עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון, הם חכמים שפונים אל הפחד של אנשים- אבל לא כולם טיפשים - אפשר לעשות בדיקת מעבדה ולהשוות בין המעדן לאבקת החלבון שלהם או של myproetinאוקיי, כן, נראה לי שהחברות בארץ שמייצרות מוצרי חלב די אמינות.
הנקודה היא שאם אתה מתקשה לאכול מספיק חלבון, אין סיבה להתפשר על דנונה פרו או משהו כזה.
יש אלטרנטיבות זולות יותר, אולי גם טעימות יותר.
אני לא באמת יודע אם מיי פרוטאין או כל חברה אחרת מחו״ל עושה את זה כמו שצריך. אני יודע שאת מבחן הזמן (לא רק בארץ, בעיקר בעולם) הם עברו יחסית בהצלחה בלי פאשלות שאני אישית שמעתי עליהן. אולי גם יש בדיקות מעבדה פה ושם.
בכל מקרה גם תנובה התחילו לייצר אבקות חלבון לאחרונה (לקהל הרחב)
אבקות חלבון עשירות לספורטאים - לרכישה GO | Online
אני עדיין חושב שזה מיותר, אבל אם זה יתן לך שקט לקנות משהו שיוצר ע״י מומחים בארץ, אז בבקשה
הם כנראה פונים בדיוק לנתח השוק הזה - כאלה שלא יודעים או רוצים להזמין בזול מחו״ל, או שפוחדים בדיוק מאותן סיבות שציינת כאן
ברגע שזה מיוצר אצל חברה מוכרת בארץ, זה יוצר סוג של רציונל חיובי... גם אם הוא לא בהכרח מוצדק...
וואלה, בכנות, כשאני מסתכל על כל הבלאגן שעשיתי כאן בגלל אבקת חלבון ושבזבזתי כמעט שעה וחצי מהחיים שלי עכשיו ברצף על לבדוק את הנושא, ואני עדין לא סגור עליו לגמרי ואני רואה את הסרטונים של forest על איך לייצר אבקת חלבון- קניתי ממך לגמרי את זה שאני קצת פרנואיד....איזו פאשלה מטרנה עשו לפני חצי שנה?
אתה פראנואיד, באיזה סרט אתה שחברה כמו MP או ON יעשו פאשלה אל מול פאקינג דנונה פרו.
נכון, הם חכמים שפונים אל הפחד של אנשים- אבל לא כולם טיפשים - אפשר לעשות בדיקת מעבדה ולהשוות בין המעדן לאבקת החלבון שלהם או של myproetin
אם אין הבדל , אז אפשר ברוגע לקנות....
קניתי ממך לגמרי את זה שאני קצת פרנואיד....
עדיין לא הבנתי מה קרה במטרנה?וואלה, בכנות, כשאני מסתכל על כל הבלאגן שעשיתי כאן בגלל אבקת חלבון ושבזבזתי כמעט שעה וחצי מהחיים שלי עכשיו ברצף על לבדוק את הנושא, ואני עדין לא סגור עליו לגמרי ואני רואה את הסרטונים של forest על איך לייצר אבקת חלבון- קניתי ממך לגמרי את זה שאני קצת פרנואיד....
אחי, אני לא חושב שאני ממש מוגזם, פשוט שמע אני פשוט באמת שם לב לאנשים שלא בודקים לא חושבים קדימה עושים ישר דברים ומאמינים לכל דבר שנאמר להם... אנשים מתאמנים בחדר כושר שנה וחצי שנתיים, לא יודעים לעשות את התרגיל נכון עדיין, לא יודעים איך לאכול, איך לנוח.אין הבדל, ואני די בטוח שעשו למיי פרוטאין בדיקות מעבדה יזומות. תחפש myprotein 3rd party lab results
(3rd patry זה אומר צד שלישי, כלומר מעבדה שלא תלויה / קשורה בחברה שמייצרת את המוצר)
בקיצור, תהיה רגוע.
וזה לא שכולם טיפשים, הרוב פשוט לא בודקים בעצמם. יש עדיין אנשים שלא מתים על הרעיון של אבקות חלבון, כי שמעו משהו ממישהו שלא מבין
או כי אין להם דעה, אבל הם פשוט נמנעים. ועכשיו תנובה (זאת שמייצרת את הקוטג׳ הכי הכי) פתאום מוכרים אבקת חלבון לציבור הרחב זה ״מנרמל״ את כל העניין... אבל אבקות חלבון תמיד היו שם, בזול, ואף פעם לא הייתה איתן איזשהי בעיה אמיתית
אתה יכול גם להמשיך לעשות את מה שאתה עושה עכשיו. כנראה שיש הרבה כמוך, אחרת המוצרים האלה לא היו על המדף
אתה לגמרי פרנואיד
לא יודע על מה הוא מדבר אבל לפני הרבה שנים היה את הסיפור הזהעדיין לא הבנתי מה קרה במטרנה?
או שסתם התחלת לזרוק אירועים שלא קרו לאוויר?
הרופא שלי אמר לי את זה לפני חודש שכדיברתי איתו על אבקות חלבון על שלא לסמוך על כל מיני שמות מונפצים ואפילו בחברות גדולות כמו מטרנה שהיה שם תקרית עם האוכל לתינוקות לפני כמה חודשים/חצי שנה בתור דוגמא לכך שאפילו חברות גדולות עושות טעויות. האמת שלא טרחתי לבדוק את המילים שלו ולקחתי את זה בתור אמת עד עכשיו...עדיין לא הבנתי מה קרה במטרנה?
או שסתם התחלת לזרוק אירועים שלא קרו לאוויר?
נכון, הם חכמים שפונים אל הפחד של אנשים- אבל לא כולם טיפשים - אפשר לעשות בדיקת מעבדה ולהשוות בין המעדן לאבקת החלבון שלהם או של myproetin
אם אין הבדל , אז אפשר ברוגע לקנות....
אנשים מתאמנים בחדר כושר שנה וחצי שנתיים, לא יודעים לעשות את התרגיל נכון עדיין, לא יודעים איך לאכול, איך לנוח.
הייתה את פרשת רמדיה וזה ממש לא קרה לפני כמה חודשים, לא מבין איך זה קשור לאבקות חלבון של החברות הכי גדולות בעולם.הרופא שלי אמר לי את זה לפני חודש שכדיברתי איתו על אבקות חלבון על שלא לסמוך על כל מיני שמות מונפצים ואפילו בחברות גדולות כמו מטרנה שהיה שם תקרית עם האוכל לתינוקות לפני כמה חודשים/חצי שנה בתור דוגמא לכך שאפילו חברות גדולות עושות טעויות. האמת שלא טרחתי לבדוק את המילים שלו ולקחתי את זה בתור אמת עד עכשיו...
כעיקרון מצאתי את זה שמראה לדוגמאהייתה את פרשת רמדיה וזה ממש לא קרה לפני כמה חודשים, לא מבין איך זה קשור לאבקות חלבון של החברות הכי גדולות בעולם.
איזה רופא מפיץ את כל המידע הזה?
דוגמא שראיתי על ידי בית הספר הרפואי של הרווארד. -למרות שזה הרווארד ,זה בלוג אז לא יודע כמה זה אמין לפי דברייך
How could protein powder contain so many contaminants? The Clean Label Project points to manufacturing processes or the existence of toxins in soil (absorbed by plants that are made into protein powders).
Not all of the protein powders that were tested contained elevated levels of toxins. You can see the results at the Clean Label Project's website (www.cleanlabelproject.org).
The five products that received the poorest overall scores in this test were:
מה משותף ל4/5? מהצומח.
Garden of Life Organic Shake & Meal Replacement Chocolate Cacao Raw Organic Meal Nature’s Best Isopure Creamy Vanilla Zero Carb Quest Chocolate Milkshake Protein Powder 360Cut Performance Supplements 360PRO Whey Chocolate Silk Premium Whey Protein Vega Sport Plant-Based Vanilla Performance Protein
Pure Protein Vanilla Cream 100% Whey
Performix Pro Whey Sabor Vanilla Protein with Amino Beads
BodyFortress Super Advanced Vanilla 100% Whey Protein
BioChem Vanilla 100% Whey Protein
Puori PW1 Vanilla Pure Whey Protein
The fact that the higher-scoring products are made with whey makes sense, in keeping with Callan’s theories on plant-based vs. whey-based proteins and their differing absorption of toxins.