת מאמן זה מעולה ועוד יותר מעולה שהוא יקבל המלצה על מאמן מאלחנן ככה הוא באמת יהיה בידיים טובותוהנה כמו שתשים לב למעלה לבחור אין בעיה לשלם למאמן כמה עשרות שקלים על מנת לחזק את היסודות שלו,
אני חושב שזה ראוי להערכה ואני בטוח שאלחנן יפנה אותו למאמן מתאים שיעזור לו מקסימום במינימום זמן.
התכוונתי שסבבה שהוא מסביר אותו דבר 15 שנה אבל הוא מסביר לסטודנטים אחרים כל פעם, מקביל למה שאמרת על שאלות חוזרות על עצמן במשך שנתיים, זה אנשים שונים שואלים, כל אחד זה פעם ראשונה בשבילו (יש כמה כוכבים שבאים פעם אחרי פעם עם אותן שאלות אבל אני לא מדבר עליהם)
נכון, אבל מישהו כבר טרח לפתוח נושא בפורום ולשאול אז אני בעד להפנות אותו לחומר בסיסי, אם לא בא לו לשבת ולקרוא זה סיפור אחר...
תגיד אותנו למשטרת lbsאף אחד לא ניסה לדלות מידע
איך היית מתאמן לפני?מה הכוונה במה האפשרויות ? הכוונה בחדר כושר אין הגבלה של ימים
הייתי מתאמן בחדר כושר ,אם לא אז איך?תגיד אותנו למשטרת lbs
איך היית מתאמן לפני?
בשביל חיטוב אתה לא חייב מכון כושר..אבל רצוי