איך מעדנים הם 20 גרם חלבון?

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
איך מעדנים הם 20 גרם חלבון? כתוב שהם עושים "העשרה" מה זה ההעשרה הזאת -האם הם פשוט שמים אבקת חלבון בתוך המעדן? / משקה חלבון

• פותח/ת השרשור
אוקיי, כן, נראה לי שהחברות בארץ שמייצרות מוצרי חלב די אמינות.

הנקודה היא שאם אתה מתקשה לאכול מספיק חלבון, אין סיבה להתפשר על דנונה פרו או משהו כזה.
יש אלטרנטיבות זולות יותר, אולי גם טעימות יותר.

אני לא באמת יודע אם מיי פרוטאין או כל חברה אחרת מחו״ל עושה את זה כמו שצריך. אני יודע שאת מבחן הזמן (לא רק בארץ, בעיקר בעולם) הם עברו יחסית בהצלחה בלי פאשלות שאני אישית שמעתי עליהן. אולי גם יש בדיקות מעבדה פה ושם.

בכל מקרה גם תנובה התחילו לייצר אבקות חלבון לאחרונה (לקהל הרחב)
אבקות חלבון עשירות לספורטאים - לרכישה GO | Online

אני עדיין חושב שזה מיותר, אבל אם זה יתן לך שקט לקנות משהו שיוצר ע״י מומחים בארץ, אז בבקשה
הם כנראה פונים בדיוק לנתח השוק הזה - כאלה שלא יודעים או רוצים להזמין בזול מחו״ל, או שפוחדים בדיוק מאותן סיבות שציינת כאן
ברגע שזה מיוצר אצל חברה מוכרת בארץ, זה יוצר סוג של רציונל חיובי... גם אם הוא לא בהכרח מוצדק...
נכון, הם חכמים שפונים אל הפחד של אנשים- אבל לא כולם טיפשים - אפשר לעשות בדיקת מעבדה ולהשוות בין המעדן לאבקת החלבון שלהם או של myproetin
אם אין הבדל , אז אפשר ברוגע לקנות....
איזו פאשלה מטרנה עשו לפני חצי שנה?

אתה פראנואיד, באיזה סרט אתה שחברה כמו MP או ON יעשו פאשלה אל מול פאקינג דנונה פרו.
וואלה, בכנות, כשאני מסתכל על כל הבלאגן שעשיתי כאן בגלל אבקת חלבון ושבזבזתי כמעט שעה וחצי מהחיים שלי עכשיו ברצף על לבדוק את הנושא, ואני עדין לא סגור עליו לגמרי ואני רואה את הסרטונים של forest על איך לייצר אבקת חלבון- קניתי ממך לגמרי את זה שאני קצת פרנואיד....

נכון, הם חכמים שפונים אל הפחד של אנשים- אבל לא כולם טיפשים - אפשר לעשות בדיקת מעבדה ולהשוות בין המעדן לאבקת החלבון שלהם או של myproetin

אין הבדל, ואני די בטוח שעשו למיי פרוטאין בדיקות מעבדה יזומות. תחפש myprotein 3rd party lab results
(3rd patry זה אומר צד שלישי, כלומר מעבדה שלא תלויה / קשורה בחברה שמייצרת את המוצר)

בקיצור, תהיה רגוע.

וזה לא שכולם טיפשים, הרוב פשוט לא בודקים בעצמם. יש עדיין אנשים שלא מתים על הרעיון של אבקות חלבון, כי שמעו משהו ממישהו שלא מבין
או כי אין להם דעה, אבל הם פשוט נמנעים. ועכשיו תנובה (זאת שמייצרת את הקוטג׳ הכי הכי) פתאום מוכרים אבקת חלבון לציבור הרחב זה ״מנרמל״ את כל העניין... אבל אבקות חלבון תמיד היו שם, בזול, ואף פעם לא הייתה איתן איזשהי בעיה אמיתית

אתה יכול גם להמשיך לעשות את מה שאתה עושה עכשיו. כנראה שיש הרבה כמוך, אחרת המוצרים האלה לא היו על המדף
קניתי ממך לגמרי את זה שאני קצת פרנואיד....

אתה לגמרי פרנואיד

וואלה, בכנות, כשאני מסתכל על כל הבלאגן שעשיתי כאן בגלל אבקת חלבון ושבזבזתי כמעט שעה וחצי מהחיים שלי עכשיו ברצף על לבדוק את הנושא, ואני עדין לא סגור עליו לגמרי ואני רואה את הסרטונים של forest על איך לייצר אבקת חלבון- קניתי ממך לגמרי את זה שאני קצת פרנואיד....
עדיין לא הבנתי מה קרה במטרנה?
או שסתם התחלת לזרוק אירועים שלא קרו לאוויר?

• פותח/ת השרשור
אין הבדל, ואני די בטוח שעשו למיי פרוטאין בדיקות מעבדה יזומות. תחפש myprotein 3rd party lab results
(3rd patry זה אומר צד שלישי, כלומר מעבדה שלא תלויה / קשורה בחברה שמייצרת את המוצר)

בקיצור, תהיה רגוע.

וזה לא שכולם טיפשים, הרוב פשוט לא בודקים בעצמם. יש עדיין אנשים שלא מתים על הרעיון של אבקות חלבון, כי שמעו משהו ממישהו שלא מבין
או כי אין להם דעה, אבל הם פשוט נמנעים. ועכשיו תנובה (זאת שמייצרת את הקוטג׳ הכי הכי) פתאום מוכרים אבקת חלבון לציבור הרחב זה ״מנרמל״ את כל העניין... אבל אבקות חלבון תמיד היו שם, בזול, ואף פעם לא הייתה איתן איזשהי בעיה אמיתית

אתה יכול גם להמשיך לעשות את מה שאתה עושה עכשיו. כנראה שיש הרבה כמוך, אחרת המוצרים האלה לא היו על המדף

אתה לגמרי פרנואיד
אחי, אני לא חושב שאני ממש מוגזם, פשוט שמע אני פשוט באמת שם לב לאנשים שלא בודקים לא חושבים קדימה עושים ישר דברים ומאמינים לכל דבר שנאמר להם... אנשים מתאמנים בחדר כושר שנה וחצי שנתיים, לא יודעים לעשות את התרגיל נכון עדיין, לא יודעים איך לאכול, איך לנוח.
דווקא בגלל שהרוב לא בודקים בעצמם ויש כל כך הרבה מידע שקרי ואנשים טיפשים... אני מרגיש צורך לבדוק יותר מכולם ולדקדק. אם כולם היו בודקים יותר, לא הייתי צריך להיות ככה.
אני מבין שכאן האוכלוסייה באתר היא בכללי גבוהה הרבה יותר מהממוצע בתחום התזונה , אבל עדיין אני לא יכול לגמרי "להוריד הגנות" ולסמוך לגמרי כשיש כל כך הרבה מטומטמים בעולם/ אנשים שלא נכנסים לפרטים ולא מדקדקים מספיק...

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתי מה קרה במטרנה?
או שסתם התחלת לזרוק אירועים שלא קרו לאוויר?
הרופא שלי אמר לי את זה לפני חודש שכדיברתי איתו על אבקות חלבון על שלא לסמוך על כל מיני שמות מונפצים ואפילו בחברות גדולות כמו מטרנה שהיה שם תקרית עם האוכל לתינוקות לפני כמה חודשים/חצי שנה בתור דוגמא לכך שאפילו חברות גדולות עושות טעויות. האמת שלא טרחתי לבדוק את המילים שלו ולקחתי את זה בתור אמת עד עכשיו...

אגב סתם שתכיר, רוב האנשים שאיכשהו אכפת להם מבדיקות מעבדה זה לא כי הם חושבים שיש שם חומרים מזיקים, אלא כי הם רוצים לדעת אם עקצו אותם... כלומר אם כתוב על התווית 19 גרם חלבון ובפועל אתה מקבל 13 גרם.

חברות גדולות נזהרות בדברים האלה, במיוחד אם מדובר על כמות חלבון... אני לא מדבר בכלל על הימצאות חומרים אסורים או מזיקים. חברה גדולה תעשה בדיקות פתע לעצמה כי אחרת זה יכול להתגלגל למשהו מאוד בעייתי (בהקשר של חומרים אסורים / מזיקים. אם עקצו אותך בכמות חלבון גרם ימינה או שמאלה, זה לא נורא)

בנוגע למה שהיה עם המזון תינוקות, אתה צריך להבין שזה תחום בעייתי מאוד. להבדיל מאבקות חלבון (שמבוגרים בדרך כלל לוקחים) כל סטייה בערכים היא משמעותית והיא עילה לריקול.

אם למיי פרוטאין יוצא בטעות 21 גרם חלבון במקום 19 באבקה שלהם, לא יהיה שום ריקול.
במזון לתינוקות המרווח טעות הוא הרבה יותר משמעותי, ואתה תשמע על זה גם אם זה לא גורם בהכרח גורם לנזק בריאותי

אתה אוכל בחוץ? שווארמה פלאפל? מתי בפעם האחרונה העפת מבט לשמן של הטיגון? היגיינה? טריות?
הסיכוי שמשהו רע יצא מאוכל בחוץ הרבה יותר גדול מאבקת חלבון של מיי פרוטאין.

אנשים מתאמנים בחדר כושר שנה וחצי שנתיים, לא יודעים לעשות את התרגיל נכון עדיין, לא יודעים איך לאכול, איך לנוח.

עוד לא ראית כלום. אתה פה אז מנסים להכניס בך קצת שכל, יש פה המון מידע ולא רק על ענייני חלבון... לאט לאט אתה תראה כמה אתה לא יודע מה שאתה לא יודע...

נערך לאחרונה:
הרופא שלי אמר לי את זה לפני חודש שכדיברתי איתו על אבקות חלבון על שלא לסמוך על כל מיני שמות מונפצים ואפילו בחברות גדולות כמו מטרנה שהיה שם תקרית עם האוכל לתינוקות לפני כמה חודשים/חצי שנה בתור דוגמא לכך שאפילו חברות גדולות עושות טעויות. האמת שלא טרחתי לבדוק את המילים שלו ולקחתי את זה בתור אמת עד עכשיו...
הייתה את פרשת רמדיה וזה ממש לא קרה לפני כמה חודשים, לא מבין איך זה קשור לאבקות חלבון של החברות הכי גדולות בעולם.

איזה רופא מפיץ את כל המידע הזה?

• פותח/ת השרשור
הייתה את פרשת רמדיה וזה ממש לא קרה לפני כמה חודשים, לא מבין איך זה קשור לאבקות חלבון של החברות הכי גדולות בעולם.

איזה רופא מפיץ את כל המידע הזה?
כעיקרון מצאתי את זה שמראה לדוגמא
The hidden dangers of protein powders - Harvard Health
דוגמא שראיתי על ידי בית הספר הרפואי של הרווארד. -למרות שזה הרווארד ,זה בלוג אז לא יודע כמה זה אמין לפי דברייך
יש את Homepage - Clean Label Project
שניתן לראות בדיקות מעבדה על אבקות חלבון ובאופן כללי רוב אבקות החלבון לא עוברות בדיקה של FDA חלקן עוברות של ה -FSSAI אבל באמת אנחנו מעוניינים לסמוך על הודו בענייני מזון ובריאות אוכלוסייה?

דוגמא שראיתי על ידי בית הספר הרפואי של הרווארד. -למרות שזה הרווארד ,זה בלוג אז לא יודע כמה זה אמין לפי דברייך

זה המגזין שלהם, זה אמין

מהלינק שהבאת:
How could protein powder contain so many contaminants? The Clean Label Project points to manufacturing processes or the existence of toxins in soil (absorbed by plants that are made into protein powders).

Not all of the protein powders that were tested contained elevated levels of toxins. You can see the results at the Clean Label Project's website (www.cleanlabelproject.org).
אז נכנסתי לסקירה שה-clean label project מפנה אליו,
אז חיפשתי את הדירוג שלהם, והפלא והפלא, נחש מי נמצא בגרועים ביותר?
The five products that received the poorest overall scores in this test were:
  • Garden of Life Organic Shake & Meal Replacement Chocolate Cacao Raw Organic Meal​
  • Nature’s Best Isopure Creamy Vanilla Zero Carb​
  • Quest Chocolate Milkshake Protein Powder​
  • 360Cut Performance Supplements 360PRO Whey Chocolate Silk Premium Whey Protein​
  • Vega Sport Plant-Based Vanilla Performance Protein​
מה משותף ל4/5? מהצומח.

ומי נמצאים בדירוג החיובי ביותר?

• Pure Protein Vanilla Cream 100% Whey​

• Performix Pro Whey Sabor Vanilla Protein with Amino Beads​

• BodyFortress Super Advanced Vanilla 100% Whey Protein​

• BioChem Vanilla 100% Whey Protein​

• Puori PW1 Vanilla Pure Whey Protein​

הכל WHEY.

והם גם אומרים את זה כאן אח״כ:
The fact that the higher-scoring products are made with whey makes sense, in keeping with Callan’s theories on plant-based vs. whey-based proteins and their differing absorption of toxins.
בקיצור, אין מה לדאוג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית