עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
14-30בכמה אחוזי שומן בערך אמורים להתחיל חיטוב?
תלוי כמה אתה רוצה לעלות בחודש ובשקילות שלך.ואם אני עושה מסה נקייה כמה קלוריות אני אמור לאכול ביום בערך?
טעות שלי אח התכוונתי מסה ולא חיטוב*14-30
כלומר מתי שרוצים
תלוי כמה אתה רוצה לעלות בחודש ובשקילות שלך.
בדרך כלל 300-500 יותר מהניטרלי אבל זה מספר מאוד כללי..
אז אותו דבר רק הפוךטעות שלי אח התכוונתי מסה ולא חיטוב*
אני פשוט מתקשה לחשב כמה הניטרלי שלי.טעות שלי אח התכוונתי מסה ולא חיטוב*
זה לא משנה מה אתרים כותבים, הם גם לא יודעים. פשוט תעקוב אחרי השקילות ותשנה את הכמות קלוריות בהתאם עד שתגיע לקצב עלייה שאתה שואף אליו.אני פשוט מתקשה לחשב כמה הניטרלי שלי.
אתרים כותבים שהנטרלי שלי הוא 2000 אבל זה לא הגיוני אני מטר 85 ושוקל 84
אבל כרגע אני בחיטוב אז זה יהיה יותר קשה לדעתזה לא משנה מה אתרים כותבים, הם גם לא יודעים. פשוט תעקוב אחרי השקילות ותשנה את הכמות קלוריות בהתאם עד שתגיע לקצב עלייה שאתה שואף אליו.
מה הבעיה? כשאתה מסיים חיטוב תוסיף כל שבוע 100 קלוריות עד שתגיע לקצב עלייה הרצוי, די פשוט.אבל כרגע אני בחיטוב אז זה יהיה יותר קשה לדעת
הכוונה שלי זה שאני מנסה להבין כמה הגוף שלי שורף ביום ואת הערך הניטרלימה הבעיה? כשאתה מסיים חיטוב תוסיף כל שבוע 100 קלוריות עד שתגיע לקצב עלייה הרצוי, די פשוט.
אז אני מסביר לך שוב, בשביל לדעת כמה הגוף שורף אתה צריך לעקוב אחרי המשקלים וכל שבוע/שבועיים להוסיף/להוריד קלוריות בהתאם לשינויים במשקל. ברגע שתגיע למצב שהמשקל לא משתנה תדע שאתה מכניס כמו שאתה מוציא, וככה תדע כמה אתה מוציא.הכוונה שלי זה שאני מנסה להבין כמה הגוף שלי שורף ביום ואת הערך הניטרלי
אני רוצה לדעת ברגע שאני בחיטוב והגוף שלי שורף 2500 קלוריות אז אני יודע כמה קלוריות אני שורף ביום.
כרגע אין לי מושג כמה הגוף שלי שורף ואני לא מצליח להבין את זה