הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו שקראתי שקצת מפחיד אותי לגבי תוספי החלבון

• פותח/ת השרשור rodrino
  • פורסם בתאריך

rodrino

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
-161
54
0
טוב קודם כל אני אציין שאני ממש אבל ממש לא בא לפרסם מוצר או לעשות משהו שדומה לזה, פשוט הגעתי למשהו שקראתי שקצת מפחיד אותי לגבי תוספי החלבון
יש את המוצר החדש הזה שהוציאו "פפטומילק" ועכשיו באתר שלהם רשום כל מני דברים על כך שתוספי המזון בעולם הם מעובדים ובעצם בגלל שהם מעובדים ולא בהרכבם הביולוגי הרבה מהרכיבים שלהם לא פעילים ולא חיוניים בכלל ואומרים שם שלוקחים את המי גבינה ממים של תעשיות החלבון שזו הרמה הכי נחותה. עכשיו ברור לי שיש להם אינטרס לקדם את המוצר שלהם אבל למרות זאת, יש להם שם מקורות של מחקרים וגם על פי ההגיון אפשר להבין שלא ייצרו עבור כל העולם את הדבר הטבעי והאיכותי הרי כמה אבקות חלבון יש שקונים ואוווו... מלא. וחוץ מזה שאם להם יש אינטרס לקדם את המוצר שלהם, אז לכל החברות בעולם כמובן יש את אותו האינטרס ואולי דווקא התוספים שמוכרים לנו בכל העולם הם סתם סינטטים ואיכות זבל ולא שווים. המוצר שהם מציגים יעני הרכיבים שלו הם מחלב פרה טרי.
והם רושמים שם על חלבון האיזוליט שהוא אפילו יותר גרוע כי הוא עבר יותר תהליכי עיבוד, נו אז מה הקטע?? מה שווים התוספים אם כך? אפילו על קוטג' הם רשמו שהחלבון שם עבר עיבוד כי הרי הוא לא נשמר בטמפרטורות שמשנים אותו אז זה סתם חלבון מעובד.
אתם חייבים לקרוא ולומר לי מה דעתכם, קצת מפחיד לגבי המי גבינה לא יודע לחשוב שהכל זה סתם סינטטי ואולי לא מועיל? וכל יום 30 גרם נכנסים לגוף זה מוזר לי כזה, בכל מקרה תקראו הנה הדף שאלות ותשובות: http://www.inogen.co.il/index.php?menu=300 ובסוף הדף יש אפילו מקורות של מה שרשום. בבקשה תנו את דעתכם!
ודרך אגב רשום שם משהו על כך שאסור לערבב את המוצר שלהם עם בלנדר חשמלי בגלל שזה הורס את ההרכב המקורי העדין של החומר, זאת אומרת שגם באבקות האחרות עדיף שלא לערבב בבלנדר חשמלי?

טוב אז תקנה חווה
עם 1000 פרות ושוורים
ל1ל תרנגולות
שדה גדול ששם תגדל לבד את הירקות ופירות שלך
רצוי לייד מעיין מים

כל מה שאתה דוחף לפה הוא מחיות מוזרקות בויטמינים/סטרואידים
וכל הירקות מרוססים מההשקיה ככה ששטיפה לא עוזרת
לאכול בריא זה דרך להוציא ממך כסף זה הכל (בדיוק כמו המוצר שאתה שואל עליו וחבריו)

• פותח/ת השרשור
נו אז במוצר הזה דבירתי עליו בפוסט הזה, הם רושמים שזה מגיע מחלב פרה טרי שלא הזריקו להם שום דבר ולא כלום. יש גם את חלבון בקזאין של אופטימום שראיתי ששם ברכיבים רשום "מיסלר" שאכן זהו המקור הטבעי..

והמוצר הזה לא יקר, הוא עולה 150 בערך לקילו. זה כמו שתקנה 2.4 קילו ב350 ש"ח מה ההבדל? ופה זה עוד טבעי

---------- התגובה התווספה ב 15:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:12 ----------

הבעסה העיקרית זה שהם רושמים שדווקא החלבון היקר שנמכר (איזולייט) הוא דווקא הפחות איכותי מאשר המי גבינה המרוכזים בגלל שעבר יותר תהליכי עיבוד ושינוי ובעצם הרכיבים הפעילים נהרסים ולא כמו בצורתם המקורית.
אז כאילו לוקחים מאיתנו יותר כסף עבור מוצר שהוא פחות טוב??

לוקחים יותר כסף על מוצר שהפקתו עולה יותר.
אבל אני באמת לא מבין מה אתה רוצה. קראת את התגובות, בחר מוצר ולך עליו.
אם באמת לא באת לעשות פרסומת, ושמעת את כל מה שאמרו כאן, זה הדבר היחיד שנותר.

• פותח/ת השרשור
סבבה, בכל מקרה קראתי שרצוי לשלב אבקת קזאין יחד עם מי גבינה, שווה לקנות את שתי הדברים?

---------- התגובה התווספה ב 16:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:08 ----------

ודרך אגב, אז לא נורא לשתות שייק חלבון מי גבינה יחד עם חלב? זה טוב יותר? זה לא דופק את המהירות בגלל סוג החלבון והשומן שבפנים?

• פותח/ת השרשור
איזה פרסומת?? אני מנסה להבין מהי העדיפות? מי גבינה או קזאין או שילוב בניהם!! אני לא מדבר על משהו ספציפי!!

נערך לאחרונה:
נו אז במוצר הזה דבירתי עליו בפוסט הזה, הם רושמים שזה מגיע מחלב פרה טרי שלא הזריקו להם שום דבר ולא כלום. יש גם את חלבון בקזאין של אופטימום שראיתי ששם ברכיבים רשום "מיסלר" שאכן זהו המקור הטבעי..

והמוצר הזה לא יקר, הוא עולה 150 בערך לקילו. זה כמו שתקנה 2.4 קילו ב350 ש"ח מה ההבדל? ופה זה עוד טבעי

---------- התגובה התווספה ב 15:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:12 ----------

הבעסה העיקרית זה שהם רושמים שדווקא החלבון היקר שנמכר (איזולייט) הוא דווקא הפחות איכותי מאשר המי גבינה המרוכזים בגלל שעבר יותר תהליכי עיבוד ושינוי ובעצם הרכיבים הפעילים נהרסים ולא כמו בצורתם המקורית.
אז כאילו לוקחים מאיתנו יותר כסף עבור מוצר שהוא פחות טוב??

לוקחים כסף מטמבלים שמוכנים לשלם אותו
ככה זה בכל תחום

קזאין=חרטא. מספיק עם הבזבוז כסף הזה. אתה רוצה לקנות גם שורפי שומן וBCAA?

• פותח/ת השרשור
למה חרטא? על סמך מה אתה אומר את זה? רושמים כל כך הרבה שקזאין נשאר בגוף (מתעכל) לאורך זמן ובמחקרים שעשו מצאו שמי שצריך מי גבינה חומצות האמינו בדם עלו משמעותית במהירות ומצד שני נעלמו מהר מאוד מהדם לעומת קזאין שמצאו שנשאר לאורך זמן בדם.

ואם אתה אומר שקזאים זה חרטא, בוא ותסביר לי למה מי גבינה שרוב האנשים קונים זה לא חרטא?

כי ההבדל בזמני עיכול שלהם הוא חצי שעה. זה מה שעושה לך טוב? חצי שעה? וגם אם זה היה 5 שעות, אני עדיין לא מבין מה זה משנה.
עכשיו הבנת למה זה חרטא?

• פותח/ת השרשור
אוקיי, מקבל את דעתך 😃 פשוט רושמים שקזאין נשאר בדם יותר זמן ממי גבינה גם בלי קשר לעיכול
תודה..

מצטער לבשר שקזאין לא מגיע לדם. הוא מתפרק לחומצות אמינו לפני (כמו כל חלבון שאתה אוכל)

למה חרטא? על סמך מה אתה אומר את זה? רושמים כל כך הרבה שקזאין נשאר בגוף (מתעכל) לאורך זמן ובמחקרים שעשו מצאו שמי שצריך מי גבינה חומצות האמינו בדם עלו משמעותית במהירות ומצד שני נעלמו מהר מאוד מהדם לעומת קזאין שמצאו שנשאר לאורך זמן בדם.

ואם אתה אומר שקזאים זה חרטא, בוא ותסביר לי למה מי גבינה שרוב האנשים קונים זה לא חרטא?
הבאתי לך את המאמר שמדבר על אבקות חלבון מי גבינה, למטה יש רפרנסים למחקרים על אבקות חלבון מי גבינה שמראים שהוא כן יעיל, תמיד אפשר למצוא דברים שסותרים אחד את השני. זה שחומצות האמינו נשארות בדם לאורך זמן לא אומר שסינטזת החלבון בשריר נמשכת. תפסיק להתעסק בקקה. תעשה מה שאתה רוצה גם אם זה לבזבז מלא כסף על משהו מיותר כמו אבקת קזאין, המטרה של האבקות היא בכלל לעזור לאדם לצרוך מספיק חלבון, וחלבון זה חלבון בלי להתעסק בקקה ולהכנס לפרטים הקטניים כמו מלא/לא מלא נספג מהר/לאט, הדברים האלה לא ממש משנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית