הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי חיטוב צריכה עזרה במסה

• פותח/ת השרשור Mcp
  • פורסם בתאריך

Mcp

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
היי אני אחרי חודשיים של חיטוב שבהם הורדתי ממשקל 51 ל48 הגובה שלי זה 156 ונכון לעכשיו אני עם 21-22 אחוז שומן
. מתלבטת אם לסיים עם החיטוב התפריט שלי 1400 קלוריות ו3 אימוני כוח בשבוע ואחד אירובי אני ממש סבבה אוכלת טוב לא רעבה וגם כמעט בלי חשקים אבל הגוף לא נראה שרירי מצד שני גם לא בא לי להיות נפוחה במסה.
אשמח לשמוע איך אפשר לעלות מסה מבלי להיראות נפוחה (אם יש אפשרות כזאת בכלל)
ואם יש למישהו תפריט לדוגמא שיכול להתאים לי אשמח

את לא תראי נפוחה מעלייה במסה, אולי אם תעלי הרבה מידי שומן על הדרך
תתחילי לאט לאט לעלות קלוריות ולהתאמן אימוני כוח בהתאם, תגיעי ל300 כזה מעל הנייטרלי ותראי לפי משקל גוף היקפים ומראה אם את הכיוון שאת מרוצה ממנו

היי אני אחרי חודשיים של חיטוב שבהם הורדתי ממשקל 51 ל48 הגובה שלי זה 156 ונכון לעכשיו אני עם 21-22 אחוז שומן
. מתלבטת אם לסיים עם החיטוב התפריט שלי 1400 קלוריות ו3 אימוני כוח בשבוע ואחד אירובי אני ממש סבבה אוכלת טוב לא רעבה וגם כמעט בלי חשקים אבל הגוף לא נראה שרירי מצד שני גם לא בא לי להיות נפוחה במסה.
אשמח לשמוע איך אפשר לעלות מסה מבלי להיראות נפוחה (אם יש אפשרות כזאת בכלל)
ואם יש למישהו תפריט לדוגמא שיכול להתאים לי אשמח
קודם כל אם את מרגישה שסיימת עם החיטוב את יכולה לצאת ממנו ברוורס-דיאט
באמת כדי לצמצם צבירה של שומן ונוזלים-
תזונה ותוספים - סיימתם תקופה של הורדה במשקל/ירידה באחוז שומן/חיטוב – כמה הגוף שלכם מנסה להשתגע?

בשביל מסת שריר יש היגיון במאזן ניטרלי לכל הפחות עם עדיפות לעודף קלורי קל,
בסופו של דבר אם התוכנית כוח שלך מספיק טובה ומתאימה אין סיבה שלא תצליחי לצבור מסת שריר.

תפריט לדוגמא זה משהו שתצטרכי לקבל מאיש מקצוע שינתח את הפרטים האישיים שלך,
בטח במידה וחשוב לך לעשות את התהליך הזה כמה שיותר מדויק.

בהצלחה 🙃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית