הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות יומיות

• פותח/ת השרשור Ohad625
  • פורסם בתאריך

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אני עובד לילות לפעמים. היום רביעי לדוגמא, עובד משעה 23:00 עד 7:00 בבוקר של חמישי. אם אני ער משעה 7:00 בבוקר של היום יום רביעי (יושן בערב כמה שעות לפני העבודה), ואז עובד מ-23:00, איך אני מחשב את הקלוריות היומיות שלי פשוט להשאיר את זה רגיל של אותו יום עד שאני הולך לישון? כי לפעמים אני עושה גם אימון אחרי המשמרת לילה ואז יוצא שאני הולך לישון נגיד ב-11:00 בבוקר, אחרי שבעצם התעוררתי ב-7:00 בבוקר של רביעי זה אומר שעברו 28 שעות. או שזה לא באמת משנה?

• פותח/ת השרשור
לא רלוונטי.
כן אבל אם לדוגמא אני בחיטוב וסיימתי את הקלוריות שלי עד האימון ואחרי האימון אני רוצה לאכול עוד משהו חוץ מהאבקת חלבון, להפחית את זה מהכמות של היום הבא? (ספציפית על המקרה שדיברתי על האימון אחרי משמרת לילה)

כן אבל אם לדוגמא אני בחיטוב וסיימתי את הקלוריות שלי עד האימון ואחרי האימון אני רוצה לאכול עוד משהו חוץ מהאבקת חלבון, להפחית את זה מהכמות של היום הבא? (ספציפית על המקרה שדיברתי על האימון אחרי משמרת לילה)
כן.
אתה יכול לצורך העניין לחשב קלוריות גם על פני שבוע שלם.

הגוף לא סופר לך שעות, תספור בצורה שנוחה לך. אני אישית בסיטואציה כזאת הייתי כנראה סופר לפי 2 ימים ביחד כנראה, נשמע לי הכי נוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית