הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מצב הידיים בסקוואט.

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
לאחרונה הידייים כואבות לי לאחר ביצוע התרגיל, אני הייתי מבצע h.bar ולפני 3 חודשים לערך עברתי ל l.bar.
לגביי הטכניקה אני די סגור הקדשתי לזה זמן ומחשבה רק דבר אחד לא מובן לי למה לעזאזל כואב לי כל איזור המרפק {פחות המרפק עצמו אלה יותר החלק הפנימי של היד איזור הביספ והמפרק כלפיי מטה}...
אני אוחז את המוט די רחב כי לצערי אני לא מספיק גמיש.
אוליי זה מעומס?
התקדמות מהירה מידיי?
אוליי אני דוחף את המרפקים יותר מידיי כלפיי מעלה {זה גורם למתיחה של כל האיזור אם חגורת הכתפיים}
אוליי אני לא אוחז נכון?
גלוקוזמין יכול לעזור?

ברוך בואך לקבוצת הסובלים מלואו בר.
זה קורה כמעט לכל אחד שמתחיל עם התרגיל (אני סובל מזה כבר שבועיים), אצלי הכאב התחיל במרפק וכשהרחבתי את האחיזה הוא עבר לאמות. בעיקרון לא מצאתי משהו שיכול לעבוד (בהנחה שמנח הידיים בסדר) חוץ מאולי חימום האיזור + תרגילים שמשתפים את האמה באופן פעיל (לחיצות, מתח וקרלז).

אתה כנראה לא אוחז נכון, מפרק כף היד צריך להיות ישר (להמשיך את האמה), הגב שלך אמור להחזיק את כל המשקל ולא הידיים. התפקיד של הידיים הוא ללחוץ את המוט אל הגב ע"י זה שתרים מרפקים, מה שגם יעזור לפלג הגוף העליון שלך להתכווץ וליצור מקום טוב למוט לשבת עליו.

ברוך בואך לקבוצת הסובלים מלואו בר.
זה קורה כמעט לכל אחד שמתחיל עם התרגיל (אני סובל מזה כבר שבועיים), אצלי הכאב התחיל במרפק וכשהרחבתי את האחיזה הוא עבר לאמות. בעיקרון לא מצאתי משהו שיכול לעבוד (בהנחה שמנח הידיים בסדר) חוץ מאולי חימום האיזור + תרגילים שמשתפים את האמה באופן פעיל (לחיצות, מתח וקרלז).

אף פעם לא קרה לי דבר כזה 😲

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא אוחז נכון, מפרק כף היד צריך להיות ישר (להמשיך את האמה), הגב שלך אמור להחזיק את כל המשקל ולא הידיים. התפקיד של הידיים הוא ללחוץ את המוט אל הגב ע"י זה שתרים מרפקים, מה שגם יעזור לפלג הגוף העליון שלך להתכווץ וליצור מקום טוב למוט לשבת עליו.

אף פעם לא קרה לי דבר כזה 😲
המנח של פרק כף היד שלי ישר... אני לא ממש אוחז את המוט אלה דוחף אותו עם הכריות של כף היד אל הגב.

והכאב שלי הוא בדיוק איך שמר לטיסימוס תיאר אותו.
היום עשיתי את הסטים של הסקוואט ולא יכל תי להמשיך את האימון מרוב כאבים.
גלוקוזמין יכול לעזור??

משהו כמו שבועיים כבר. התחיל בקטן, כיום אחרי הסטים של הסקוואט אני בקושי מצליח ללחוץ.
אני חושב שאני אשנה את הסדר ואתחיל עם הלחיצות ורק אח"כ הסקוואט עד שזה יסתדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית