הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בבקשה דעה תכנית שהמאמנת נתנה לי

נחוץ

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, לקחתי מאמנת אישית והיא נתנה לי תכנית אימונים והייתה איתי אני חייבת לשמוע דעה לגבי התכנית שהיא נתנה לי איך זה נראה בעינכם
Fbw.. התכנית
4x8 היפטראסט
משיכת רגל אחורה 3x10
כבל רואו בעמידה ואחרי כל משיכה בזמן שאני מחזיקה את הכבל לעשות סקוואט..(?)3x10
רואו במכונה 3×10
מרחיקי ירך 3x10
מקרבי ירך 3x10
שכיבות סמיכה על שיפוע חיובי 3x10

לא לעניין. כן, זה בסדר לתת יותר תשומת לב בתכנית לשרירים שבא לך להדגיש, ובד״כ בנות בוחרות בגלוטוס(ישבן), ירך אחורי(האמס), צידי(מקרבים) וקדמי(קוואדס) אך יש לך כאן *בלבד* תרגיל אחד לחזה.
זה באמת נראה לך לעניין?
איפה תשומת לב לגב, חזה, כתפיים, ידיים ובטן? נאדה?

נערך לאחרונה:
היי, לקחתי מאמנת אישית והיא נתנה לי תכנית אימונים והייתה איתי אני חייבת לשמוע דעה לגבי התכנית שהיא נתנה לי איך זה נראה בעינכם
Fbw.. התכנית
4x8 היפטראסט
משיכת רגל אחורה 3x10
כבל רואו בעמידה ואחרי כל משיכה בזמן שאני מחזיקה את הכבל לעשות סקוואט..(?)3x10
רואו במכונה 3×10
מרחיקי ירך 3x10
מקרבי ירך 3x10
שכיבות סמיכה על שיפוע חיובי 3x10

לפני שקוטלים אפשר לדעת מה אמרת לה?
מה המטרה שלך? איפה רצית לתת דגש?
למה הגעת אליה מלכתחילה?

לא רואה בעיה בתוכנית אם המטרה היא דגש גלוטס.

לא רואה תוכנית
זאת לא תוכנית. אם חבר הביא לה איזה משהו בקטנה אז סבבה, אבל היא אשכרה שילמה לאיש מקצוע שייתן לה את זה, אתה באמת לא רואה פה בעיה? לא שזה אשמתה ולא שההטרלות פה אישיות אליה או משהו, אבל לקחת על דבר כזה כסף זה גניבה.

איזה כיף זה לבקר מאמנים אחרים?
במיוחד אם אתה לא מאמן בעצמך?

אין לנו שום קונטקסט, לא ראינו מראה גופני שלך, לא שמענו מה המטרות, וותק אימונים, ושום דבר.

אני יכול בקלות לומר שזאת תוכנית על הפנים לשחיין או לטפסן, אבל אין לי שמץ של מושג כלום לגבי המערכת יחסים של המאמן מתאמן שהתרחש כאן.

לא רשום המשקלים שהמאמנת הציעה או צורת התקדמות. לא ידוע אם מדובר במאמנת אישית בתשלום, או מאמנת ציבורית שזיהתה מתאמנת לא רצינית חופרת וניפנפה אותה עם רשימת מכולת (בלי להעליב, אני באמת לא יודע מה הלך שם).

אני משתדל להיזהר לא לצאת על אף אדם בלי שאני יודע במה מדובר.

הפגיזו פה בצורה קיצונית, אם תסתכלו על תוכניות לישבן של ברט קונטררס, זה לרוב מורכב מסופר סט של תרגיל ישבן עם עוד תרגיל חזה/גב, סה''כ 3 סופר סטים באימון.
משמע סהכ תרגיל חזה/כתפיים ותרגיל גב אחד באימון עם שלושה/ארבעה תרגילי רגליים לרוב עם דגש לישבן, הוא מנסה לתקוף אותו אנכית, אופקית, וצידית, בכמה טווחי חזרות, עם עוד תרגילי בטן בסוף.
המאמן הכי "מוסמך" בתחום אפשר להגיד, עם הרבה ניסיון, וגם אדם מאוד מגובה מחקרית.
אז מבחינת נפח לחזה וגב זה ממש מה שהולך.

הנה קישור לתוכניות שלו מסטרונג קרבס בשביל פותחת האשכול.
Booty-ful Beginnings Workout A: Weeks 1-4 Training Log

ומצרף גם סרטון מעניין שלו על חוק השלוש כאן

מאמין שאת מתחילה ותוכנית גנרית למתחילים שנוסתה ועבדה על הרבה אנשים (סטייל התוכניות של ברט) זה הדבר הכי טוב שתוכלי לעשות.
וגם התוכנית שהמאמנת בנתה לך תהיה בסדר.

בהצלחה.

לא ידוע אם מדובר במאמנת אישית בתשלום, או מאמנת ציבורית שזיהתה מתאמנת לא רצינית חופרת וניפנפה אותה עם רשימת מכולת (בלי להעליב, אני באמת לא יודע מה הלך שם).
לקחתי מאמנת אישית

הגישה של "אתה לא מאמן בעצמך אז אתה לא יכול לבקר כלום" כבר מאוסה

לא צריך להיות גאון גדול כדי להביןש מדובר במתאמנת מתחילה שאין לה הרבה מושג, הלכה למאמנת אישית שילמה כסף וקיבלה את הביזיון הזה תחת הגדרה של תכנית

לא צריך להיות גאון גדול כדי להביןש מדובר במתאמנת מתחילה שאין לה הרבה מושג, הלכה למאמנת אישית שילמה כסף וקיבלה את הביזיון הזה תחת הגדרה של תכנית
יכול להיות
אבל יכול להיות שלא.
מה שאומר לך שהאצבע קלה קלילה כמו חטיף קליק על המקלדת,דבר שפשוט מוזיל את המילה מאמן.
אנינו לא יודעים מה המטרה שלה,איך היא נראית ומה היא אמרה למאמנת.

לא להיות מאמן לא אומר שאין לך ידע באימונים. זה אומר שאולי אתה לא מכיר את היחס מאמן מתאמן שאולי היה כאן שהוביל לרשימת התוכנית.

אנשים שואלים אותי הרבה פעמים לטיפים באימונים, יגידו שנתתי להם תוכנית כשזה רחוק מזה.

אין לי שום אינפורמציה כדי לבקר. יכול להיות שנעשה כאן עוול, פותחת הפוסט לא נתנה אף מידע רלוונטי.

לפני שקוטלים אפשר לדעת מה אמרת לה?
מה המטרה שלך? איפה רצית לתת דגש?
למה הגעת אליה מלכתחילה?

לא רואה בעיה בתוכנית אם המטרה היא דגש גלוטס.
אימלההההההההההההה כל תגובה שאני קורא אני מעלה 7.5 מסת שריר
לא להיות מאמן לא אומר שאין לך ידע באימונים. זה אומר שאולי אתה לא מכיר את היחס מאמן מתאמן שאולי היה כאן שהוביל לרשימת התוכנית.

אנשים שואלים אותי הרבה פעמים לטיפים באימונים, יגידו שנתתי להם תוכנית כשזה רחוק מזה.

אין לי שום אינפורמציה כדי לבקר. יכול להיות שנעשה כאן עוול, פותחת הפוסט לא נתנה אף מידע רלוונטי.
עזוב שטויות בוא לגבעתיים לאימון גב

הפגיזו פה בצורה קיצונית, אם תסתכלו על תוכניות לישבן של ברט קונטררס, זה לרוב מורכב מסופר סט של תרגיל ישבן עם עוד תרגיל חזה/גב, סה''כ 3 סופר סטים באימון.
משמע סהכ תרגיל חזה/כתפיים ותרגיל גב אחד באימון עם שלושה/ארבעה תרגילי רגליים לרוב עם דגש לישבן, הוא מנסה לתקוף אותו אנכית, אופקית, וצידית, בכמה טווחי חזרות, עם עוד תרגילי בטן בסוף.
המאמן הכי "מוסמך" בתחום אפשר להגיד, עם הרבה ניסיון, וגם אדם מאוד מגובה מחקרית.
אז מבחינת נפח לחזה וגב זה ממש מה שהולך.

הנה קישור לתוכניות שלו מסטרונג קרבס בשביל פותחת האשכול.
Booty-ful Beginnings Workout A: Weeks 1-4 Training Log

ומצרף גם סרטון מעניין שלו על חוק השלוש כאן

מאמין שאת מתחילה ותוכנית גנרית למתחילים שנוסתה ועבדה על הרבה אנשים (סטייל התוכניות של ברט) זה הדבר הכי טוב שתוכלי לעשות.
וגם התוכנית שהמאמנת בנתה לך תהיה בסדר.

בהצלחה.

בתור מישהו מהאלה שהעירו אני חייב לומר שעיקר התלונה שלי כלפי המאמנת זה לא לנפח, זה שהיא הביאה תבנית בלבד. אני לא מתכוון לקטע הזה שמתנשאים על מי שמביא תבנית קורא לה תוכנית, זה הגיוני, אני מתכוון לזה שלשלם על תבנית בלבד זה גניבה מצד המאמנת.
בנוגע לנפח, אני כן חושב שהוא קצת דפוק, לא משהו קיצוני אבל אני חושב שהכמות סטים שיש פה לתחת יעשו יותר נזק מתועלת. שוב, לא משהו קיצוני, אבל לקחת על זה כסף...
מה שכן, חסרה פה עבודה מעל הראש. אני חושב שלכוח כללי סוג של לחיצה מעל הראש היא הכרחית, למטרות מראה גם הנפות זה מספיק אבל חסר פה, ורק למטרות פאוורליפטינג אני לא רואה בזה טעם.
אני חושב גם שהחוסר איזון בין השרשרת האחורית לקוואדס מוגזם, ונשמע שקוואדס זה לגמרי מהמטרות העיקריות שלה.

קיצור, אם מישהי סתם בנתה לעצמה משהו בקטנה זה לגיטימי, אבל אם מישהי לוקחת כסף על לתת דבר כזה לאנשים היא גנבת.

רשום באופן מפורש שהיא לקחה מאמנת אישית

חוסר מתן כל שביב אינפורמציה רלוונטי פלוס העובדה שהיא שואלת אם ה"תכנית" הזו בסדר או לא מעיד על זה שלא מדובר במתמאמנת שיודעת מה היא עושה והלכה לבקש טיפ לתכנית לגלוטס וחזה עליון בפיגור

אבל אפשר להמשיך לשחק אותה תמימים

נו בגלל זה קיבלת הזמנה מה לא תגיע?
רחוק לי, אבל אשמח להיפגש לאימון בירושלים.
בתור מישהו מהאלה שהעירו אני חייב לומר שעיקר התלונה שלי כלפי המאמנת זה לא לנפח, זה שהיא הביאה תבנית בלבד. אני לא מתכוון לקטע הזה שמתנשאים על מי שמביא תבנית קורא לה תוכנית, זה הגיוני, אני מתכוון לזה שלשלם על תבנית בלבד זה גניבה מצד המאמנת.
בנוגע לנפח, אני כן חושב שהוא קצת דפוק, לא משהו קיצוני אבל אני חושב שהכמות סטים שיש פה לתחת יעשו יותר נזק מתועלת. שוב, לא משהו קיצוני, אבל לקחת על זה כסף...
מה שכן, חסרה פה עבודה מעל הראש. אני חושב שלכוח כללי סוג של לחיצה מעל הראש היא הכרחית, למטרות מראה גם הנפות זה מספיק אבל חסר פה, ורק למטרות פאוורליפטינג אני לא רואה בזה טעם.
אני חושב גם שהחוסר איזון בין השרשרת האחורית לקוואדס מוגזם, ונשמע שקוואדס זה לגמרי מהמטרות העיקריות שלה.

קיצור, אם מישהי סתם בנתה לעצמה משהו בקטנה זה לגיטימי, אבל אם מישהי לוקחת כסף על לתת דבר כזה לאנשים היא גנבת.
בהחלט יש מאמנים רשלנים שמגיע להם כל ביקורת. אבל אני לא בטוח שבכלל מדובר במאמנת בתשלום ומה הם דיברו מעבר לרשימת התרגילים.

אולי אתם מוכשרים ממני, מצליחים לזהות רשלנות טוב ממני. אני בכל אופן לא בטוח.
רשום באופן מפורש שהיא לקחה מאמנת אישית

חוסר מתן כל שביב אינפורמציה רלוונטי פלוס העובדה שהיא שואלת אם ה"תכנית" הזו בסדר או לא מעיד על זה שלא מדובר במתמאמנת שיודעת מה היא עושה והלכה לבקש טיפ לתכנית לגלוטס וחזה עליון בפיגור

אבל אפשר להמשיך לשחק אותה תמימים
תתפלא איזה אנשים ראיתי קוראים למאמן ציבורי, אישי.

לא חסר כל שביב אינפורמציה, רק החלקים החשובים.

אם לפותחת הפוסט היה חשוב משהו, כנראה שהיא הייתה מגיבה כבר, לצערי לא נראה לי שמדובר כאן המתאמנת שרימו אותה.

אשמח לשמוע עוד מידע לפני שאני כותב משהו נגד מישהו, היא לא נתנה את זה.

אשמח לשמוע עוד מידע לפני שאני כותב משהו נגד מישהו, היא לא נתנה את זה.
ולא מעבר.
יש מצב וסיכוי טוב שכל החבר'ה שיצאו עליה בתגובות אכן צודקים אבל במה זה יתרום? המאמנת כנראה לא תקרא את התגובות ולגבי המתאמנת אני לא צריך להסביר.
בכל מקרה, גם אם נעשה לה עוול ונבנתה לה רשימת מכולת כמו שקורה ברוב המכונים המסחריים אפשר לכוון ולעזור, גם אתם התחלתם מאיפשהו.
שמח לראות תגובות כמו של אלחנן, אור ואפילו סרג' הפתיע ונתן פניני חוכמה ולא הטריל הפעם.

אני מסכים איתך שזה חסר, אבל אולי היא לקחה תוכנית ב30 שקל ממאמנת, אני לא יודע. ולמטרות היפרטרופיה לאו דווקא צריך התקדמות מוגדרת כמו לכח, הרוב יתאמצו מספיק ויעלו משקל כשמרגישים נכון וזה יספיק אם התזונה תהיה נכונה. ולפי התוכנית נשמע שהיא ביקשה תוכנית שתבנה לה ישבן, כל השאר בגדר סימנוב.
ושוב אגיד שהנפח הזה לישבן נמצא גם בתוכנית של ברט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית