הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין מתקדמים באימוני בטן

• פותח/ת השרשור Hen_hen
  • פורסם בתאריך

Hen_hen

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
אני עושה אימוני בטן שאני שוכב על מזרון על הגב ומרים את הרגליים בצורה ישרה לכיוון הפנים עם עליה גם של הטוסיק(כמו עמידת נר), אני מתקדם בחזרות אבל כמה אפשר? זה גם נהיה קצת מציק לעשות כמות גדולה של חזרות כל פעם

נשמע מפחיד להוסיף לזה משקל אלא אם זה משקולת רגליים (שרוול כזה שמקיף את הרגל). הייתי שוקל לעבור לתרגיל אחר. אולי dragon flags אם אתה אוהב את הסגנון של עכשיו או גלגל בטן

• פותח/ת השרשור
שים משקולת בין הרגליים
חחחח ייפול לי על הראש

נשמע מפחיד להוסיף לזה משקל אלא אם זה משקולת רגליים (שרוול כזה שמקיף את הרגל). הייתי שוקל לעבור לתרגיל אחר. אולי dragon flags אם אתה אוהב את הסגנון של עכשיו או גלגל בטן

איך זה יפתור לי את הבעיה אם אני יעבור ל dragon flags ? וגם נראה לי שזה מה שאני עושה, תסתכל ב 0:25 זה התרגיל שאני עושה, לא יודע בדיוק מה השם של זה

חחחח ייפול לי על הראש

איך זה יפתור לי את הבעיה אם אני יעבור ל dragon flags ? וגם נראה לי שזה מה שאני עושה, תסתכל ב 0:25 זה התרגיל שאני עושה, לא יודע בדיוק מה השם של זה

ראית את כל הסרטון או רק את ההתחלה ? המינימום זה לחפש מה זה דרגון פלאגס, שזה תרגיל קשה משמעותית ממה שאתה עושה כרגע. הנקודה שלי הייתה לעבור לתרגיל יותר קשה, ודראגון פלאגס זו אופציה טובה. ככה תוכל לעשות פחות חזרות. אז זה או גלגל בטן אם אתה מחפש משהו שההתקדמות בו יותר פשוטה, למרות שתכלס גם פה תצטרך להכנס ולהבין את הטכניקה מסרטון.

וגם נראה לי שזה מה שאני עושה
למה לבחור תרגיל שנראה כזה לא נוח? למה לא לעשות הנפות כשאתה על המקבילים/ גלגל בטן/ כפיפות במכונה/ כפיפות בפולי/ כפיפות בבנץ שיפוע שלילי/ משהו כזה פשוט טכני ושפשוט להעלות בו עומס? יש פשוט כל כך הרבה תרגילים לשריר הזה שהם כל כך פשוטים ולא יוצרים בעיות, וזה שריר כל כך קטן שלא צריך לשבור את הראש אחרי ה"תרגיל המושלם".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית