הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תאי שומן והשפעתם

INSTINCT

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
2
25
2
שלום
בילדותי סבלתי מעודף משקל
הגובה שלי 1.84
בגיל 17 שקלתי איזור ה95-99 על 32% שומן
עכשיו שנתיים של אימון ותזונה ולאחר כמה מחזורים של מסה וחיטוב אני 84 על 24% שומן
רציתי לדעת אם כך שסבלתי מעודף משקל בילדות יכול למנוע ממני להגיע לתוצאה מסוימת ולהפוך את העניין לבלתי אפשרי בשל עודף תאי שומן והנטייה להשמנה בגלל זה
אני שואף בחיטוב הקרוב לאיזור ה 16 אחוז שומן השאלה הנוספת שלי היא לאיזה משקל אני אצטרך לשאוף ושלא אסיים את החיטוב בתת משקל בשל השאיפה שלי לאחוז שומן הזה

תודה

נערך לאחרונה:
מה הגובה שלך?
לא תהיה לך שום בעיה להגיע לא.ש הזה,
עניין של מה יהיה הרכב הגוף תלוי נטו בך ובשילוב אימונים בהתאם.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מה הגובה שלך?
לא תהיה לך שום בעיה להגיע לא.ש הזה,
עניין של מה יהיה הרכב הגוף תלוי נטו בך ובשילוב אימונים בהתאם.

בהצלחה
1.84 לא השתנתי מאז
אז לתאי שומן אין השפעה על התקדמות באחוז שריר ושומן?

1.84 לא השתנתי מאז
אז לתאי שומן אין השפעה על התקדמות באחוז שריר ושומן?
לא ראיתי שרשמת סליחה,
אני לא מבין את הכוונה שלך, אם אתה עושה חיטוב ונמצא בגירעון קלורי אתה יכול להגיע לאן שתרצה.
עלה איתי על הבמה בחור ששקל עד לפני כמה שנים 120-130 ק"ג והוא עלה במשקל של 70 ומשהו ק"ג וחטוב תחרות.

הגובה שלי 1.84
גם שלי
בגיל 17 שקלתי איזור ה95-99 על 32%
בגיל 16 שקלתי 110 עם 50 אחוז שומן אולי....
תוך כמה שנים בעזרת עבודה קשה ובעזרת ה' ירדתי ל 90 עם 15 אחוז שומן... מפה לשם בקצרה... עברו שנים והגעתי בגיל 35 למשקל 120 עם 40 אחוז שומן...
היום בן 39 שוקל 97 קילו 10 אחוז שומן
מכור לחדר כושר.
ואני אגיד לך חד וחלק אין שום קשר למה שהיתה למה שאתה היום ומחר שאתה תהיה...
מעבר לזה גם אם תגיע ל10 אחוז שומן ככל הנראה שלא יהיו לך אפילו סימני הרזייה כי אתה צעיר ולא כזה שמן
בהצלחה
שנים 120-130 ק"ג והוא עלה במשקל של 70 ומשהו ק"ג וחטוב תחרות
איך היה העור שלו ???
מ130 ל 70 ועוד שייפ של תחרות ללא סטרואידים.... משהו לא מסתדר לי..
הרי אתה בקטגוריה של הטבעי
ולהפוך את העניין לבלתי אפשרי בשל עודף תאי שומן והנטייה להשמנה בגלל זה
משפט מגוחך לא קשור למציאות ואתה מחייה אותו בראש שלך

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי שרשמת סליחה,
אני לא מבין את הכוונה שלך, אם אתה עושה חיטוב ונמצא בגירעון קלורי אתה יכול להגיע לאן שתרצה.
עלה איתי על הבמה בחור ששקל עד לפני כמה שנים 120-130 ק"ג והוא עלה במשקל של 70 ומשהו ק"ג וחטוב תחרות.

קראתי שאדם שהיה בעודף משקל לרוב יהיה עם יותר תאי שומן מה שאומר שהוא ישמין יותר מהר וכך יהיה יותר קשה להתחטב מאשר אדם שלא היה שמן בחייו וכמות תאי השומן שלו לא השתנתה

קראתי שאדם שהיה בעודף משקל לרוב יהיה עם יותר תאי שומן מה שאומר שהוא ישמין יותר מהר וכך יהיה יותר קשה להתחטב מאשר אדם שלא היה שמן בחייו וכמות תאי השומן שלו לא השתנתה
היפרפלזיה של תאי שומן יכולה לקרות גם למי שהיה רזה כל חייו.

היפרפלזיה של תאי שומן יכולה לקרות גם למי שהיה רזה כל חייו.
בדיוק.

@INSTINCT עד לפני כמה שנים חשבו שמס' תאי השומן בגוף נשאר סטטי עד גיל מסוים (איפשהו בגיל ההתבגרות).
קביעה זו התבררה כלא נכונה -
כמות תאי השומן בגוף יכולה לגדול גם בגיל מבוגר כתוצאה מעלייה במשקל, בעוד ירידה במשקל רק מקטינה את גודל התאים.

עזוב אותך זה סתם מונע ממך להאמין ביכולת שלך להשתנות.
אתה יכול להיות הכל.
אתה יכול להיות מר ישראל או בים המקומות הראשונים אם תרצה תוך 6-7 שנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית