הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לדרופ סט

amitiiiii13

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
מה זה דרופ סט? במה הוא עוזר/תורם לתרגיל מסויים? איך עובדים איתו? באיזה תרגילים כדי לעבוד איתו?

אתה לא צריך לדעת
זה חרא של בילדרים
זה לא עובד

דרופ סט זה לעבוד עם משקל מסויים ולאחר שאתה מגיע לכמעט כשל להמשיך לעבוד עם משקל קל יותר
נגיד ללחוץ בנצ' עם מוט ועליו 100 קילו ל6 חזרות ולאחר מכך שאתה לא יכול את החזרה ה7 השותפים הנפלאים שלך מורידים לך מכל צד קצת משקל שיהיה 80 קילו ואז נותן עוד 2-3 חזרות למשל

קיצר זה בולשיט

נערך לאחרונה:
מנצל"ש: האם יש איזושהי שיטת אימון שכן שווה ליישם? ובאילו מקרים? אני מדבר כמובן על סופרסטים, דרופסטים, פירמידה, פירמידה הפוכה וכו'...

מנצל"ש: האם יש איזושהי שיטת אימון שכן שווה ליישם? ובאילו מקרים? אני מדבר כמובן על סופרסטים, דרופסטים, פירמידה, פירמידה הפוכה וכו'...

כן
עבודה בעצימות גבוה ונפח מינימאלי להתקדמות
הוספת משקל מאימון לאימון
תרגילים מורכבים
3 אימונים בשבוע AXBXAXX-BXAXBXX...
כל אימון סקוואט+לחיצה+משיכה

בקיצר לא צריך להמציא את הגלגל ריפ כבר איגד את הכל לתוכנית SS
ואחר כך יש אופציות קצת לגוון

דרופ סט זה דבר כזה:
אתה עולה בפירמידה במשקלים וכשאתה מגיע למס' מסוים של סטים נגיד עשית 3 סטים והסט השלישי היה 100% מהיכולת שלך בשביל 8 חזרות
אז כאן מתחיל הדרופ סט... בסט הרביעי אתה עושה את אותו המשקל שהיה לך בסט השלישי וחייב להגיע לאותו מס' חזרות כמו בסט הקודם אם לא אז כמה שיותר.. אחרי זה עוד סט, מוריד משקל (כמו שעלית בפירמידה כך גם תרד בפירמידה) ועושה את אותו העיקרון עד לכישלון.. ואחרי זה שוב פעם מוריד משקל בפעם האחרונה ועושה את אותו העיקרון
דוגמא:
30 קילו – 10 חזרות
35 קילו – 8 חזרות
40 קילו – 6 חזרות
דרופ סט – 40 קילו לכישלון ,35 קילו לכישלון ,30 קילו לכישלון

זו לא שיטת אימון לטווח ארוך (4-6 שבועות מקסימום)... והיא בעיקר עובדת על נפח...
כשבא לך לגוון מדיי פעם זה שימושי וטוב...

כרגע סיימתי 3 שבועות שבהם אימנתי את הידיים עם דרופ סטים (תכנית מיוחדת לידיים) וגדל לי ההיקף בס"מ וחצי 😃

דרופ סט זה דבר כזה:
אתה עולה בפירמידה במשקלים וכשאתה מגיע למס' מסוים של סטים נגיד עשית 3 סטים והסט השלישי היה 100% מהיכולת שלך בשביל 8 חזרות
אז כאן מתחיל הדרופ סט... בסט הרביעי אתה עושה את אותו המשקל שהיה לך בסט השלישי וחייב להגיע לאותו מס' חזרות כמו בסט הקודם אם לא אז כמה שיותר.. אחרי זה עוד סט, מוריד משקל (כמו שעלית בפירמידה כך גם תרד בפירמידה) ועושה את אותו העיקרון עד לכישלון.. ואחרי זה שוב פעם מוריד משקל בפעם האחרונה ועושה את אותו העיקרון
דוגמא:
30 קילו – 10 חזרות
35 קילו – 8 חזרות
40 קילו – 6 חזרות
דרופ סט – 40 קילו לכישלון ,35 קילו לכישלון ,30 קילו לכישלון

זו לא שיטת אימון לטווח ארוך (4-6 שבועות מקסימום)... והיא בעיקר עובדת על נפח...
כשבא לך לגוון מדיי פעם זה שימושי וטוב...

כרגע סיימתי 3 שבועות שבהם אימנתי את הידיים עם דרופ סטים (תכנית מיוחדת לידיים) וגדל לי ההיקף בס"מ וחצי 😃

אחי חודש של המבורגרים, סניקרס וחלב היד שלי גדלה ב 2 ס"מ
מה תגיד על זה ?

בגלל זה היד שלך ניראת כמו קציצה אבל מה זה משנה שבוע הבא דיאטה חיטוב חומרים ואתה רוני קולמן

אחי אין כמו דרופ סטים אחי.
אני עשיתי אימון שעבר 6 דרופ סטים בסקוואט, רק הפוך, כל פעם העליתי משקל ועבד לי כמו קסם. אה וגם נחתי 5 דקות בין הדרופ סטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית