הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חצ'קונים וקריאטין

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך אנשים לפני שלושה ימים התחלתי לקחת קריאטין כרגע בשבוע הראשון לוקח תשע גרם ביום מחולק לשלוש מנות בוקר צהריים ערב ואחר כך יורד לחמש ביום שמתי לב שיצא לי חצ'קון די גדול יומיים אחרי שהתחלתי לקחת משהו שלא אופייני לי יותר מדי רציתי לשאול אם יש מצב שיש קשר בין הקריאטין לחצ'קונים?

תשימי קונסילר מתוקה... 😆

HJxGNLl60Y_0_106_1601_901_0_x-large.jpg

מה הולך אנשים לפני שלושה ימים התחלתי לקחת קריאטין כרגע בשבוע הראשון לוקח תשע גרם ביום מחולק לשלוש מנות בוקר צהריים ערב ואחר כך יורד לחמש ביום שמתי לב שיצא לי חצ'קון די גדול יומיים אחרי שהתחלתי לקחת משהו שלא אופייני לי יותר מדי רציתי לשאול אם יש מצב שיש קשר בין הקריאטין לחצ'קונים?

קריאטין סופח נוזלים, אתה לוקח הרבה - האם אתה שותה בהתאם? מחסור במים יגרום לעור עם פחות לחות, מה שעלול לגרום עבור אנשים מסוימים לאקנה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולכם אמשיך ואבדוק את העניין גם לא חושב שזה קשור לזה
ועוד משהו אחרון שמעתי שזה יכול לגרום להתקרחות עם יש לך במשפחה היסטוריה של זה אבא שלי קירח אבל אבא שלו לא קירח בכלל ומהצד של אמא אף אחד לא קירח סבא שלי אפילו עם שיער בגיל שמונים

תודה רבה לכולכם אמשיך ואבדוק את העניין גם לא חושב שזה קשור לזה
ועוד משהו אחרון שמעתי שזה יכול לגרום להתקרחות עם יש לך במשפחה היסטוריה של זה אבא שלי קירח אבל אבא שלו לא קירח בכלל ומהצד של אמא אף אחד לא קירח סבא שלי אפילו עם שיער בגיל שמונים

קראטין והתקרחות לא הולכים ביחד.

גנטיקה זה שם המשחק, תקווה שלא ירד לך העבועגלה מהראש.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שזה בדרך כלל קשור מהצד של האמא ומהצד הזה באמת אין לי אף אחד קירח וגם מהצד של אבא חוץ ממנו נקווה שיהיה טוב

עכשיו אני קצת לחוץ להמשיך לקחת כי מפחד להתקרח וזה איך אני יכול להמשיך לקחת ולהיות בטוח שלא יקרה כלום?
להיות בטוח, איזה מין דבר נפלא.
אולי תשקול עוד אופציה, כמו להפסיק לקחת.
לקחתי תקופה ארוכה, ואז הפסקתי לקחת,
לא הרגשתי סופרמן עם, ולא ההפך מזה בלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית