הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרם שומן

Daniel itzhak

משתמש מתחיל
70
12
נק' מוניטין:
12
70
12
היי חברים חייב להבין משהו.
במסה מה הכמות השומן המומלצת?
אני במסה של 3300 קלוריות(חילוף חומרים קיצוני) אין לי מושג למה ואני במעקב והתחלתי ב2600 קלוריות.
אז עכשיו יוצא מבחינת הנתונים שלי ככה:
437 גרם פחמימה
88 גרם שומן
182 גרם חלבון

משקל 68, גובה 178 גיל 23.

אז מה ההגבלה של שומן כי להכניס עוד פחמימות כבר מפחיד אותי מבחינת סכרת וכדומה.

אז מה ההגבלה של שומן

אין הגבלה, יש מינימום. לא נולדנו עם "יחס אופטימלי" של מאקרוס. הרבה פעמים במסות הגעתי בקלות ל100+ גרם שומן במקום להוסיף עוד ועוד אורז כל היום, ואפילו יש המון אנשים (קיטו) שזה אב המזון שהם צורכים ממנו הכי הרבה ומסתדרים מעולה כי זה תואם את כמות הקלוריות היומית שלהם (או הרבה אחרים שבכלל לא סופרים מלכתחילה מאקרוס ויחס פחמימה שומן).

אם אתה כבר נחנק מפחמימה ולא צריך את העוד אנרגיה, אתה יכול בכיף להוסיף עוד קצת שומן/חלבון, לא יקרה כלום אם תכניס דברים כמו אבוקדו/כף שמן זית/כף חמאת בוטנים/בשר שמן יותר כדי לשים את עצמך בפלוס קלורי.

אבל מה קורה שאתה מגיע לכמות של 450 גרם פחמימה זה מלא כבר לא?
זה הרבה יותר אנאבולי מלהכניס שומן, 450 גרם פחמימה או להיות 'הרבה' ויכול להיות 'קצת'.

אתה צריך לשאול את עצמך אם בסופו של דבר זה תואם את הצריכה הקלורית שאתה מכוון אליה.
תואם? תפאדל, תמשיך עם זה.

• פותח/ת השרשור
זה הרבה יותר אנאבולי מלהכניס שומן, 450 גרם פחמימה או להיות 'הרבה' ויכול להיות 'קצת'.

אתה צריך לשאול את עצמך אם בסופו של דבר זה תואם את הצריכה הקלורית שאתה מכוון אליה.
תואם? תפאדל, תמשיך עם זה.

כן ברור שפחמימה יותר מעילה הבעיה הפחד מסכרת וכדומה כבר בגלל זה הדיון

כן ברור שפחמימה יותר מעילה הבעיה הפחד מסכרת וכדומה כבר בגלל זה הדיון
תבחר מקור פחמימה איכותי לרוב הפחמימה שאתה צורך.
אימונים יעזרו גם למנוע היווצרות של סכרת.
אם אין לך את זה בגנטיקה סביר מאוד להניח ש450 גרם פחמימה זה לא מה שיגרום לך לחלות בסדרת.

למה אתה חושב שהוספת פחמימה לתפריט תגרום לך לחלות בסוכרת?

תוסיף שומן או פחמימה לפי מה שיותר נוח לך להוסיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית