עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שעובדים על חזה הכתפיים עובדות גם אז לא כדאי כבר לעשות כתפיים?פחות ממליץ שילוב של חזה וכתפיים באותו אימון מנסיון ואני עוד מתאמן ותיק אז תחשוב
תעשה מה באלך מבחינת התאוששות כל עוד זה לא יום אחרי יום על אותם קבוצות שריר הכל סבבה
ומה עם החזה ?שעובדים על חזה הכתפיים עובדות גם אז לא כדאי כבר לעשות כתפיים?
יש כל כך הרבה אנשים שעושים את זה... גם חזקים מאוד. צריך לנהל עומסים קצת חכם יותר, נכון, אבל זה לגמרי אפשרי.מי שמצליח להתקדם גם בבנץ וגם בפרס בו זמנית..
אני מוריד תכובע!
צריך חלוקת עומסים מארץ החלומות
כי לא כולם מעדיפים בנץ על פני פרס.למה לא להתמקד בבנץ ולתת עזר עם פרס?
לא בדיוק. קודם כל הכתף לא מעורבת ברמה רלוונטית בבנץ (חוץ מכתף קדמית), דבר שני יש הבדל בין כתף וחזה ללחיצה מבנץ או בעמידה.מבנץ ״חזק״ תקבל גם חזה וגם כתף חזקים
ברור לי בהחלט 😃לא בדיוק. קודם כל הכתף לא מעורבת ברמה רלוונטית בבנץ (חוץ מכתף קדמית), דבר שני יש הבדל בין כתף וחזה ללחיצה מבנץ או בעמידה.
בעיני יש הבדל עצום בין ללחוץ מבנץ ובין מעל הראש, מכל כך הרבה בחינות. נכון שיהיה להם קריאובר אחד לשני, אבל זה כמו סקוואט ודדליפט.
בשורה התחתונה בנץ ופרס זה תנועות שונות, ולא כולם מעדיפים בנץ דווקא. כמו שאתה אוהב בנץ, וכמו שמישהו אחר אוהב זרצר סקוואט, ככה מישהו אחר אוהב פרס.
ממה שאתה נהנה ממנו יותרברור לי בהחלט 😃
אני פשוט חושב,ממה מקבלים יותר ערך מוסף.
אני גם אשמח לשמוע מה דעתם של המכובדים..אין לי מספיק ניסיון/ידע כדי להגיד מה שאגיד עכשיו, אבל אני חושב שפרס מייצג כח בפלג גוף העליון הרבה יותר טוב מאשר בנץ'. יש בכל מכון רנדומלי חבר'ה שנותנים 100 בנץ' לחזרות ואז דופקים פרס עם 40 קילו וצועקים.
לדעתי, זה לא כמו סקוואט ודדליפט.
אני אשמח שמישהו שיודע לתת תשובה יותר חד משמעית יגיב פה
@elchonon
@StrongEnough
@פנקייק
מארק ריפטו בדעה שלך.אין לי מספיק ניסיון/ידע כדי להגיד מה שאגיד עכשיו, אבל אני חושב שפרס מייצג כח בפלג גוף העליון הרבה יותר טוב מאשר בנץ'. יש בכל מכון רנדומלי חבר'ה שנותנים 100 בנץ' לחזרות ואז דופקים פרס עם 40 קילו וצועקים.
@elchonon
@StrongEnough
@פנקייק
אני גם חושב שזה מורכב בעיקר משני דברים:אין לי מספיק ניסיון/ידע כדי להגיד מה שאגיד עכשיו, אבל אני חושב שפרס מייצג כח בפלג גוף העליון הרבה יותר טוב מאשר בנץ'. יש בכל מכון רנדומלי חבר'ה שנותנים 100 בנץ' לחזרות ואז דופקים פרס עם 40 קילו וצועקים.
@elchonon
@StrongEnough
@פנקייק
אין לי מספיק ניסיון/ידע כדי להגיד מה שאגיד עכשיו, אבל אני חושב שפרס מייצג כח בפלג גוף העליון הרבה יותר טוב מאשר בנץ'. יש בכל מכון רנדומלי חבר'ה שנותנים 100 בנץ' לחזרות ואז דופקים פרס עם 40 קילו וצועקים.
@elchonon
@StrongEnough
@פנקייק
אין לי מספיק ניסיון/ידע כדי להגיד מה שאגיד עכשיו, אבל אני חושב שפרס מייצג כח בפלג גוף העליון הרבה יותר טוב מאשר בנץ'. יש בכל מכון רנדומלי חבר'ה שנותנים 100 בנץ' לחזרות ואז דופקים פרס עם 40 קילו וצועקים.
שוב אמרתי לא כדאי בגלל שהכתף מתעייפת בתרגילי חזה, עדיף לשלב אם כבר גב וכתפיים שם זה פחות משפיע ואפשר לבודד את הכתף אחר כך כמו שצריך בהצלחה.שעובדים על חזה הכתפיים עובדות גם אז לא כדאי כבר לעשות כתפיים?