עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ויהי בוקר ויהי ערב וריד אחדצפה בקובץ המצורף 77609
חג שמח לכולם
הלוואי והייתי משמר את השייפ הזהאחי אתה חטוב מדי זה לא נראה יפה
הלוואי והייתי משמר את השייפ הזה
למה אתה מצחצח שיניים באורביטול זה חרא משחה
חלאס להטריל חחחחחלמה אתה מצחצח שיניים באורביטול זה חרא משחה
תעשה לייזר הכי נוח הכי טובחלאס להטריל חחחחח
יואו חייב לגלח את כל הקונסטלציה כבר לא רואים את השרירים מרוב היער זה כבר לא גברי
כמה בימינו הנזק לכל הגוף? יש מקום מומלץ כמ פעמים צריך להגיע? כולם אותו דבר או יש מקומות שהורסים את העור?תעשה לייזר הכי נוח הכי טוב
אני עושה בפרופורציה התחלתי עם שתי אזורים בטן+חזה מלא (רוצה כול הגוף אבל לא יודע אם ישפיע טוב כי אני על סטרואידים) בנתיים אז 2 אזורים מלאים יצא לי 3000 שקל ל10 טיפולים+קיבלתי איזור מתנה ..אני מגיע לטיפול פעם ב3 חודשים...כמה בימינו הנזק לכל הגוף? יש מקום מומלץ כמ פעמים צריך להגיע? כולם אותו דבר או יש מקומות שהורסים את העור?
למה זה משנה אם אתה על חומרים בשביל לעשות לייזר? ומה טיפול אצל כולם זה כל 3 חודש כלומר טיפול מצא זה כמה שנים?אני עושה בפרופורציה התחלתי עם שתי אזורים בטן+חזה מלא (רוצה כול הגוף אבל לא יודע אם ישפיע טוב כי אני על סטרואידים) בנתיים אז 2 אזורים מלאים יצא לי 3000 שקל ל10 טיפולים+קיבלתי איזור מתנה ..אני מגיע לטיפול פעם ב3 חודשים...
כמה בימינו הנזק לכל הגוף? יש מקום מומלץ כמ פעמים צריך להגיע? כולם אותו דבר או יש מקומות שהורסים את העור?
לכן אני התחלתי עם חזה בטן לראות מה הלוז, בתכלס אם תופס טוב ממשיך את כול הגוף,נקווה שיתפוסלא ממליץ למסוייקלים לייזר, כל עוד הרמות טסטורון שלך בתנודות, הלייזר לא יעזור והצמיחה תתחיל כל פעם מחדש.
בגלל הורמונים...משפיע על שיער אצל כולם זה בממוצע כול חודשיים שלוש עד כמה שידוע לילמה זה משנה אם אתה על חומרים בשביל לעשות לייזר? ומה טיפול אצל כולם זה כל 3 חודש כלומר טיפול מצא זה כמה שנים?
לא בעיה לעשות לייזר, מה שזה מצמיח זה די מינורילכן אני התחלתי עם חזה בטן לראות מה הלוז, בתכלס אם תופס טוב ממשיך את כול הגוף,נקווה שיתפוס
בגלל הורמונים...משפיע על שיער אצל כולם זה בממוצע כול חודשיים שלוש עד כמה שידוע לי
מה קורה אביב בריוניזה? מתי אתה מעלה תמונות עדכון חדשות?לא בעיה לעשות לייזר, מה שזה מצמיח זה די מינורי
תלוי בביקוש, מעוניינים שאעלה?מה קורה אביב בריוניזה? מתי אתה מעלה תמונות עדכון חדשות?