עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרעב נובע מבקשה הורמונלית ולא קשור לקיבה, הקיבה אכן מתרחבת כדי להסתגל לכמויות של אוכל כמו שהיא מצמטקת.
וכשעושים ניתוח הצרת קיבה, זה לא אמור לגרום לשובע מפחות אוכל?
התקנת הטבעת מקטינה את כמות המזון הנכנס לחלל הקיבה ובכך אוכלים פחות ויורדים במשקל.
ושבעים מהר יותר? מפחות אוכל?
לא, ההורמונים עושים אותך רעב מתי שהגוף שלך זקוק למזון, הטבעת פשוט לא מאפשרת לך לאכול הרבה בבת אחת עד כמה שהבנתי, אין קשר בין שני הדברים. פשוט אדם עם קיבולת קיבה גדולה לא מתפוצץ מהאוכל מהר ויכול לדחוף עוד ועוד גם כשהוא לא רעב.אז אם שמים טבעת זה משפיע על ההורמונים שמשה דיבר עליהם?
לא, ההורמונים עושים אותך רעב מתי שהגוף שלך זקוק למזון, הטבעת פשוט לא מאפשרת לך לאכול הרבה בבת אחת עד כמה שהבנתי, אין קשר בין שני הדברים. פשוט אדם עם קיבולת קיבה גדולה לא מתפוצץ מהאוכל מהר ויכול לדחוף עוד ועוד גם כשהוא לא רעב.
אתה תיהיה רעב, אבל ברגע שתתחיל לאכול הקיבה שלך תתמלא מהר וזה ימנע ממך לאכול כמו חזיר.אז מה הטבעת עוזרת? עדיין יופרשו הורמונים באותה מידה כמו לפני הטבעת ותהיה רעב... לא?
אתה תיהיה רעב, אבל ברגע שתתחיל לאכול הקיבה שלך תתמלא מהר וזה ימנע ממך לאכול כמו חזיר.
רשום בויקיפדיה ששבעים מוקדם יותר.
אז אני מניח יש השפעה על ההורמונים האלה.
טבעת שמים לפני הקיבה כדי ליצור כיס קיבה קטן, אז זה לא אמור להשפיע על המהירות שהקיבה מתמלאת.
קיצר עזוב.
אז אם אני אוכל לאט, תוך 20 דקות אני מרגיש מלא?
לרוב כן
זה אינדבידואלי ותלוי בעוד דברים אבל אתה תגיע לתחושת שובע
(אני לא מדבר על לאכול 2 מלפפונים במשך חצי שעה כי זה לא יעבוד, אבל ארוחה סבירה זה כן יעבוד בד"כ)
ואז אקבל את אותו אפקט של טבעת?
אז אם אני אוכל לאט, תוך 20 דקות אני מרגיש מלא?